Καφές, ποτό, homemade φαγητό & γλυκό, ανεπανάληπτα cocktails, όλα εδώ! Το μόνο αυθεντικό 5-in-1 eatery bar, ένα δημιουργικό mix & match που όλοι περνάμε καλά!

Το GAZI COLLEGE εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης. Πρωτοποριακό και απόλυτα διαφοροποιημένο concept, ένα all day cafe eatery bar που έχει γίνει συνώνυμο μιας μοναδικής, πολυδιάστατης, ξεχωριστής εμπειρίας!

Η διαχρονική πρότασή του διαμορφώνει εποχή και εξελίσσεται συνεχώς. Αποτέλεσμα ένα ισχυρό brand name με ιδιαίτερη ταυτότητα και φανατικό κοινό όλων των ηλικιών για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Η ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΙΔΕΑ!

To Gazi College ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Γκάζι, τον Απρίλιο του 2010, αποτελώντας από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα το hot spot της περιοχής! Η επιτυχημένη πορεία του Gazi College αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Με ισχυρό brand name, ευρύ πελατολόγιο και δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας το Gazi College αναπτύσσεται δυναμικά… θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη της κερδοφορίας! Το Gazi College λειτουργεί στη βάση του 5 shops in 1 (cafe, snack, food, bar, patisserie) και έχει πολλαπλά profit centers (sit in, take away, delivery)!
H πλούσια γκάμα προϊόντων, που σερβίρει η ολοήμερη κουζίνα του εξασφαλίζει στον υποψήφιο franchisee υψηλή μέση απόδειξη, ενώ τα κέρδη μεγιστοποιούνται λόγω του χαμηλού food cost.
Τα προνόμια όμως δεν εξαντλούνται εδώ! Εξίσου σημαντικό είναι και το πλήρως ελεγχόμενο κόστος της αρχικής επένδυσης μέσω απευθείας σχέσεων με τους προμηθευτές εξοπλισμού και κατασκευής, προσδίδοντας στο concept ευελιξία και διαφάνεια. Μια επένδυση με διασφαλισμένη περιοχή για τον franchisee και με ένα έμπειρο επιτυχημένο μηχανισμό υποστήριξης.
To GAZI COLLEGE στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο franchisee με παροχή συμβουλών σε όλα τα κρίσιμα στάδια της συνεργασίας, όπως είναι η οικονομικοτεχνική ανάλυση της επένδυσης, η αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αλλά και ο συνεχής εμπλουτισμός του μενού, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

ALL DAY CONCEPT ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ιδανικό σημείο για καφέ με τη συνοδεία πρωϊνών snacks, τόπος συνάντησης για χαλαρωτικό lunch break, meeting point για τους βραδινούς επισκέπτες της περιοχής, τελικός σταθμός για ένα τελευταίο… street food! Οι απολαυστικές και πάντα φρέσκες δημιουργίες των σεφ που προσφέρονται μέχρι και αργά το βράδυ αλλά και η πλούσια ποικιλία από cocktails και επιλεγμένα κρασιά συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ της διασκέδασης στο επιτυχημένο και άκρως ξεχωριστό στέκι της Αθήνας, του Πειραιά και της Γλυφάδας! Πραγματική διασκέδαση, καλό φαγητό, εναλλαγή μουσικής και κόσμου και πραγματικά ιδιαίτερα κοκτέιλ, όλα συγκεντρώνονται εδώ!
Όλα τα πιάτα αποτελούν έμπνευση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Φανερωμένου! Και για όσους έχουν…«γλυκειά» διάθεση ο «great pastry chef ’14» Δημήτρης Μακρυνιώτης σερβίρει ξεχωριστά «gazi college» γλυκά!
Μέσα από μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, το Gazi College «διδάσκει» σε όλους μας πως την ωραιότερη γεύση την έχει η ίδια η ζωή!

8 Μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

  1. Πολλαπλά profit center με ένα πολυδιάστατο concept που καλύπτει 5 διαφορετικές αγορές (café, snack, food, bar, patisserie) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
  2. Υψηλή μέση απόδειξη μέσα από ένα ευρύ προϊοντικό μίγμα
  3. Φρέσκα ποιοτικά προϊόντα που παρασκευάζονται στο κατάστημα και προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές
  4. Χαμηλό food cost
  5. Υψηλή πληρότητα που επιτρέπει ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη
  6. Ελεγχόμενο κόστος αρχικής επένδυσης μέσω απευθείας σχέσεων με προμηθευτές  εξοπλισμού και κατασκευής
  7. Διασφάλιση αποκλειτικότητας περιοχής, διασφάλιση των συνεργατών και της αποδοτικότητας για κάθε Gazi College
  8. Πλήρες οπτικοακουστικό υλικό σε όλα τα στάδια

Σχόλια

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 23:59 pm
No-user-avatar
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για επένδυση. Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το franchise.
Με εκτίμηση
Γεώργιος Πέτρου

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στις 09:50 am
No-user-avatar
rodiana

Καλημέρα σας κύριε Πέτρου. Σας ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμά σας. Παρακαλούμε για τη συμπλήρωση της φόρμα επικοινωνίας, την οποία θα βρείτε στο παρακάτω link: http://franchiseportal.gr/el/franchisors/627

Προσθέστε το σχόλιο σας