Το Confused Pastitsio έρχεται να απογειώσει το μενού του Mailo’s the Pasta Project!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτωβρίου 2020
Το Confused Pastitsio έρχεται να απογειώσει το μενού του Mailo’s the Pasta Project!

Το Mailo’s the Pasta Project έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους! Confused Pastitsio λέγεται η νέα προσθήκη στο μενού, η οποία πρόκεται να κάνει τη διαφορά. Ο παιχνιδιάρης Mailo πειραματίζεται με το παραδοσιακό ελληνικό πιάτο.

Αποδημώντας το κλασσικό και αγαπημένο παστίτσιο προκύπτουν 2 ειδικές σάλτσες. Μια μπολονέζ αργού ψησίματος και μια σάλτσα μπεσαμέλ με τυρί και κραντσανιστή επιφάνεια.

Οι προσθήκες αυτές έρχονται να απογειώσουν το, ήδη λαχταριστό μενού του Mailo’s the Pasta Project, που εδώ και ένα χρόνο καλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα γευστικό ταξίδι μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

mailos the pasta project nea sauce

Ταξίδι στις ιταλικές τρατορίες με το Mailo’s…

To Mailo’s – The Pasta Project, το concept που παντρεύει τη «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα, αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στον χώρο του franchising. Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο concept που απευθύνεται στον καταναλωτή του σήμερα. Χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα, πρωτότυπες συνταγές, μη τυποποιημένα πιάτα που φτιάχνονται μπροστά στον πελάτη είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το Mailo’s.

Πλησιάζοντας στο εργαστήριο του Mailo’s – The Pasta Project, η ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine μαγνητίζει το βλέμμα των περαστικών. Η νωπή pasta βράζει για ελάχιστα λεπτά για να καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ.

mailos the pasta project franchise

Στρωμένη πελατεία για κάθε νέο Mailo’s – The Pasta Project

Κάπως έστι, όλοι αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα ανοίξει ένα από τα θαυματουργά εργαστήρια του Mailo’s – The Pasta Project στη δική τους περιοχή…

Κεντρικά σημεία και περιοχές υψηλής εμπορικότητας είναι πλέον ώριμα να υποδεχτούν τα δικά τους καταστήματα Mailo’s – The Pasta Project. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT