Yournuts: To ευ ζην αποκτά χρώμα, άρωμα και γεύση

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 21 Αυγούστου 2020
Yournuts: To ευ ζην αποκτά χρώμα, άρωμα και γεύση

Η καθημερινή, αγαπημένη συνήθεια για έναν πιο υγιεινό, πιο ποιοτικό και πιο γευστικό τρόπο ζωής έχει μετουσιωθεί στο Yournuts! Ένα κατάστημα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας παράλληλα μία εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση σε υποψήφιους συνεργάτες.  

Κατάστημα υψηλής αισθητικής με οικείο περιβάλλον και φιλική εξυπηρέτηση. Εκλεκτά ροφήματα και προϊόντα που προωθούν το ευ ζην. Αυτό είναι το Yournuts! Μία επιχείρηση με προσιτή επένδυση που προσκαλεί πελάτες και συνεργάτες σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Ο συνεργάτης που το επιλέγει, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της έμπειρης ομάδας του Yournuts δραστηριοποιείται σε μία αγορά που έχει αποδείξει διαχρονικά πως βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

yournuts rofimata sokolates 1

Η πολύχρονη εμπειρία των ιδρυτών του Yournuts στον τομέα των κατασκευών αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο κατάστημα. «Εδώ και 30 χρόνια κατασκευάζουμε καταστήματα. Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να βοηθήσουμε τον υποψήφιο συνεργάτη μας να αποκτήσει το δικό του κομψό και λειτουργικό κατάστημα με προσιτή επένδυση», μας εξηγούν τα αδέρφια Σοφία και Κώστας Κωνσταντίνου, Συνιδρυτές του concept.

yournuts logoΧαμηλού ύψους επένδυση με λιτές δομές και μικρή απαίτηση σε προσωπικό.

Μαγική εμπειρία αισθήσεων

Περνώντας έξω από το Yournuts, κυριολεκτικά μαγεύεσαι από τα αρώματα που αναβλύζουν μέσα από το κατάστημα. Φρεσκοκομμένος καφές και φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί ξυπνούν τις αισθήσεις και σε ωθούν να τα δοκιμάσεις. Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα του Yournuts περιλαμβάνει επίσης επιλογές για ποιοτικό πρωινό που σε γεμίσει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα.

Υψηλής ποιότητας αποξηραμένα φρούτα, super foods, εκλεκτά σάντουιτς, αφράτα κρουασάν, κριτσίνια αποτελούν ιδανικές επιλογές που συνοδεύουν τα πρωινά μας. Και η μέρα συνεχίζεται με σπιτικές πίτες, χειροποίητες σοκολάτες από την Κωνσταντινούπολη σε αποκλειστική εισαγωγή. Ένα προϊόν 100% σοκολατένιο, χωρίς υποκατάστατα, άμυλο ή ζωικά λίπη, με ελάχιστη ζάχαρη. Στο Yournuts επίσης, βρίσκουμε επιλεγμένους οίνους και αλκοολούχα ποτά που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπόλοιπα προϊόντα.

Μια ακόμη ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πηγή εσόδων που ενισχύει σε τακτά χρονικά διαστήματα τον τζίρο του καταστήματος είναι οι φανταστικές συνθέσεις και τα καλάθια δώρων που προσφέρει το Yournuts. Υπάρχει μάλιστα ειδική υπηρεσία για παραγγελίες εταιρειών, η οποία αποτελεί σημείο διαφοροποίησης για το concept.

yournuts kava franchise

Ο καφές… πρωταγωνιστής!

Οι ιδρυτές του Yournuts με μεράκι και πολλή αγάπη έχουν εστιάσει ιδιαίτερα στον καφέ που προσφέρουν και το αποτέλεσμα τους έχει δικαιώσει, καθώς ο καφές αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν του καταστήματος! Εκλεκτό χαρμάνι Jacobs, φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι, άρτια εκπαιδευμένοι Baristi, εμμονή με την καθαριότητα και προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της παρασκευής οδηγούν στη δημιουργία ενός καφέ που χαρακτηρίζεται από έντονο άρω- μα και πλούσια γεύση.

