Η εταιρία Chick In Καλαϊτζή, αξιοποιώντας εμπειρία και τεχνογνωσία γενιών στην παραγωγή και εμπορία πουλερικών, έκανε δυναμική είσοδο και στην αγορά της εστίασης! Από το 2014 οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να προμηθευτούν νωπά τα ποιοτικά προϊόντα της αλυσίδας, αλλά και να τα απολαύσουν έτοιμες μοναδικές συνταγές, πάντα με την εγγύηση και ποιότητα της Chick In Καλαϊτζή.

Όλα ξεκίνησαν το 2010…

…οπότε και η Chick In Καλαϊτζή έκανε δυναμική είσοδο στο χώρο της λιανικής αναπτύσσοντας τα πρώτα καταστήματα εμπορίας νωπών πουλερικών. Η ποιότητα των πρώτων υλών, με έμφαση στην προέλευση (φάρμες στις πλαγιές του Ολύμπου) και την εκτροφή τους (ελεύθερη βοσκή), ταυτίστηκε εξαρχής με την επωνυμία Chick In Καλαϊτζή. Ανάρπαστα γίνονται επίσης και τα τυποποιημένα νωπά προϊόντα που προφέρονται στου πελάτες, όπως ρολό, κοτομπουκιές, φιλέτο πανέ κ.λπ.  Η τεχνογνωσία της εταιρείας και η ποιότητα των προϊόντων δημιούργησε ένα πιστό και ολοένα αυξανόμενο αριθμό πελατών.

Και το 2014…..

…προχώρησε παράλληλα στη δημιουργία ενός νέου concept εμπορίας και διάθεσης νωπών και ψητών πουλερικών στην Κατερίνη. Το τοπικό κοινό υποδέχτηκε θερμά την νέα ιδέα που συνδυάζει αρμονικά την απαράμιλλη ποιότητα των νωπών προϊόντων Chick In Καλαϊτζή, με συνταγές που αναδείκνυαν το άρωμα και τα γευστικά χαρακτηριστικά του κοτόπουλου. Απολαυστικά πιάτα με μπιφτέκι, σουβλάκι, λουκάνικο, κοτομπέϊκον, ρολό, φτερούγες κ.λπ, σερβίρονται στους πελάτες από το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ, είτε στο κατάστημα, είτε take away ή με delivery.

Επιχειρηματική πρόταση με μοναδικά προνόμια

Το νέο «μεικτό» κατάστημα έγινε σύντομα τόπος συνάντησης για την βραδινή ή μεσημεριανή απόδραση στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Κατερίνης. Η φιλική εξυπηρέτηση και το άριστης ποιότητας προϊόν έγιναν πόλος έλξης για κάθε ηλικία, συνδυάζοντας το dining, το delivery και το take away πριν την νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη, και όχι μόνο… Η υψηλή τεχνογνωσία στα νωπά και ψητά προϊόντα πουλερικών, το εύρος των profit centers αλλά και η υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και customer service αποτελούν βασικά στοιχεία του συστήματος franchise Chick In Καλαϊτζή.

Οι νέοι συνεργάτες franchisees θα αξιοποιήσουν ένα εδραιωμένο brand στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και ένα άρτια δομημένο σύστημα υποστήριξης συνεργατών με στόχο την επίτευξη αμοιβαίας κερδοφορίας μέσα από συγκροτημένες σχέσεις συνεργασίας.

Προσθέστε το σχόλιο σας