Yournuts: Το πιο υγιεινό meeting point της πόλης

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρτίου 2020
Yournuts: Το πιο υγιεινό meeting point της πόλης

Το Yournuts είναι το healthy meeting point που προσφέρει καθημερινά στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης υγιεινές λύσεις για όλες τις ώρες της μέρας. Είναι το σημείο απ’ όπου θα προμηθευτεί τον πρωινό καφέ, υγιεινά σνακ για το σπίτι, τη δουλειά ή το σχολείο, ακόμα και μοναδικές συνθέσεις δώρων για τις κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Το ευ ζην έχει χρώμα, άρωμα και γεύση στο Yournuts. Έχει το άρωμα των φρεσκοψημμένων ξηρών καρπών και των εκλεκτών χαρμανιών του καφέ. Έχει τη γεύση της σαγηνευτικής σοκολάτας, και το χρώμα των γευστικών αποξηραμένων φρούτων, όλα σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

yournuts proinoΤο Yournuts είναι ένας χώρος ζεστός, οικείος, πολυτελής και παράλληλα προσιτός, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο παράδεισος της εκλεκτής λιχουδιάς. Η τεράστια εμπειρία 30 ετών των ιδρυτών του στο κομμάτι των κατασκευών, αποδεικνύεται στο εργονομικό design των χώρων, που διευκολύνει την πρόσβαση των πελατών σε κάθε κατηγορία προϊόντων όπως και τις εργασίες του προσωπικού.

Η ιδέα για το Yournuts γεννήθηκε μέσα από τα πολλά ταξίδια των δημιουργών του, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν μοναδικά προϊόντα. Σκέφτηκαν, λοιπόν, να τα φέρουν και να τα προσφέρουν στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό, χτίζοντας έτσι μία βάση πιστών και τακτικών πελατών, που επιστρέφουν στο Yournuts για τις γεύσεις που «αγαπούν».yournuts franchise snackSuper Food – Super Stores

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα του Yournuts δίνει πολλαπλές επιλογές στον πελάτη και αυξάνει την κερδοφορία του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, στα προϊόντα του Yournuts περιλαμβάνονται:

 • Εκλεκτές ποικιλίες ξηρών καρπών από τους καλύτερους προμηθευτές, που ψήνονται στον ειδικό φούρνο του καταστήματος.
 • Χειροποίητες σοκολάτες από την Κωνσταντινούπολη, τον παράδεισο της σοκολάτας, σε αποκλειστική εισαγωγή του καταστήματος. Ένα προϊόν 100% σοκολατένιο, χωρίς υποκατάστατα ή άμυλο, με ελάχιστη ζάχαρη, χωρίς ζωικά λίπη.
 • Μία πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων από υψηλής ποιότητας αποξηραμένα φρούτα.
 • Το energy breakfast του Yournuts, ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα με ενέργεια.
 • Επιλεγμένοι οίνοι και αλκοολούχα ποτά, που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπόλοιπα προϊόντα του Yournuts.
 • Φανταστικές συνθέσεις και καλάθια δώρων. Υπάρχει μάλιστα ειδική υπηρεσία για παραγγελίες εταιρειών, η οποία αποτελεί ένα σημείο διαφοροποίησης για το concept και μία επιπλέον πηγή κερδοφορίας για τον franchisee.yournuts franchise coffeeΤο πρώτο σε πωλήσεις προϊόν του Yournuts είναι ο καφές. Δικαιολογημένα φυσικά, μιας και οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν δώσει αγάπη, μεράκι και γνώση στην στη λατρεμένη συνήθεια των Ελλήνων. Οι φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι περνούν στα χέρια των εξειδικευμένων baristi, που γνωρίζουν την τέχνη της δημιουργίας ενός απολαυστικού καφέ με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Για τους απαιτητικούς λάτρεις του είδους το Yournuts διαθέτει εκλεκτά χαρμάνια από διάφορες καλλιεργητικές ζώνες που φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα ποιότητας της φημισμένης εταιρίας Gran.

yournuts logoΣοφία Κωνσταντίνου – Συνιδρύτρια του Yournuts

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος αναζητά το πιο υγιεινό. Ενδιαφέρεται για το τι θα δώσει στα παιδιά του. Ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι μόδα, είναι στάση ζωής. Με τη δημιουργία του Yournuts επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που ο πελάτης θα βρίσκει καφέ, ροφήματα, σνακ, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς κ.ά. με βασικό κριτήριο τον υγιεινό τρόπο ζωής, σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Εκ των υστέρων και μετά από τα τόσα θετικά σχόλια που εισπράττουμε καθημερινά, θεωρώ ότι το καταφέραμε.

Τα μυστικά της επιτυχίας

Η επιτυχία του Yournuts βασίζεται σε τέσσερις βασικούς παράγοντες:

 • Στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται στην ολοένα και αυξανόμενη τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
 • Στη διάθεση μοναδικών και εκλεκτών προϊόντων κατ’ αποκλειστικότητα
 • Στον σεβασμό προς τους πελάτες τους αλλά και στην προσήλωση στην ικανοποίηση των αναγκών τους, από μια εκπαιδευμένη ομάδα ανθρώπων πάντα με χαμόγελο και φιλική διάθεση.
 • Στη μοναδική αισθητική του χώρου, που συμπληρώνει την αγοραστική εμπειρία.

yournuts pougkiaΓιατί Yournuts;

Το Yournuts καλεί τους υποψήφιους επενδυτές να συνδέσουν το μέλλον τους με μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα. Οι άνθρωποι του Yournuts θα υποστηρίξουν τους franchisees παρέχοντάς τους:

 • Πλήρη υποστήριξη στην επιλογή του κατάλληλου σημείου, που θα διασφαλίσει τη μέγιστη επισκεψιμότητα, αλλά και στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος. Παρέχουν δε τη δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.
 • Ένα διαφοροποιημένο προϊόν, που δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δημιουργεί πελατεία σταθερά επαναλαμβανόμενη.
 • Συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές, που εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα. • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του franchisee και του προσωπικού του, που αφορά τη σε βάθος γνώση των προϊόντων, τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος, τη λογιστική και στατιστική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.
 • Αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας που προ-τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες.
 • Συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
 • Ένα ολοκληρωμένο marketing plan

Με ένα προϊοντικό μείγμα με υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας προϊόντα, που διασφαλίζει στον υποψήφιο συνεργάτη υψηλή ρευστότητα, και πολλαπλές πηγές εσόδων, που περιλαμβάνουν το take-away, το delivery και το sit-in, o franchisee επενδύει σε μία επιχειρηματική πρόταση με δυναμική ανάπτυξης.