Stegno: Η επένδυση franchise που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2020
Stegno: Η επένδυση franchise που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής

Ο τρόπος λειτουργίας των καθαριστηρίων Stegno προσφέρει στους franchisees του δικτύου του ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ το επιχειρηματικό μοντέλο του concept εξασφαλίζει άμεσα την κερδοφορία και μακροπρόθεσμα σημαντικές υπεραξίες.

stegno-franchise-katastima-2

Το 2011 μία ομάδα έμπειρων στεγνοκαθαριστών, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους, ακολουθώντας το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει», αποφάσισε να συστήσει ένα δίκτυο 15 καταστημάτων. Με εμπειρία ως επιχειρηματίες και με πολυετή επιτυχή πορεία σε πολυεθνικό δίκτυο στεγνοκαθαριστηρίων, leader στη διεθνή αγορά, δημιούργησαν μία νέα καινοτόμο επιχειρηματική οντότητα.

Οι επαγγελματίες του δικτύου μπορούσαν πλέον να απολαμβάνουν τα οφέλη των οικονομιών κλίμακας, διαμορφώνοντας παράλληλα ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο, που σήμερα διαθέτει 34 καταστήματα, εκ των οποίων τα 25 έχουν αναπτυχθεί μέσω franchising.

stegno-franchise-katastima-3

Είσαι ο ιδανικός franchisee του Stegno;

Ο ιδανικός franchisee του Stegno δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο, καθώς το δίκτυο δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στο θέμα της εκπαίδευσης των νέων συνεργατών του. Όλοι οι franchisees αποκτούν γερές βάσεις, ώστε να αισθάνονται σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, κυρίως στο ξεκίνημα τους.

Μαθαίνεις μια τέχνη δίπλα στους καλύτερους και γίνεσαι ανεξάρτητος

Την τέχνη του στεγνοκαθαριστή διδάσκεται δίπλα τους πιο έμπειρους δασκάλους του κλάδου ο franchisee του Stegno. Πρόκειται για μία τέχνη που υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, προσφέροντας επαγγελματική ασφάλεια και αυτονομία σε αυτόν που την κατέχει.

stegno-franchise-katastima-3

Η αρχική εκπαίδευση του franchisee του Stegno διαρκεί δύο εβδομάδες. Φυσικά, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας η εκπαίδευση του συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του νέου καταστήματος, ώστε ο franchisee να αποκτά όλο και περισσότερη εξειδίκευση.

Ως εξειδικευμένος στεγνοκαθαριστής, ο franchisee του Stegno αποκτά επαγγελματική αυτονομία. Μαθαίνει πάρα πολύ καλά μια τέχνη, αποκτά εμπειρία, και χτίζει το δικό του πελατολόγιο στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για δικά του κεκτημένα, που μπορεί να ελέγξει πλήρως και να αξιοποιήσει σε βάθος χρόνου.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO