Νέα καλοκαιρινή προϊοντική σειρά από τη Fresh Line

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2018
Νέα καλοκαιρινή προϊοντική σειρά από τη Fresh Line

Η Fresh Line παρουσιάζει 6 νέα, καλοκαιρινά βούτυρα σώματος που συναρπάζουν με τα εξωτικά αρώματά τους και φροντίζουν την επιδερμίδα. Παρασκευασμένα με τη γνωστή ποιότητα της Fresh Line, τα ολοκαίνουρια βούτυρα σώματος είναι εμπλουτισμένα με βιολογικό έλαιο macadamia που θρέφει και ενυδατώνει το διψασμένο δέρμα.

Η νέα σειρά της ελληνικής εταιρείας αξιοποιεί για πρώτη φορά λαχταριστές τροπικές νότες ενώ ανάμεσα στα δραστικά συστατικά των προϊόντων είναι και το βιολογικό βούτυρο καριτέ , που αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Βούτυρα με Ιταλικό Σύκο, Φρούτα του Πάθους, Τροπικό Μαλιμπού, Βύσιννο, Καρύδα Βερβένα και Γκρέιπφρουτ ανακουφίζουν τη διψασμένη επιδερμίδα και… μας αιχμαλωτίζουν με τα μοναδικά άρώματά τους τους!

Η Fresh Line εισήλθε στον χώρο του franchising το 1994, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε υποψήφιους franchisees που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της προσωπικής φροντίδας και συγκεκριμένα στα καλλυντικά, φέροντας ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand.