The Fat Bull Co.: Premium burgers στην πιο urban εκδοχή τους

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 27 Μαρτίου 2020
The Fat Bull Co.: Premium burgers στην πιο urban εκδοχή τους

Με υλικά από μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, σαλάτες, γευστικά burgers ψημένα από τους μύστες του είδους και σως που δεν βρίσκει ο πελάτης πουθενά αλλού, το The Fat Bull Co. αποτελεί το ψαγμένο street κατάστημα που ονειρεύεται κάθε burger lover!

Τα burgers είναι από τα πιο δημοφιλή γεύματα παγκοσμίως και είναι φυσικό να εξελίσσονται και να διαμορφώνονται ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού. Κατανοώντας τις ανάγκες των burger lovers, το The Fat Bull Co. προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Πεντανόστιμα, ζουμερά burgers από χειροποίητα μπιφτέκια, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

The Fat Bull Co franchise

Μας συστήθηκε το 2017 στη Λεμεσό από τον Αλέξανδρο Κυριάκου, ο οποίος έπειτα από τις σπουδές του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή σχολή Alpine, όπου απέκτησε το BA Food & Beverage, καθώς και το Higher Diploma in Culinary Arts, αποφάσισε να δημιουργήσει στη γενέτειρά του burgers υψηλών προδιαγραφών, φέρνοντας στο πιάτο του πελάτη τα τελευταία burger trends του εξωτερικού. Ποια είναι αυτά;

  • Μίξη γεύσης και εικόνων: Κάθε ταξίδι, κάθε γεύση, κάθε πάντρεμα γαστρονομικών πολιτισμών είναι πηγή έμπνευσης για το The Fat Bull Co. Κάθε πρωτοποριακό συστατικό αποτελεί έμπνευση για νέες μοναδικές δημιουργίες.
  • Απαντούν σε διαφορετικά κοινά με διαφορετικές απαιτήσεις: Ζουμερά μπιφτέκια όπου ο πελάτης μπορεί να αυξάνει το ποσοστό πρωτεϊνης στα burgers, προσφέροντας επιλογές για δύναμη και ενέργεια… αλλά και επιλογές vegan.
  • Ευρύ στόχο καταναλωτικού κοινού: Το Fat Bull Co. στοχεύει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και παρέχει γευστικές προτάσεις τόσο στις μικρότερες όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
The Fat Bull Co franchise

Ο πελάτης του The Fat Bull Co. απολαμβάνει premium burgers σε προσιτές τιμές. Η όλη διαδικασία παρασκευής των burgers περιλαμβάνει τεχνικές υψηλής γαστρονομίας, τις μοναδικές μας σάλτσες, το εξαιρετικό brioche και το ξεχωριστό κι αναγνωρίσιμο packaging που διατηρεί το burger μας ζεστό. Ο πελάτης μας, αγοράζει ένα μοναδικά γευστικό burger σε street εκτέλεση και απολαμβάνει μία -τολμώ να χαρακτηρίσω- Modern Street Dining εμπειρία.

Αλέξανδρος Κυριάκου, Ιδρυτής
Το αυθεντικό burger house…
Το μενού του The Fat Bull Co., έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις παγκόσμιες street food τάσεις. The Fat Bull Burger, το Οld Time Classic Cheeseburger, το Hot Chick Burger, το ανατρεπτικό και… καυτό Low & Slow Pork, το Vegan Burger και πολλές ακόμα λαχταριστές επιλογές, παρασύρουν τον πελάτη σε μία μοναδικά γευστική εμπειρία!
Και η απόλαυση συνεχίζεται με τα Blue & Ηot Wings, τις ελαφρώς πικάντικες Sweet potato fries, τις ιδιαίτερες Rosemary’s string fries με άρωμα λεμονιού, τα στρουμπουλά και crunchy Fat Rings, τις χορταστικές Loaded Fries με Pulled Pork, τις δροσερές σαλάτες αλλά και τα καπνιστά και σιγοψημένα για 8 ώρες ζουμερά χοιρινά παϊδάκια, συνοδευόμενα με την αποκλειστική Jack Daniels BBQ σάλτσα του The Fat Bull Co., προκαλώντας μία ατέλειωτη γευστική έκρηξη! Και το γευστικό ταξίδι ολοκληρώνεται με Nutella Cheesecake, Vegan Salted Caramel Peanut Brownie, New York Cheesecake…
the fat bull co burgers
 
…για μια απόλυτη fine dine εμπειρία!
Το χρώμα του τσιμέντου, με το μαύρο και το ξύλο κυριαρχούν στο κατάστημα, δίνοντας μια smart casual αισθητική στον χώρο και ένα elegant στοιχείο που συνάδει απόλυτα με την προσοχή που δίνει η ομάδα του The Fat Bull Co., σε κάθε γεύμα που ετοιμάζει. Με λίγα λόγια, το The Fat Bull Co. είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό burgerάδικο. Είναι ένας χώρος σχεδιασμένος για τους λάτρεις της κομψότητας και του στυλ. Για εκείνους που δεν αναζητούν απλώς κάτι γρήγορο, αλλά μία ψαγμένη, γευστική επιλογή.
The Fat Bull Co franchise
 
Στο πλευρό μιας έμπειρης ομάδας
Η ομάδα του The Fat Bull Co. ξέρει από καλό κρέας και πώς να το ετοιμάσει καλοψημένο και ταυτόχρονα ζουμερό, ώστε να φτάσει ζεστό και λαχταριστό στον πελάτη, διατηρώντας τη μοναδική και ιδιαίτερη γεύση του.
Χαμογελαστή, αλλά και δυναμική μπροστά στον καθημερινό όγκο εξωτερικών παραγγελιών και πελατών, η ομάδα γνωρίζει να εργάζεται μεθοδικά, να ελίσσεται, και να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ανταπεξέλθει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
the fat bull co gournet burger
 
Γιατί να επιλέξω την urban street franchise πρόταση;
Το The Fat Bull Co. συγκεντρώνει όλα τα σύγχρονα trends στην αγορά του burger και ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές και ζουμερές του προτάσεις, την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και τις value for money τιμές του.
Βαρόμετρο επιτυχίας των συστημάτων franchise, είναι η ύπαρξη εταιρικής κουλτούρας. Μια εταιρική κουλτούρα που αξιοποιεί τη συλλογική εμπειρία και γνώση, ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ευνοεί την ανάπτυξη οργανωμένων διαύλων επικοινωνίας, προσανατολισμένη στην ικανοποίηση του πελάτη. Στο πλαίσιο λοιπόν της απόκτησης κοινής κουλτούρας, η ομάδα του The Fat Bull Co. εφαρμόζει μια ενιαία διαδικασία εκπαίδευσης τόσο στον υποψήφιο franchisee, όσο και στο προσωπικό του.
the fat bull co franchise
 
Ποια τα οφέλη του συνεργάτη;
  • Εξύψωση του ηθικού και της ικανοποίησης των εργαζομένων. Συμβάλει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη και οδηγεί σε βελτίωση της κερδοφορίας του The Fat Bull Co.
  • Χαμηλό turnover ανθρωπίνου δυναμικού
  • Βελτίωση της εταιρικής εικόνας. Η αυθεντικότητα, η ευελιξία και η εμπιστοσύνη συμβάλουν στην εσωτερική εξέλιξη των εργαζομένων της επιχείρησης και βελτιώνει τη σχέση προϊσταμένου-υφισταμένου.
  • Παροχή πληροφοριών για τις μελλοντικές ανάγκες σε όλους τους τομείς του The Fat Bull Co. που συμβάλουν στην αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την επίλυση των προβλημάτων.
O υποψήφιος συνεργάτης/franchisee που επιθυμεί να γίνει μέλος του The Fat Bull Co. έχει πολλές επιλογές. Είτε να αποκτήσει το δικό του street κατάστημα σε μεγάλες αστικές ή περιφερειακές πόλεις, είτε σε τουριστικούς προορισμούς λειτουργώντας εποχιακά. Ανάλογα λοιπόν με την περιοχή δραστηριοποίησής του, η ομάδα του The Fat Bull Co. προτείνει τον κατάλληλο τύπο καταστήματος, εξασφαλίζοντας όλες τις προδιαγραφές για μια επιτυχημένη πορεία!