Teaser_dentrospito-party

Με οδηγό την πολυετή παιδαγωγική εμπειρία της, η ομάδα του Δεντρόσπιτο έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς της φίλους.

Τα παιδιά που επισκέπτονται, μαζί με τους γονείς τους, το Δεντρόσπιτο παίρνουν μέρος σε μία σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων, κατά τη διάρκεια των οποίων ακονίζουν το μυαλό τους και καλλιεργούν τη φαντασία τους, ενώ παράλληλα περνούν πραγματικά καλά. Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί, χορογράφοι, γυμναστές, μουσικοί, θεατρολόγοι και εικαστικοί, βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα τους για να τα καθοδηγούν.

Ποια είναι όμως τα δημιουργικά εργαστήρια, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Δεντρόσπιτο;

Εργαστήριο Ρομποτικής

H εκπαιδευτική Ρομποτική αποτελεί μία καινοτόμα δημιουργική δραστηριότητα μάθησης και παιχνιδιού που βασίζεται στο μοντέλο της διερευνητικής μάθησης. Χρησιμοποιεί τη μεθοδολογία STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) και έχει στόχο να εξοικειώσει το παιδί με αυτές τις επιστήμες, μέσα από μία παιγνιώδη διαδικασία.

Εργαστήριο Μαγειρικής

Οι μικροί φίλοι, θα μάθουν τα βασικά της μαγειρικής τέχνης, θα λερωθούν με κάθε είδους σιρόπι και σάλτσα και θα δοκιμάσουν τις ίδιες τους τις δημιουργίες.

dentrospiti-mageiriki-franchise

Εργαστήριο Θεάτρου

Τα παιδιά, μέσω του Θεάτρου, έρχονται σε επαφή, με τρόπο βιωματικό, με την ελληνική και ξένη παιδική λογοτεχνία, την ποίηση, τη μυθολογία, τη λαϊκή μας παράδοση, και την αρχαία ελληνική δραματουργία. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, μαθαίνουν να σέβονται τους άλλους και να συνεργάζονται μεταξύ τους. Διευρύνουν τη φαντασία τους, προβληματίζονται και ευαισθητοποιούνται πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.

Εργαστήριο Χορού

Στο Εργαστήρι Χορού του Δεντρόσπιτο, το κάθε παιδί μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, τη δημιουργικότητά του και τη φαντασία του, έχοντας ως μέσο το σώμα, το πρόσωπό και την κίνηση. Αποκτά αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις του, επιμονή, υπομονή και ισορροπία, καθώς μαθαίνει να λειτουργεί στο πλαίσιο μιας ομάδας.

dentrospito-franchise

Εργαστήριο Πειραμάτων

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο τα παιδιά, οι μικροί ερευνητές, θα μπορέσουν μέσα από τη βιωματική – διερευνητική μάθηση να ανακαλύψουν δύσκολες έννοιες των φυσικών επιστημών! Ένα διαδραστικό εργαστήρι που διαρθρώνεται σε θεματικές ενότητες και τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας.

Εργαστήριο Multi Sports

Στο εργαστήριο Multi sports τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με δημοφιλή αθλήματα, όπως η τοξοβολία, η ξιφασκία, το badminton.

Εργαστήριο Εικαστικών

Στο εικαστικό εργαστήρι στο Δεντρόσπιτο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να πειραματιστούν με τα χρώματα, το σχέδιο και τις διάφορες τεχνικές.

Ιδανικό για franchise

Συνήθως, ακούγοντας τη λέξη «παιδότοπος», φανταζόμαστε φουσκωτά παιχνίδια, πισινόμπαλες και τραμπολίνο, στα οποία τα παιδιά εκτονώνονται και οι γονείς αναμένουν καρτερικά να περάσει η ώρα, για να επιστρέψουν σπίτι. Το Δεντρόσπιτο ήρθε για να αλλάξει ό,τι γνωρίζαμε για τους παραδοσιακούς παιδότοπους! Αποκτώντας το δικό του Δεντρόσπιτο, ο υποψήφιος συνεργάτης - franchisee δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών, με ένα άκρως καινοτόμο και ολοκληρωμένο concept, που έχει ήδη ξεχωρίσει στο κομμάτι της παιδικής ψυχαγωγίας χτίζοντας το δικό του σταθερό κοινό.

Θες να μάθεις περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Δεντρόσπιτο; Μπες, εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας