ΟΚ! Anytime Markets: Νέοι τύποι εποχιακών καταστημάτων

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Απριλίου 2019
ΟΚ! Anytime Markets: Νέοι τύποι εποχιακών καταστημάτων

Τα OK! Anytime Markets γνωρίζουν ότι η σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται καθημερινά. Βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους τη συνεχή κερδοφορία του franchisee και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, επεκτείνουν τη φυσική τους παρουσία, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργία εποχιακών καταστημάτων σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, μέσω συνεργασιών franchise.

Η νέα πλατφόρμα συνεργασίας franchise περιλαμβάνει τη δυνατότητα μετατροπής των υφιστάμενων καταστημάτων σε convenience stores OK! Anytime Markets. Ο συνεργάτης θα έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία είναι τα εξής:

  • το αρχικό εμπόρευμα μπαίνει σε παρακαταθήκη
  • διασφαλίζεται η 100% επιστροφή των εμπορευμάτων μετά τη λήξη της σεζόν
  • προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά εποχιακά προϊόντα
  • παρέχεται πλήρης διαφημιστική υποστήριξη
  • η μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή του χώρου
  • παρέχονται εκπτώσεις αγορών, αντίστοιχες των μεγάλων αλυσίδων

Διευρυμένο ωράριο, για διευρυμένες ανάγκες

Τα OK! Anytime Markets ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, του οποίου ο προσωπικός χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Γι’ αυτό και τα ωράρια λειτουργίας είναι εξαιρετικά διευρυμένα (8 π.μ.- 11 μ.μ.), διευκολύνοντας έτσι μια σημαντική μερίδα πελατών που αναζητά εύκολες και γρήγορες λύσεις  για τις αγορές της.

Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη, η OK! Anytime Markets βελτιστοποιεί τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου της, προγραμματίζοντας να μεταφέρει το Logistics Center σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εντός της ερχόμενη διετίας. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αφορούν στη κεντρικοποίηση 3.800 κωδικών που φτάνει στο 91%, την τεμαχιακή διαχείριση η οποία σε επίπεδο κωδικών κυμαίνεται στο 90% και τις πιστοποιήσεις ISO 22000, 14001, 18001 και 9001. Τέλος, αφορά στις άριστες συνθήκες διακίνησης των προϊόντων προς τα σημεία πώλησης της εταιρείας. Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι ο βέλτιστος εφοδιασμός του δικτύου των καταστημάτων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI