Μασσαλία: Ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2018
Μασσαλία: Ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου

Από το 2010 σερβίρει ελληνικά πιάτα με δημιουργικότητα, προσεγμένα σε ποιότητα που ξεχειλίζουν από γεύσεις και αρώματα. Ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό conceptπου επενδύει σε οργάνωση, τυποποίηση και υποστήριξη, ανοίγοντας νέους δρόμους στη δυναμική αγορά της εστίασης, διαδίδοντας την αυθεντική δημιουργική κουζίνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Η Μασσαλία, με παρουσία σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, απέδειξε ότι η φιλοσοφία του μεζέ μπορεί να είναι τόσο απλή και gourmetταυτόχρονα. Στην κουζίνα της δημιουργούνται πιάτα υψηλής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης, αποκλειστικά με παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης, προϊόν της μακρόχρονης πείρας της ομάδας στον χώρο της εστίασης. Η πείρα αυτή αποτελεί και το πιο ισχυρό εργαλείο του νέου συνεργάτη – franchisee, ο οποίος επωφελείται από την τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand. Η αγάπη του κοινού, που το ανέδειξε ως το καλύτερο μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης για το 2018 σε διαγωνισμό του biscotto.gr είναι μια ακόμη απόδειξη για την επιτυχία του concept και δίνει στη Μασσαλία το προβάδισμα στον χώρο της εστίασης και της εξέλιξης.

Massalia 4w

ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ

Η Μασσαλία είναι ένας γευστικός προορισμός για όλα τα γούστα! Το μεζεδοπωλείο εμπιστεύονται αυτοί που θέλουν να πιούν ένα καλό τσίπουρο συνοδεία ενός ταιριαστού πιάτου και αυτοί που αγαπούν το καλό φαγητό και θέλουν να ταξιδέψουν με όχημα τον ουρανίσκο τους. Επιλέγοντας κορυφαίες πρώτες ύλες και προϊόντα εποχής που αναδεικνύουν τις γεύσεις, η κουζίνα του Μασσαλία γοητεύει το κοινό με πιάτα που χαρακτηρίζονται από ένταση και άποψη. Και φυσικά το μενού ακολουθεί την ίδια δημιουργική φιλοσοφία με το μεζεδοπωλείο. Θέλοντας να μένει πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, φροντίζει να αλλάζει συχνά τον κατάλογό του. Δηλαδή, πρώτα δίνει χρόνο στον καταναλωτή να γνωρίσει τα πιάτα και τη φιλοσοφία του καταστήματος και ύστερα του δημιουργεί τη δίψα για νέες γαστρονομικές περιπέτειες. Αυτή η ανανέωση αναβαθμίζει την εικόνα του brand δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για το νέο ξεκίνημα του υποψήφιου συνεργάτη σε πόλεις και τουριστικά σημεία που απαιτούν διαφοροποιημένες γεύσεις.

massalia 11w

ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Για τα εστιατόρια Μασσαλία, η ατμόσφαιρα είναι ο καμβάς για ένα τέλειο γεύμα. Η άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο, η καλαίσθητη διακόσμηση και το ήσυχο περιβάλλον συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για μια έξοδο για φαγητό. Και μία επίσκεψη στη Μασσαλία αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό μεζεδοπωλείο. Είναι ένας χώρος δημιουργικός που παίρνει πνοή από το εξειδικευμένο προσωπικό και τους μάγειρες που βάζουν «φωτιά» στην κουζίνα και χαρίζουν στα καταστήματα ζωντάνια και χαρακτήρα. Όπως τονίζει και ο κ. Νίκος Καρδαράς, συνιδιοκτήτης της Μασσαλία: «Στον κλάδο της εστίασης πρέπει να παίζεις με τις αισθήσεις του πελάτη, με τα συναισθήματα, τις μνήμες και τη διάθεσή του. Οι δύο ώρες που θα περάσει κάποιος στη Μασσαλία πρέπει να είναι ώρες απόλαυσης».

Massalia 21

 

ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Βασικές αξίες της Μασσαλία είναι:

  • Η δημιουργικότητα
  • Το πάθος για το φαγητό
  • Η άριστη εξυπηρέτηση
  • Η ομαδική εργασία

Αξίες που μεταφέρονται στους συνεργάτες – franchisees του και δημιουργούν ισχυρές βάσεις επιτυχίας.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καρδαράς: «Είμαστε μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση με τμήματα που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει είναι ίσως το μεγαλύτερο όφελος για τον υποψήφιο συνεργάτη». Η ομάδα της Μασσαλία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συνεργάτη στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα με σεμινάρια, πρακτική εξάσκηση για το προσωπικό και με συμβουλευτικό ρόλο. Με ένα μοντέλο λειτουργίας στρατηγικά δομημένο ώστε να εξασφαλίζει στο νέο επιχειρηματία κερδοφορία και εξέλιξη ο συνεργάτης του Μασσαλία μπαίνει στην πιο ζεστή και δημιουργική οικογένεια της εστίασης.