Η νέα ψυχαγωγική τάση των escape rooms, έχοντας κατακτήσει την Ευρώπη και την Αμερική ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TripAdvisor, τα βιωματικά παιχνίδια αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης τουριστών στη χώρα μας!

Το The MindTrap ανεβάζει ψηλότερα το «δείκτη» της διασκέδασης και της κερδοφορίας με τη δημιουργία του μεγαλύτερου πολυχώρου escape rooms στην Ευρώπη, συνολικής έκτασης 400 τ.μ. Οι εκατοντάδες αναφορές του κοινού στα social media για τα δωμάτια γεμάτα γρίφους, στοιχεία και πάζλ, αποδεικνύουν με τον πλέον εμφανή τρόπο τον απόλυτα συγκροτημένο και ευφυή χαρακτήρα του concept και φυσικά την τεράστια αποδοχή του κοινού! Μια εναλλακτική, ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση στο χώρο της ψυχαγωγίας, με πολλαπλά κοινά και υψηλές αποδόσεις. Μια σύγχρονη ευκαιρία που δίνει μια διαφορετική διάσταση στη διασκέδαση αλλά και στην επιχειρηματικότητα!

Αλλάζοντας τα δεδομένα…

To 2014, η εταιρεία The MindTrap έφτιαξε το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στην διασκέδαση της πόλης. Η επιτυχία του concept σύντομα οδήγησε και στο 2ο The MindTrap στην Αθήνα, στην οδό Μητροπόλεως 74, με έξι δωμάτια, και ήδη χρειάζεται λίστα αναμονής για μια εναλλακτική… απόδραση! Πρόσφατα τα… «δωμάτια» και στην Κομοτηνή, προσκαλώντας το κοινό σε μια συγκλονιστική εμπειρία!

Βρες τη λύση και… απέδρασε

Το The MindTrap «μυεί» καθημερινά τους πελάτες του σε μια πρωτόγνωρη, εμπειρία εναλλακτικής διασκέδασης, με τα escape rooms να τους καλούν να συνδυάσουν την περιπέτεια με την ευφυΐα, τη διασκέδαση με την ομαδικότητα μέσα από ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι! 20 πόρτες, 8 κλειδαριές, 24 κάμερες, 8 πάζλ οδηγούν στην δραπέτευση-εντός 60 λεπτών!- εκείνους τους παίκτες που θα βρουν τα κλειδιά, τους κωδικούς και τις λύσεις στους γρίφους..

Παρέες και επιχειρήσεις… στα escape rooms!

Τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δοκιμάζουν και να αναπτύσσουν τις ικανότητες συνεργασίας μιας ομάδας. Το concept απευθύνεται σε δύο κατηγορίες κοινών, αφενός σε ανεξάρτητους παίκτες, που θέλουν να ακονίσουν το μυαλό τους, μέσα από ένα αινιγματικό παιχνίδι και αφετέρου σε εταιρικούς πελάτες, όπως π.χ. σε στελέχη επιχειρήσεων, που θέλουν μέσα από το παιχνίδι να καλλιεργήσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες! Το The MindTrap μάλιστα αναλαμβάνει προγράμματα team building προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Κάνοντας τη διαφορά στο experiential entertainment

Ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης, ιδανικός για όλη την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους κάθε ηλικίας! Το concept ευέλικτο καθώς τα δωμάτια ποικίλουν αριθμητικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της τοπικής αγοράς. Το The MindTrap, leader στην αγορά του intelligent entertainment δίνει άλλη διάσταση τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην κερδοφορία! Ένα concept για επιχειρηματίες, που αντιμετωπίζουν το επιχειρείν με στρατηγική σκέψη και φαντασία! Για εκείνους που αναζητούν την κερδοφορία μέσα από τη διαφοροποίηση και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη νέα και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του experiential entertainment!

Προσθέστε το σχόλιο σας