Με ξεχωριστές, μοναδικές και απαράμιλλες πρoτάσεις για ένα… «βασιλικό» προϊόν στο οποίο δεν αντιστέκεται κανείς και ένα πλήρες menu για όλες τις ώρες της ημέρας, το Estrella αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό της συμπρωτεύουσας- κι όχι μόνο- πρωί, μεσημέρι, βράδυ!
Μοντέρνος, φιλόξενος χώρος και μια έμπειρη ομάδα που ξέρει πώς να δημιουργεί και να πετυχαίνει τα καλύτερα! Ένα concept διεθνούς φήμης με αποκλειστικά προϊόντα, χαμηλό food cost και συνεχή ανάπτυξη του μοναδικού καταλόγου που παρασύρει σε ένα εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι. Η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής καθώς και οι αποκλειστικές συνεργασίες, όπως π.χ. με την ισπανική μπύρα Estrella, συναποτελούν τα διατηρήσιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης. Ένα μοναδικό breakfast & brunch concept για όσους αναζητούν την κερδοφορία μέσα από την διαφοροποίηση και την καινοτομία.

Και η μέρα ξεκινά…

Πολλοί χαρακτηρίζουν το Estrella, ως ένα πανηγύρι γεύσεων, ικανό να σε φέρει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να το γευτείς! Αll day breakfast & brunch από τις δέκα το πρωί και ένας κατάλογος… τουλάχιστον απολαυστικός, μοναδικός και εξαιρετικά ευφάνταστος! Μια σπάνια «εμπειρία» πρωϊνού και στη συνέχεια εξαιρειτκές γαστρονομικές επιλογές για όλη την ημέρα! Παρέες, οικογένειες, ζευγάρια, όλοι έρχονται για φαγητό, τσιμπολόγημα, πρωινό στο casual εστιατόριο που παραμένει πάντα γεμάτο!!

με #bougatsan

Το bougatsan, με περισσότερες από 320.000 google αναφορές, είναι το πρώτο ελληνικό food viral και το δημοφιλέστερο πιάτο της πόλης τον τελευταίο χρόνο. Πρώτη εμφάνιση στις 9/2/2014 συνιστώντας εξαρχής το γαστρονομικό trend. Ένα νέας γενιάς υβριδικό επιδόρπιο που παντρεύει μοναδικά το κρουασάν με τη μπουγάτσα. Εμπνευστής ο foodblogger, μάγειρας και ζαχαροπλάστης και μέλος της ομάδας του Estrella, Δημήτρης Κοπαράνης. Το κρουασάν που αγκαλιάζει την πλούσια κρέμα μπουγάτσα και είναι πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα, σερβίρεται κάθε πρωί στο Estrella και γίνεται φυσικά ανάρπαστο!

Eντός και εκτός συνόρων…

Το πρώτο food viral της χώρας έχει ξεσηκώσει τον κόσμο των media, πρωταγωνιστώντας σε εξώφυλλα και αφιερώματα ελληνικών και διεθνών εφημερίδων καθώς και σε εκπομπές μαγειρικής. Tο μοναδικό πιάτο που έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε κυριακάτικο φύλλο και θέμα σε όλα τα κεντρικά δελτία. Διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το National Geographic (UK), BBC Olive Magazine (UK), Mindfood (Australia), Conde Nast Traveller (UK), Yahoo Traveller έχουν μιλήσει για το φαινόμενο #bougatsan, ενώ o Guardian (UK) μίλησε για το γλυκό που δημιουργήθηκε από τη γενιά της κρίσης και του Instagram.

 

 

Η ουσία με 2 λόγια…

 

  • Το #bougatsan και τα #prettyeclair και η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • Τα φρέσκα υλικά και οι συνέργειες με παραγωγούς της περιοχής
  • Πλήρης κατάλογος για όλες τις ώρες τη ημέρας
  • Πολλαπλά profit centers
  • Πολλαπλά κοινά
  • Το χαμηλό food cost
  • Το updated platting
  • Οι σχέση ποιότητας-τιμής
  • Οι αποκλειστικές συνεργασίες με τη μπυρα estrella
  • Οι συνεχείς αναφορές στα ελληνικά και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

Προσθέστε το σχόλιο σας