COFFEE TREE Το coffee street bar που δίνει μια νέα πνοή στον κλάδο

Κατηγορία: Θεματικά αφιερώματα
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιανουαρίου 2018
COFFEE TREE Το coffee street bar που δίνει μια νέα πνοή στον κλάδο

Το νέο street cafe concept που πρωταγωνιστεί στην αγορά του Ηρακλείου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέους συνεργάτες σε ολόκληρη την χώρα , προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα με προοπτικές κερδοφορίας και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

Υψηλή κερδοφορία από νωρίς το πρωί, η οποία αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, λαχταριστές γεύσεις και δυνατά αρώματα είναι κάποια από τα δυνατά χαρακτη­ριστικά που «ρίζωσαν» γερά τα Coffee Tree στην απαιτητική αγορά του Ηρακλείου.

Εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, χυμοί, ροφήματα, smoothies, γρανίτες, πεντανόστιμα σάντουιτς, αχνιστά φουρνιστά και το δημοφιλές burger έχουν κάνει τα καταστήματα του Coffee Tree τον απόλυ­το προορισμό για εργαζόμενους, φοιτητές, διερχό­μενους ή και παρέες που θέλουν να χαλαρώσουν στον όμορφο και ζεστό χώρο τους. Η εταιρεία μέ­χρι σήμερα μετράει 4 εταιρικά καταστήματα και εί­ναι έτοιμη να μεταδώσει την τεχνογνωσία και την πείρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

coffeetree.400

Η συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες στο
Coffee Tree και η μοναδική ταυτότητα των καταστημάτων έχει
οδηγήσει σε υψηλή επαναληψιμότητα και κερδοφορία.

Αυθεντικές Εμπειρίες Και Απολαύσεις…

H φιλοσοφία των Coffee Tree βασίζεται στο τρί­πτυχο ποικιλία-ποιότητα-τιμή. Στα Coffee Tree o πελάτης θα βρει δεκάδες προϊόντα για όλη τη διάρκεια της ημέρας και ο κατάλογος των κατα­στημάτων περιλαμβάνει προϊόντα που απευθύ­νονται σε ντόπιους και τουρίστες.

Η φιλική εξυπηρέτηση και το μοντέρνο design του καταστήματος το έχουν κάνει να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας του, δημιουργώντας σχέσεις εξάρτησης και αμοι­βαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

COFFEE.TREEΑπό τον πρωινό καφέ έως το μεσημεριανό γεύ­μα, οι άνθρωποι της πόλης ξέρουν ότι από το Coffee Tree θα κερδίσουν επίσης και ένα χα­μόγελο, μια ανάσα από την καθημερινότητα. Τα Coffee Tree επιτυγχάνουν αξιοσημείωτη κερ­δοφορία η οποία όσο περνάει η μέρα σταδια­κά αυξάνεται.

Ο franchisee με τη σειρά του, θα έχει τη δυνα­τότητα να επωφεληθεί από την πλήρη εκπαί­δευση, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και από το στο­χευμένο marketing που διευρύνει το πελατει­ακό κοινό και εδραιώνει την ηγετική θέση του brand στην αγορά.

… Με Ιδανική Σχέση Ποιότητας-Τιμής!

Η αγορά του καφέ είναι εξαιρετικά αποδοτική στη χώρα μας και κυρίως για τα concepts που χαρα­κτηρίζονται από την άρτια οργάνωση, τον σαφή σχεδιασμό και τη διαρκή εξέλιξη. Οι καταναλω­τικές συνήθειες έχουν αλλάξει, ο κόσμος αναζη­τά πλέον τη μεγιστοποίηση της αγοραστικής του εμπειρίας και διαθέτει τα χρήματά του σε προϊ­όντα και υπηρεσίες που θα του προσφέρουν το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή.

«Στα Coffee Tree, εδώ και 5 χρόνια έχουμε ξε­χωρίσει γιατί προσφέρουμε στον πελάτη το κα­λύτερο. Ξεκινήσαμε από τα “θέλω” μας ως κα­ταναλωτές, από την ανάγκη μας για προϊόντα με μια έντιμη σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το εκτίμησε. Και εμείς με τη σειρά μας ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη

του, εξελισσόμαστε διαρκώς και βελτιωνόμαστε καθημερινά. Γι’ αυτό και θέλουμε δίπλα μας αν­θρώπους που θα μοιράζονται τις ίδιες αξίες, που θα έχουν το ίδιο όραμα», αναφέρει ο κ. Νίκος Χα­τζηαδάμ, Ιδρυτής της Coffee Tree.

coffee.tree.sandwich

Ταυτότητα Που Ξεχωρίζει…

Από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας είναι το προσωπικό της. Έχοντας περάσει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώ­σεις τους γύρω από την παρασκευή των ροφη­μάτων και των snacks, οι εργαζόμενοι στα Coffee Tree είναι σε θέση να προσφέρουν στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία γεύσης.

coffeetree.espressoΜε όρεξη και μεράκι τα Coffee Tree χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, καλύπτοντας καθημερινά όλες τις γευστικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Παράλληλα, υιοθετώντας τη λογική των εμπνευστών του concept δουλεύουν με όρεξη, μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και καθημερινότητας με τους πελάτες. Αυτό αποτελεί το σημαντικότε­ρο στοιχείο επιλογής των υπαλλήλων της εται­ρείας, καθώς η εμπειρία και η αυτοαπασχόλη­ση franchisee δεν κρίνεται απαραίτητη, αλλά η αγάπη για δουλειά και η πρόθεση είναι τα στοι­χεία που κάνουν τη διαφορά.

Η επιλογή ενός δικτύου που μπορεί να ενσωμα­τώσει τις ανάγκες της αγοράς χτίζοντας καθημε­ρινά τη δική του μοναδική ταυτότητα, είναι για τον υποψήφιο franchisee καίριας σημασίας. Τα Coffee Tree, έχουν αντιληφθεί την τάση της αγο­ράς και μέσα από την ολιστικότητα του concept, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν και να ακολου­θήσουν τον δρόμο της επιτυχίας.

coffeetree.snack

…Στον Δρόμο Για Την Επιτυχία

Τα Coffee Tree, απαντούν σε μια σειρά αναγκών του καταναλωτή δημιουργώντας ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από:

  •                 Την πείρα και την τεχνογνωσία
  •                 Τη λειτουργικότητα
  •                 Το αναπτυσσόμενο brand name
  •                 Το ευρύ προϊοντικό μείγμα
  •                 Τον εξαιρετικό καφέ
  •                 Την υψηλή ρευστότητα
  •                 Τις πολλαπλές πηγές εσόδων
  •                 Τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στον πελάτη και τον συνεργάτη
  •                 Τις στρατηγικές συνεργασίες
  •                 Την αγάπη και το μεράκι για το concept

Πρώτο και κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να δια­σφαλίσει με κάθε τρόπο την ποιότητα των προϊόντων της. Για αυτό το λόγο έχει προχωρήσει σε μια σειρά από στρατηγικές συνεργασίες με τους προμηθευτές του καφέ και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των τροφίμων. Ο μελλοντικός franchisee μπορεί να επωφεληθεί αυτών των συνεργασιών και να πετύχει καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής.

{gallery}coffee tree{/gallery}