Τhe Fat Bull Co.: Ζουμερά burgers στην πιο σύγχρονη urban street πρόταση

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 31 Δεκεμβρίου 2019
Τhe Fat Bull Co.: Ζουμερά burgers στην πιο σύγχρονη urban street πρόταση

Τα burger έχουν μείνει στο μυαλό του κοινού ως «πρόχειρο» και «γρήγορο» φαγητό. Το The Fat Bull Co. είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα. Μας παρουσιάζει την πρώτη fine dine αλυσίδα burger με elegance όχι μόνο στο μενού αλλά και στον χώρο του, ταξιδεύοντας σε όλη την Κύπρο μέσω συνεργασιών franchise.

Το The Fat Bull Co. ήρθε για να επανασυστήσει το burger στην αγορά της Κύπρου! Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, δημιουργεί ένα προϊόν πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο project, που ενσωματώνει τις νέες τάσεις της αγοράς και ακολουθεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητά το γρήγορο και ποιοτικό φαγητό. Δημιουργώντας ξεχωριστές γεύσεις από κορυφαίας ποιότητας υλικά το The Fat Bull Co. προσφέρει στους πελάτες πραγματικά gourmet και ιδιαίτερα burgers, που σίγουρα δεν έχουν ξαναφάει! Γευστικά πυροτεχνήματα από 100% βοδινό κρέας τοπικών, πιστοποιημένων παραγωγών, σε προσιτές τιμές. Διότι καθετί στο The Fat Bull Co. δημιουργείται από την ομάδα του με μεράκι, γνώση και βαθιά πίστη στις αξίες των ανθρώπων που τη στελεχώνουν για τέλεια προϊόντα.

The Fat Bull Co 46

Η γέννηση της ιδέας

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Αλέξανδρος Κυριάκου μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverageκαι το HigherDiplomainCulinaryArts, όπως και την ενασχόλησή του στον χώρο της γαστρονομίας σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, αποφασίζει το 2017 να επιστρέψει στη γενέτειρά του την Κύπρο, με όραμα να δημιουργήσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό burger. Αποσκοπώντας στη διαφορετικότητα αλλά ταυτόχρονα κρατώντας μια value for money πολιτική, το The Fat Bull Co. δημιούργησε burgers υψηλών προδιαγραφών σε μια Urban street παρουσίαση, τα οποία περιλαμβάνουν και το μοναδικό υλικό που ο Αλέξανδρος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό!

the fat bull co 200Βurgers υψηλών προδιαγραφών σε μια Urban street παρουσίαση!

 H πρώτη fine dine burger πρόταση

Με υλικά αγνά, από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, σαλάτες και σoς που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και γευστικά burgers, ψημένα από μύστες του είδους, το The FatBullCo. είναι το ψαγμένο gourmetburgerhouseπου ονειρευόσασταν. O κατάλογος παντρεύει μοναδικά συστατικά που συνθέτουν μια απολαυστική εμπειρία, με γεύσεις και αρώματα να καλούν κάθε περαστικό να τα δοκιμάσει! Χειροποίητα μπιφτέκια από 100% κυπριακό, βοδινό κρέας, με λιωμένο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και αγγουράκι τουρσί. Καπνιστά και σιγοψημένα για 8 ώρες ζουμερά χοιρινά παϊδάκια που συνοδεύονται με τη δική του σάλτσα Jack Daniels BBQ, φρέσκες τηγανητές πατάτες, ροδέλες κρεμμυδιού σε χυλό μπύρας, σαλάτα coleslaw, προκαλούν μία ατέλειωτη γευστική έκρηξη, την ανεπανάληπτη The Fat Bull Co., εμπειρία!

the fat bull co kosmos

Aυθεντικό, industrial εστιατόριο με στυλ

Το χρώμα τσιμέντου, με το μαύρο και το ξύλο κυριαρχούν στο κατάστημα, δίνοντας μία smart casual αισθητική στον χώρο και ένα elegant στοιχείο, που συνάδει απόλυτα με την προσοχή που δίνει η ομάδα του The Fat Bull Co., σε κάθε γεύμα που ετοιμάζει. Το φιλικό προσωπικό του, προσφέρει στους πιστούς burger lovers τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά. Το Fat Bull Co. είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό burgerάδικο. Είναι ένας χώρος σχεδιασμένος ειδικά για τους λάτρεις της κομψότητας και του στυλ. Για εκείνους που το burger δεν είναι ένα γρήγορο φαγητό, αλλάμία ποιοτική, ψαγμένη, γευστι-κή επιλογή που ξεχειλίζει απόλαυση σε κάθε μπουκιά, που είναι τρόπος ζωής!

The Fat Bull Co zoumero kreas

Η The Fat Bull Co. έχει συνάψει συμφωνίες με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές, προκειμένου να χρησιμοποιεί πάντοτε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

 
Υποστηρίζοντας τα μέλη της «ταυρίσιας» ομάδας

Η ομάδα διοίκησης έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise. Ο συνεργάτης- franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει:

  • Ένα ολοκληρωμένο concept: Πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαθέτει μοναδικά προϊόντα, αποτέλεσμα αποκλειστικών συνταγών. Οι γεύσεις που προτείνει το The Fat Bull Co. είναι ιδιαίτερες και διαφέρουν αισθητά από τον ανταγωνισμό, τόσο σε σχέση με την ποιότητα, όσο και την ποσότητα.
  • Signature συνταγές: Ο συνεργάτης έχει στα χέρια του μοναδικές και αποκλειστικές συνταγές, που αποτελούν προϊόν προσεκτικής μελέτης, πολυετούς εμπειρίας και γνώσης.
  • Οικονομίες κλίμακας: Η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές, προκειμένου να χρησιμοποιεί πάντοτε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Τα φρέσκα λαχανικά, το σωστό brioche, το καλό κρέας αποτελούν προτεραιότητα για το δίκτυο. Στόχο αποτελεί αφενός η σταθερή ποιότητα των προϊόντων κι αφετέρου επιτυγχάνεται η μείωση του κόστους για τον συνεργάτη.
  • Στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική: Κρατώντας μια value for money λογική τιμών, παραμένει σταθερή η μεγάλη εισροή κόσμου στο κατάστημα. Η πελατεία ανανεώνεται και πολλαπλασιάζεται, καθώς προσφέρεται ένα εξαιρετικό προϊόν, σε ικανοποιητική ποσότητα ανά μερίδα και σε προσιτή τιμή ταυτόχρονα.
  • Μοναδική εταιρική ταυτότητα: Το logo, το packaging και το όνομα του brand είναι αναγνωρίσιμα και διακριτά στο κοινό του The Fat Bull Co.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση: Διαρκεί 2- 3 μήνες και είναι μια διαδικασία που γίνεται πριν το άνοιγμα του καταστήματος αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.

the fat bull co gournet burger1

Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο

Το μοντέλο franchise του The Fat Bull Co. προσαρμόζεται σε κάθε αγορά και μπορεί να υλοποιηθεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα παροχής υπηρεσιών: Sit-in, Takeaway & Delivery. Ο υποψήφιος συνεργάτης που επιθυμεί να γίνει μέλος της «ταυρίσιας» οικογένειας έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να αποκτήσει το δικό του street κατάστημα είτε σε μεγάλες αστικές ή περιφερειακές πόλεις, είτε σε τουριστικούς προορισμούς, λειτουργώντας εποχιακά, είτε να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο κατάστημα με καθιστικό. Ανάλογα την περιοχή δραστηριοποίησής του, η ομάδα του The Fat Bull Co. προτείνει τον κατάλληλο τύπο καταστήματος, εξασφαλίζοντας όλες τις προδιαγραφές για μια επιτυχημένη λειτουργία!