YES WE FIX IT Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση οδηγούν σε υψηλές αποδόσεις

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2017
YES WE FIX IT Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση οδηγούν σε υψηλές αποδόσεις

Η YES WE FIX IT πρωταγωνιστεί στον δυναμικό χώρο της τεχνολογίας, προσφέροντας ένα πακέτο ποιοτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών που συνδυάζει την άψογη εξυπηρέτηση με τη μακρόχρονη εμπειρία. Εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα και έχει ήδη αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

Η YES WE FIX IT είναι η μοναδική αλυσίδα που επισκευάζει ένα πολύ μεγάλο εύρος ηλεκτρονικών συσκευών με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της. Οι άνθρωποι της YES WE FIX IT, επισκευάζουν από κινητά και τηλεοράσεις, έως PC και tablets, χτίζοντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, οι οποίοι τους εμπιστεύονται ξανά και ξανά.
Η ελκυστικότητα του κλάδου, το χαμηλό κόστος επένδυσης και η εμπειρία των μελών της ομάδας της YES WE FIX IT, καθιστούν την επιχείρηση ως ιδανική επιλογή franchise ειδικά για όσους υποψήφιους συνεργάτες αναζητούν να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Τα τεχνικά θέματα; Αυτά πολύ απλά τα φροντίζει η YES WE FIX IT…

yesf2

Επίκεντρο πάντα ο πελάτης

Οι άνθρωποι της YES WE FIX IT, έχοντας εντοπίσει την ανάγκη της αγοράς για ευέλικτες, ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις για την επισκευή κάθε είδους ηλεκτρονικής συσκευής, έχουν δημιουργήσει ένα concept με χαμηλό λειτουργικό κόστος, υψηλά περιθώρια κέρδους και εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης. Ένα concept που με τον πιο απλό τρόπο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών, συνδέοντας το όνομα της εταιρείας με την αξιοπιστία, τη διαφάνεια, την εξειδίκευση και την άμεση εξυπηρέτηση!
Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και είναι σε θέση να φέρει εις πέρας όποια βλάβη και αν έχει οποιαδήποτε συσκευή. Αγαπάνε τη δουλειά τους και τους δίνει χαρά να βλέπουν μια συσκευή και πάλι πλήρως λειτουργική. Η χαρά του πελάτη όμως όταν λύνεται το πρόβλημά του, δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση!
«Οι σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς και τη μετέπειτα πορεία της επιχείρησης. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί και να δώσουμε λύση στα «προβλήματα» του καταναλωτή», αναφέρουν οι συνιδρυτές της YES WE FIX IT, Σπύρος Μόρφης και Γιάννης Ασπροκουτελάκης. Η ικανοποίηση και η πιστότητα του πελάτη επιβεβαιώνει το σλόγκαν της εταιρείας «Αν δεν το φτιάξουμε εμείς, δεν θα το φτιάξει κανείς!».

Yes We Fix It

Σε μια ελκυστική αγορά ένα εξαιρετικό franchise για συνεργάτες που αναζητούν να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες

 

 Ένας αναπτυσσόμενος κλάδος

Ένα δυναμικό concept στον κλάδο των υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στις επισκευές των ηλεκτρονικών συσκευών, εισέρχεται στο franchising σε μια ελκυστική αγορά με χαμηλή επένδυση και χωρίς να απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις από τον συνεργάτη. Ζούμε στην εποχή των smartphones και ο κόσμος αναζητά διαρκώς ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Η ανάγκη για επισκευές των ηλεκτρονικών συσκευών γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τα laptops κ.λπ. είναι εξαιρετικά αυξημένη τα τελευταία χρόνια. Όμως όπως παρατηρούν οι ιδρυτές του Yes We Fix It «Δυστυχώς παρατηρούνται συχνά ανταλλακτικά κακής ποιότητας και φθηνά όπου λόγω της κρίσης που διανύουμε, μεγάλο μέρος των εταιρειών του κλάδου τα επιλέγει, γεγονός που αμαυρώνει την εταιρική εικόνα τους, καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν την απαιτούμενη αξιοπιστία και σωστή εξυπηρέτηση». Και εξηγούν «Η ποιότητα των επισκευών βασίζεται τόσο στη χρήση των ΟΕΜ ανταλλακτικών όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρείας και των καταστημάτων γύρω από την επισκευή όλων των ηλεκτρονικών συσκευών».

{gallery}YESWEFIXIT/untitled folder{/gallery}
Ποιο είναι όμως το βασικό στοιχείο που κάνει τη Yes We Fix It να ξεχωρίζει; «Η τεχνογνωσία μας» μας εξηγούν πολύ απλά. «Διαχειριζόμαστε ένα ευρύ πεδίο “προβλημάτων” για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και η αγάπη μας για την τεχνολογία μας ωθεί στο να εξελισσόμαστε συνεχώς. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι για εμάς η ποιότητα είναι το πρώτο και το κύριο συστατικό της επιχείρησής μας», συμπληρώνουν.
Οι άνθρωποι της YES WE FIX IT αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη της αγοράς έστησαν μια σωστή υποδομή με χαμηλά λειτουργικά έξοδα και στρατηγικές συμμαχίες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, στην εξειδίκευση και στην τεχνογνωσία του προσωπικού. Λέγοντας YES στην Υψηλή Ποιότητα YES στα ΟΕΜ ανταλλακτικά και YES στη Σχέση Ειλικρίνειας.

dreamstime xl 83845304

Χαμηλό λειτουργικό κόστος, υψηλά περιθώρια κέρδους και προοπτικές ανάπτυξης σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή κλάδο

YES WE FIX IT και franchising

Η YES WE FIX IT προσαρμόζεται πάντα στα δεδομένα, ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και φροντίζει να μην απογοητεύει ποτέ τους πελάτες της, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
«Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε νέους πελάτες, προσφέρουμε αξία στο brand μας με καινοτόμες λύσεις και πιέζοντας τον εαυτό μας να παραδώσουμε το γρηγορότερο δυνατό τη συσκευή στον καταναλωτή, γινόμαστε καλύτεροι» προσθέτουν ο κ. Μόρφης και ο κ. Ασπροκουτελάκης.
Το εδραιωμένο brand name της YES WE FIX IT στην αγορά, το ευρύ πελατολόγιο, οι υποδομές, η υποστήριξη και η εκπαίδευση της εταιρείας στον μελλοντικό συνεργάτη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.
Πιο συγκεκριμένα η YES WE FIX IT παρέχει τα εξής σε ένα franchisee:
• Οργάνωση και διοίκηση του καταστήματος και του προσωπικού του,
• ‘Έμπειρους τεχνικούς στη διάθεση του franchisee και
• Συνεχή υποστήριξη από τα κεντρικά για όποιο ζήτημα και αν προκύψει.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι τεχνικός για να ενταχθεί στην ομάδα της YES WE FIX IT, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει όρεξη και προθυμία να εργαστεί, να μάθει και να πετύχει. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγονται νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στον κλάδο των υπηρεσιών, καθώς νέοι συνεργάτες εκμεταλλευόμενοι τα χαμηλό κόστος μιας αξιόπιστης επένδυσης μπορούν να μεγαλουργήσουν και να επιτύχουν σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, αυξάνοντας το μερίδιο και τις πωλήσεις τους, έχοντας την πλήρη υποστήριξη του franchisor.