Μια λαχταριστή, ζουμερή επιχειρηματική ιδέα που μετρά 8 καταστήματα και φανατικούς φίλους!  Η μυστική συνταγή και οι μοναδικές γεύσεις της crepa-crepa κάνουν τη διαφορά στο χώρο της ποιοτικής ταχείας εστίασης!
crepa-crepa! Tα καταστήματα που εξειδικεύονται αποκλειστικά στην κρέπα και ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία γεύσεων που προφέρουν. Τα καλύτερα και αγνότερα υλικά, μυστική συνταγή παρασκευής ζύμης, μοναδική τεχνογνωσία σε όλο το στάδιο παρασκευής και η μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων που έγινε ποτέ! Καλύπτοντας τις γευστικές προτιμήσεις όλης της παρέας, κάθε ηλικίας, κάθε ώρας, το crepa-crepa συνιστά μια διαχρονική επιχειρηματική ευκαιρία, χαμηλού κόστους και άμεσης απόσβεσης.

Για κρέπες… όλοι εδώ!

Η ιστορία ξεκινά το 1997 στην Κω. Τότε μια αυθεντική μυστική συνταγή έδωσε το μίγμα για τις πιο γευστικές κρέπες. Αυτή ήταν μόνο η αρχή…
Το πρώτο κατάστημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενώ το δεύτερο κατάστημα στη Ν.Σμύρνη ήρθε να επιβεβαιώσει την επιτυχία αυτή.  Τα crepa-crepa γίνονται σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της κρέπας και συνώνυμο του ποιοτικού γρήγορου φαγητού.
Όλα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια του πελάτη με μια συγκεκριμένη «θεατρική» τελετουργία που προκαλεί τη φαντασία και τον βοηθά να συμμετέχει στη γευστική δημιουργία! Το ψήσιμο με ειδική τεχνογνωσία, το άνοιγμα του μίγματος, ο χρόνος ψησίματος, η τοποθέτηση και το σοτάρισμα των υλικών, το κόψιμο με τα μαχαίρια, το ειδικό κλείσιμο της κρέπας, το σερβίρισμα σε ειδικά σχεδιασμένα κουτιά, αποτελούν μια τέλεια γευστική παράσταση που συμβαίνει μόνο στα crepa-crepa!

Μια επίσκεψη στην Νέα Σμύρνη, στο Athens Mall , στο Γαλάτσι, στο Χαλάνδρι, στην Γλυφάδα, στην Σαρωνίδα, στην Κώ , στην Ρόδο και σύντομα στο Μοναστηράκι και στο Περιστέρι , θα σας πείσει!

«Παιχνίδι» γευστικών συνδυασμών, όλες τι ώρες της ημέρας.

Μenu προσαρμοσμένο στις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις με τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων που έγινε ποτέ! Γεύσεις, γλύκες , αρμυρές, για χορτοφάγους, light, special, ελληνικές, καθώς και από διάφορες κουζίνες, ιταλική, μεξικάνικη, κινέζικη κ.λπ.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 82 προτεινόμενων γεύσεων ή να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν τη δική τους κρέπα! Η συνεχής ανανέωση του προϊοντικού μίγματος και ανάπτυξη νέων προϊόντων ενισχύει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις.

Μια σχέση με στόχο την επιτυχία…

Η έμπειρη ομάδα της crepa-crepa έχει λάβει υπόψη της όλες τις παραμέτρους που μπορούν να κάνουν την επένδυση συμφέρουσα και αποδοτική σε βάθος χρόνου. Μερικά μόνο από τα προνόμια συνεργασίας είναι:

  • Επιλογή τοποθεσίας
  • Αρχιτεκτονική και κατασκευαστική καθοδήγηση
  • Μarketing &  Τεχνικές ανάπτυξης
  • Συνεργασίες με τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της εστίασης γιατί η ποιότητα ισούται με την επιτυχία.

Στην crepa-crepa κάθε οικονομική συνεργασία με τους franchisees στηρίζεται στο αμοιβαίο όφελος, στην κατανόηση και στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς. Το απαιτούμενο κεφάλαιο έχει μελετηθεί ώστε να μπορεί να αποσβεσθεί πολύ γρήγορα, ενώ η προστιθέμενη αξία που εξασφαλίζει το brand awareness και η αποκλειστικότητα περιοχής είναι πολύ μεγάλη από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Προσθέστε το σχόλιο σας