Teaser_stegno-5

Η καινοτομία είναι αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό του leader κάθε αγοράς. Συνεπώς τα Stegno δεν θα μπορούσαν να μην φέρνουν την καινοτομία στον κλάδο στεγνοκαθαριστήριων, εισάγοντας μία νέα κατηγορία καταστημάτων φροντίδας ρούχων, που αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising.

stegno-franchise-katastima

Stegno… με πολύ νερό!

Βασική καινοτομία των καθαριστηρίων  Stegno είναι η μετάβαση στο νερό. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και τα πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στα Stegno έχουν μεταφέρει ρούχα, που μέχρι τώρα απαιτούσαν στεγνό καθάρισμα, στην επεξεργασία νερού.

Αυτή η επιλογή που ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς. Έρευνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνουν ότι οι πωλήσεις κουστουμιών συνεχώς μειώνονται. Το καθημερινό ντύσιμο είναι περισσότερο casual. Επομένως, ενώ μειώνεται η ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, παραμένει σταθερή η ζήτηση για επαγγελματική επεξεργασία. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν  στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό.

stegno-franchise-katastima

Τη φρεσκάδα που προσφέρει στα ρούχα το νερό συμπληρώνει το μαλακτικό του Stegno, το μοναδικό στον κόσμο με μικροκάψουλα που σκάει μέσα στο στεγνωτήριο, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και ένα μοναδικό άρωμα, που έχει ταυτιστεί με το Stegno.

Εξοικονόμηση 90% στη χρήση υδάτινων πόρων

Η αλυσίδα  Stegno μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει υιοθετήσει συνολικά βιώσιμες πρακτικές. Πέρα από τη στροφή στην επεξεργασία νερού, η αλυσίδα συνεργάζεται με εταιρείες ανακύκλωσης και εφαρμόζει στα καταστήματά της σύστημα ανακύκλωσης νερού. Λίγοι γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη ποσότητα νερού που καταναλώνεται σε ένα καθαριστήριο χρησιμοποιείται για την ψύξη του μηχανήματος του στεγνού καθαρίσματος. Το νερό αυτό μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στην ψύξη, εξοικονομώντας πόρους για την επιχείρηση και το περιβάλλον.

stegno-franchise-katastima-3

Τα πλεονεκτήματα της πρότασης franchise Stegno

Ο franchisee του  Stegno επενδύει σε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να οδηγεί στην κερδοφορία.

Πριν το άνοιγμα κάθε νέου καταστήματος δίκτυο των Stegno θα υποστηρίξει τον franchisee με:

  • Τη στοχευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την αναλυτική αξιολόγηση της τοποθεσίας του νέου καταστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη επισκεψιμότητα.
  • Την υποστήριξη στον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση του καταστήματος από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών
  • Τις σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές μηχανολογικού εξοπλισμού, που δημιουργούν οικονομίες κλίμακας.
  • Την εύρεση πεπειραμένου ανθρώπινου δυναμικού

Κατόπιν ο συνεργάτης του δικτύου franchise Stegno απολαμβάνει:

  • Την προμήθεια αναλώσιμων προϊόντων από τη μητρική εταιρεία σε προνομιακές τιμές.
  • Το αξεπέραστο service. Το δίκτυο διαθέτει δικούς του πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ανά πάσα στιγμή να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον μηχανολογικό εξοπλισμό των καταστημάτων.
  • Τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προ-τυποποιούν τις διαδικασίες.
  • Δημόσιες σχέσεις και πλάνο τοπικού marketing, για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης.

Η επένδυση στα Stegno είναι μια επένδυση ζωής, που εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο franchisee να αξιοποιήσει τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Stegno, εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας