The Juice Bar: Φρεσκάδα και δυναμική ανάπτυξης

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2017
The Juice Bar: Φρεσκάδα και δυναμική ανάπτυξης

Με τη φιλοσοφία της καινοτομίας, της εξέλιξης και της προσήλωσης στην ποιότητα και στη γεύση, οι εμπνευστές του The Juice Bar έχουν επιτύχει να αναπτύξουν ένα αποδοτικό δίκτυο καταστημάτων που έχει όλο το «πακέτο» για μια πρόταση franchise γεμάτη φρεσκάδα στον πιο δυναμικό τμήμα της καφεστίασης, αυτόν των χυμών και της υγιεινής διατροφής.

Ξεκίνησε δυναμικά από την Πάτρα και είναι πλέον έτοιμο να αναπτυχθεί σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας. Με ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα που καλύπτει όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες αλλά και όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας, το The Juice Bar, είναι ο πιο ολοκληρωμένος και… υγιεινός προορισμός!

juicebar.64.6

Με πρωταγωνιστές τους πεντανόστιμους και θρεπτικούς φυσικούς eco friendly – cold pressed χυμούς, αλλά και με πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως σοκολάτες, τσάι, smoothies, μπαγκέτες, κουλούρια, τσιαπάτες, σάντουιτς, σαλάτες, τα The Juice Bar έχουν όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι δυνατός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάτι παραπάνω από σημαντικός είναι επίσης και ο ρόλος του καφέ. Οι εξαιρετικές ποικιλίες ανώτερης ποιότητας, που συνδυάζονται με το καλύτερο γάλα και κρέμα της αγοράς, έχουν δημιουργήσει καθημερινό κοινό που εμπιστεύεται τους έμπειρους baristi για το αγαπημένο τους ρόφημα. Ο συνδυασμός, ποιότητας, γεύσης και τιμής και μάλιστα σε ένα premium περιβάλλον, κάνουν το concept ασυναγώνιστο σε μια αγορά που εξελίσσεται και ανταμείβει. Το product mix ανανεώνεται διαρκώς, ώστε κάθε κατάστημα The Juice Bar να παραμένει κορυφαίος τόπος προορισμού για ένα δυναμωτικό χυμό, ένα ποιοτικό ρόφημα ή ένα ελαφρύ γεύμα. 

juicebar.64.2

Ο franchisee των The Juice Bar, γίνεται αυτομάτως αποδέκτης μιας επιχειρηματικής πρότασης που πρωταρχικό στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής του 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=0_7Rqlky4rM{/youtube}

 Οργάνωση, σχέδιο, υπομονή & επιμονή

Η ιδέα του The Juice bar αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε και τελικά υλοποιήθηκε μετά από σκληρή δουλειά. Ατελείωτες ώρες δοκιμών με εξειδικευμένους mixologists, ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις ανάγκες της αγοράς και στενή παρακολούθηση των διεθνών best practices, έχτισαν μέρα με τη μέρα το συμπαγές και ολοκληρωμένο concept.
Έτσι, σε λιγότερο από 2 χρόνια, η εταιρεία μετρά 6 επιτυχημένα καταστήματα franchise και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά!
Οι άνθρωποι πίσω από το εδραιωμένο πλέον brand, είναι έτοιμοι να μοιραστούν την τεχνογνωσία και το μεράκι τους με franchisees που θέλουν να δραστηριοποιηθούν με υπευθυνότητα, όρεξη και διάθεση για συνεχή βελτίωση, με την αποδοτικότητα και τη κερδοφορία του κάθε συνεργάτη να βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου των επιχειρησιακών λειτουργιών.

juicebar.64.5

Μοναδικό περιβάλλον σε τιμές… take away

Τα καταστήματα της The Juice Bar κουβαλώντας τη ξεκάθαρη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα του concept, τραβούν τον περαστικό και μαγνητίζουν τον επισκέπτη. Οι ζεστοί χώροι εμπλουτίζονται με δομικά στοιχεία όπως η φυσική πέτρα, το μέταλλο, το τούβλο και το κεραμικό πλακάκι και δένουν αρμονικά με το ξύλο. To κατάστημα του franchisee θα δημιουργηθεί με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά και με την πλήρη υποστήριξη της μητρικής εταιρείας από τα… μπετά έως και την ημέρα που θα βρεθεί με το… κλειδί στο χέρι.

juicebar.7

Επιχειρηματική πρόταση αμοιβαίας αποδοτικότητας

Ο franchisee των The Juice Bar, γίνεται αυτομάτως αποδέκτης μιας επιχειρηματικής πρότασης που πρωταρχικό στόχο έχει την επίτευξη των προσωπικών του στόχων και τη βελτίωση της ζωής του. Η φιλοσοφία της εταιρείας έχει δομηθεί ξεκάθαρα με ανθρωποκεντρικά κριτήρια με αποτέλεσμα ο συνεργάτης να γίνεται μέλος ενός δικτύου που δημιουργεί οικονομική ευημερία, δεν παύει όμως να διατηρεί τον «οικογενειακό» του χαρακτήρα. Με δυο λόγια, η ομάδα των The Juice Bar, μεγαλώνει πάντα πιστή στο όραμα και τα ιδανικά της, που δεν είναι άλλα από την ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

THEJUICEBAR.FRANEWS.new

Και shop in shop

Η ευελιξία του concept δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας The Juice Bar και εντός άλλου καταστήματος. Συγκεκριμένα, το The Juice Bar in a Shop μπορεί να στηθεί σε μόλις 16 τ.μ. μέσα σε μερικές ημέρες με χαμηλά κόστη τόσο σε επίπεδο entry fees αλλά και σε κατασκευαστικό επίπεδο αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα αυτόνομο Bar που ενσωματώνει όλη τη φιλοσοφία των The Juice Bar!

JUICEBAR

Η αποδοτικότητα και κερδοφορία κάθε συνεργάτη βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου των επιχειρησιακών λειτουργιών

juicebar.gallery.4

Το The Juice Bar εν τάχει

 thejuicebar.23

Η πρόταση franchise των The Juice Bar απευθύνεται σε δυναμικούς συνεργάτες και προσφέρει:
• Διαφοροποιημένο και πλήρες μενού που συνδυάζει την απόλαυση με τη διατροφική αξία και ανεβάζει τις πωλήσεις
• Αποτελεσματική σχέση ποιότητας-τιμής που ενισχύει την αφοσίωση των υφιστάμενων πελατών προσελκύοντας νέους καθημερινά
• Απορρόφηση πολλαπλών κοινών, από νεαρές παρέες και φοιτητές, έως εργαζόμενους και οικογένειες
• Ισορροπημένη σχέση επαγγελματικής-προσωπικής ζωής
• Υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον σε θετικό κλίμα συνεργασίας
• Υποστήριξη σε οργανωμένη και ειλικρινή βάση
• Ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενισχύει την εικόνα των καταστημάτων και προσελκύει ολοένα και περισσότερα κοινά
• Αυξημένη μέση κατανάλωση ανά πελάτη
• Κορυφαία εκπαίδευση, από έμπειρους Mixologists και Baristi της μητρικής εταιρείας, οι οποίοι το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματος, επιβλέπουν την ορθή παρασκευή και την σωστή εξυπηρέτηση σε πραγματικό χρόνο.
Μια πρόταση franchise που εμπνέει τον σύγχρονο άνθρωπο να απολαμβάνει έναν υγιεινό γεμάτο ενέργεια τρόπο ζωής. Περιλαμβάνοντας όλα τα συστατικά που οδηγούν στην επιτυχία, είναι ιδανική για εκείνους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν με υπευθυνότητα και οργάνωση σε ένα μοντέρνο concept που έχει αποδεδειγμένα κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

thejuicebar.gallery1