Το απόλυτο fish bar που απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατειακό κοινό για όλες τις ώρες της ημέρας, έτοιμο να φιλοξενήσει «παρέες» σε όλη την Ελλάδα!. Η Frutti Di Mare αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά της εστίασης με μια επιχειρηματική πρόταση, που δημιουργεί νέες προοπτικές στον κλάδο, συνδυάζoντας μοναδικά το fish bar με το take away!

Η Frutti Di Mare μας συστήνει το ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες… από την αρχή! Γιατί; Γιατί για πρώτη φορά το ψάρι γίνεται “take away”, τυλίγεται γύρω από ένα λαχταριστό φρέσκο ψωμί, διατίθεται με τη μορφή burger και αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για όλες τις ώρες της ημέρας… Kαι κυρίως; Το πλούσια θρεπτικό και συνάμα λαχταριστό έδεσμα προσφέρεται αυτή τη φορά σε… τιμές «κρίσης» ώστε να το απολαμβάνουμε όλοι!

«Και μην ξεχνάς, στην Frutti Di Mare να πάς!»

Ένα μοντέρνο all day fish bar με ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες και ένα νέο franchise που προσφέρει το μοντέρνο, το ποιοτικό, το διαφορετικό, το καινοτόμο!
Από τη μια, gourmet πιάτα, όπως το κριθαρότο, ριζότο και μακαρονάδες με θαλασσινά, η «υπερπαραγωγή» μακαρονάδα ταρτούφο που γίνεται μπροστά στα μάτια του πελάτη (www.youtube.com/μακαρονάδα ταρτούφο), τα μεζεδάκια και οι σαλάτες με υπέροχες dressing, το μοναδικό ψωμί λαβάς.
Και από την άλλη…σάντουιτς με καπνιστό σολομό σε γαλλική μπαγκέτα με σαλάτα και ρεμουλάδα, fish burger με χταποδοκεφτέ και chedar, fish box με καλαμάρι τηγανιτό και πατάτες της μαμάς καθώς και το κλασικό πια fish'n'chips, μερικά από τα νόστιμα και υγιεινά σάντουιτς που παρέχονται για take away.

Ανάπτυξη με σύμμαχο…το κοινό!
Με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό της η Frutti Di Mare έχει αναπτύξει το δικό της κοινό και τα σχόλια του αποτελούν από μόνα τους το βασικότερο δείκτη επιτυχίας του concept. «Η αγορά αντέδρασε πολύ καλά στο concept της Frutti di mare», εξηγεί ο κ. Ιωσηφίδης. Άλλωστε, το πιστοποιητικό διάκρισης για το 2014 από την tripadvisor αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της αποδοχής αυτής…

Η πρόταση franchise της Frutti Di Mare είναι αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της αποδοχής. Το μυστικό; «Η Frutti Di Mare προωθεί  το νέο, το μοντέρνο, το ποιοτικό,το διαφορετικό, το καινοτόμο, όχι με λέξεις αλλά με…ουσία! Και όλα αυτά σε σωστή σχέση ποιότητας-τιμής».
Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να αγαπάει την γαστρονομία και να είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του « Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση»!

Η πρόταση… Frutti Di Mare

Οι franchisees  αξιοποιούν ένα διαφοροποιημένο concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και  περιθώρια υψηλής κερδοφορίας σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια…

  • Ιδιαίτερος σχεδιασμός,
  • Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας
  • Αποκλειστικές συνταγές
  • Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
  • Ευρύ πελατειακό κοινό
  • Πολλαπλά profit center (sit in, take away)
  • Υψηλές αποδόσεις
  • Χαμηλό κόστος επένδυσης
  • Καινοτομία

 

 

 

 

 

 

 

 


Προσθέστε το σχόλιο σας