Οι απαιτητικοί λάτρεις του καφέ στο Yournuts βρίσκουν επίσης, μια μεγάλη ποικιλία καφέδων από όλο τον κόσμο, σε εκλεκτά χαρμάνια από διάφορες καλλιεργητικές ζώνες που φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα ποιότητας της φημισμένης εταιρείας Gran.

yournuts kafes

Tα προϊόντα του Yournuts διασφαλίζουν στον συνεργάτη υψηλή ρευστότητα.

Προσιτή πολυτέλεια

Η τεράστια εμπειρία 30 ετών των ιδρυτών του Yournutsστον κλάδο των κατασκευών, αποτυπώνεται στο εργονομικό design των χώρων που αποπνέουν πολυτέλεια. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των πελατών σε κάθε κατηγορία προϊόντων αλλά και οι εργασίες του προσωπικού. Δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες με ξεκάθαρες σημάνσεις, αφενός το κοινό βρίσκει εύκολα ό,τι επιθυμεί, αφετέρου ο συνεργάτης αποκτά με χαμηλή επένδυση έναν πολυτελή και πλήρως λειτουργικό χώρο στον οποίο όλες οι διαδικασίες κυλούν ομαλά και αποδοτικά.

Το δικό σου super store

Ερχόμενος στην οικογένεια του Yournuts, o υποψήφιος συνεργάτης – franchisee αποκτά κατάστημα με:

  • Διαφοροποιημένο προϊόν. Το προϊοντικό μείγμα του Yournuts ανταποκρίνεται στην ολοένα και αυξανόμενη τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, χαρίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δημιουργεί άμεσα, σταθερά επαναλαμβανόμενη πελατεία.
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων. Μέσω του takeaway και του delivery διαμορφώνεται σε μεγάλο ποσοστό ο καθημερινός τζίρος της ημέρας. Αν ο συνεργάτης επιθυμεί μεγαλύτερο κατάστημα υπάρχει επίσης αυτή η δυνατότητα, προσθέτοντας και sit-in. Ακόμα, σημαντική πηγή εσόδων αποτελούν και οι συνθέσεις δώρων του Yournuts για τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις.
  • Μοναδική και προσεγμένη αισθητική που διακρίνεται άμεσα και δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας στους πελάτες.
  • Επιλεγμένους προμηθευτές που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και τιμή σε κάθε προϊόν.

yournuts eksoterikoPkatastimatos

Τα οφέλη του franchisee

Το Yournuts καλεί τους υποψήφιους συνεργάτες να συνδέσουν το μέλλον τους με μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα. Η ομάδα του Yournutsυποστηρίζει τους franchiseesπαρέχοντάς τους:

  • Πλήρη καθοδήγηση στην επιλογή του κατάλληλου σημείου που διασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα. Υποστήριξη παρέχεται επίσης, στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος.
  • Δυνατότητα για παράδοση του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι»,
  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του franchiseeκαι του προσωπικού του που αφορά στην εις βάθος γνώση των προϊόντων, τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος, τη λογιστική και στατιστική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.
  • Αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας που προτυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες.
  • Συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
  • Ολοκληρωμένο marketingplan. Η εταιρεία ακολουθεί δυναμική πολιτική στους τομείς του marketing και της προώθησης πωλήσεων, εφαρμόζοντας online καμπάνιες από τις οποίες επωφελείται και ο συνεργάτης επιτυγχάνοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά.

Το Yournuts αποτελεί μια χαμηλού ύψους επένδυση, με λιτές δομές και μικρή απαίτηση σε προσωπικό, κατάλληλη και για familybusiness. Με προϊόντα που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, ο νέος συνεργάτης απολαμβάνει υψηλή ρευστότητα, που είναι και το βασικό ζητούμενο για κάθε επενδυτή.