- ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE
-
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΡΘΡΑ
- Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ FRANCHISING
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
- ΑΚΙΝΗΤΑ
- FRANCHISE RESALES
- FRANCHISING & COVID-19
Είναι η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα! Με εμπειρία 3 γενεών δημιουργεί μια νέα κατηγορία στην αγορά συνδυάζοντας 2 καταστήματα και 3 πηγές εσόδων σε 1 πρόταση.
Η πιο εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών παρασκευάζεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, από μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, εδώ και μισό αιώνα. Ικανοποιώντας κάθε γευστική ανάγκη, προσφέρει λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στην ποιότητα, τη φιλική τιμή και τον healthy χαρακτήρα του.
Ο ανώτερης ποιότητας καφές από εξαιρετικές ποικιλίες παρασκευάζεται αυστηρά από εξειδικευμένους baristi, σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για όποιο κουλούρι επιλέξουμε μέσα από τις λαχταριστές ποικιλίες, αλμυρές και γλυκιές, που φουρνίζονται καθημερινά στα καταστήματα Mon Kulur. Η υπέρτατη απόλαυση για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης!
Η πρόταση franchise της Mon Kulur, με χαμηλό κόστος, δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας μέσα από τα καταστήματα του δικτύου αξιοποιεί την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο. Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς, βασισμένη στους 2 πιο ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: το ποιοτικό, υγιεινό και οικονομικό σνακ και τον εξαιρετικό καφέ.
Τι είναι το Mon Kulur;
Μια επιχείρηση με πολύχρονη πείρα. Με σχεδόν μισό αιώνα στον χώρο της αρτοποιίας, η οικογένεια του Mon Kulur έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για ένα franchise concept ελκυστικό και διαχρονικό. Με πιλοτικά καταστήματα από το 2014 και δουλεύοντας καθημερινά οι ίδιοι στα καταστήματα του δικτύου, έχουν αναπτύξει όλη την τεχνογνωσία, τις οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες και την πείρα που απαιτείται για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Ένα ξεχωριστό προιόν. Παρασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, προσφέρεται σε μια ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει γευστικές λύσεις κάθε στιγμή της μέρας.
Μια διαφοροποιημένη αγοραστική εμπειρία. Οι περαστικοί κοντοστέκονται για τις γλυκές μυρωδιές που τους τυλίγουν και «κολλάνε» χαζεύοντας το ανοιχτό εργαστήριο στο οποίο φτιάχνονται όλα τα ζεστά, φρέσκα και λαχταριστά προϊόντα. Στο Mon Kulur κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, τον φωνάζουν με το όνομά του για να παραλάβει τον καφέ του και του λένε μια χαμογελαστή καλημέρα που κάθε φορά του φτιάχνει τη διάθεση.
Σχεδόν μισός αιώνας εμπειρίας στο ζυμάρι. Μια τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά. Δύο νέοι άνθρωποι που αγαπούν να λένε «καλημέρα» με τον πιο ζεστό τρόπο. O Στάθης και ο Θοδωρής, 3η γενιά αρτοποιών, μεγάλωσαν μέσα στους φούρνους παρακολουθώντας τον πατέρα τους να ζυμώνει. Η αγάπη τους για τη γλυκιά μυρωδιά του σουσαμιού και η επιχειρηματική διορατικότητά τους έβαλαν τις βάσεις για ένα concept διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.
Έτσι γεννήθηκε το Mon Kulur, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών, η πρώτη που συνδύασε το κουλούρι με τον καφέ και η πρώτη που έδωσε στο αγαπημένο όλων προϊόν μια νέα, δυναμική διάσταση που στη συνέχεια υιοθέτησαν πολλές αλυσίδες.
Οι ιδρυτές του Mon Kulur ζυμώνουν καθημερινά σουσαμένια όνειρα που ξεχειλίζουν μεράκι και γεύση, εξελίσσοντας δημιουργικά από το 2014 το πιο λατρευτό σνακ των Ελλήνων: το κουλούρι!
«Το Mon Kulur μου κέντρισε το ενδιαφέρον εξαιτίας της πολύ καλής ποιότητας των προϊόντων που διαθέτει, τα οποία δοκιμάζω σε καθημερινή βάση ως πελάτης». Ο κ. Μιχάλης Τσίπης, franchisee της αλυσίδας στον Κορυδαλλό, με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έκανε το επόμενο βήμα και βρήκε στο Mon Kulur το επιχειρηματικό περιβάλλον που του επιτρέπει να αξιοποιεί τις δεξιότητες και τα ταλέντα του. Ο συνολικός χρόνος για την αποπεράτωση και έναρξη του καταστήματος ήταν 3 με 4 μήνες και σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας η στήριξη από τους franchisors ήταν καθοριστική. Αποτέλεσμα «Η τοπική αγορά μας έχει αγκαλιάσει και τιμά καθημερινά τα προϊόντα μας».
Διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Μιχάλη Τσίπη, franchisee του Mon Kulur εδώ.
Ένα προϊόν που ξεχειλίζει αγάπη και μεράκι θέλει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα το κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Ο ιδανικός franchisee του Mon Kulur ξέρει να δουλεύει και αναζητά μια επιχείρηση που θα γίνει μέρος της καθημερινότητας της δικής του και της οικογένειάς του.
Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας, καθώς η Mon Kulur παρέχει στον μελλοντικό συνεργάτη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του.
Το Mon Kulur δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Συνδυάζει το κουλούρι με τον καφέ σε ένα value for money deal και με την πλούσια ποικιλία του καλύπτει την ανάγκη κάθε ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό.
Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kulur για κάθε ώρα της ημέρας.
03.12.2020
04.03.2021
Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία των υφιστάμενων καταστημάτων Mon Kulur στη Θεσσσαλονίκη, η Νο1 αλυσίδα καφέ και κουλουριού στην Ελλάδα εδριαώνει την παρουσία της στην συμπρωτεύουσα. Έξι (6) νέα ...
12.02.2021
26.01.2021
15.09.2020
07.09.2020
26.08.2020
07.02.2020
13.09.2019
17.07.2019
06.05.2019
21.03.2019
05.12.2018
04.12.2018
H ομάδα των Mon Kulur αναζητά τους κατάλληλους συνεργάτες, που με τη σωστή καθοδήγηση θα παραλάβουν και θα λειτουργήσουν μια έτοιμη επιχείρηση υψηλών προδιαγραφών, η οποία φέρει όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.
Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:
Για περισσότερες πληροφορίες για franchise παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί: