Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις με την… YOLENI’S

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκεμβρίου 2016
Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις με την… YOLENI’S

Yoleni’s! Το φημισμένο -σε Ελλάδα και εξωτερικό- ηλεκτρονικό delicatessen παραδοσιακών προϊόντων αποκτά «σάρκα και οστά», αναπτύσσει φυσικά καταστήματα και εισέρχεται στο franchising με εφόδια τη μοναδικότητα, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία.

Με εδραιωμένο brand name σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική μέσα από το παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονικό κατάστημα, υψηλή τεχνογνωσία και στρατηγικές συμμαχίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου, η Yoleni’s σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου που διαδίδει σε όλο τον κόσμο την αυθεντική ελληνική γαστρονομία μέσα από πολλαπλά κανάλια διανομής.

 yolenis

Ένα ελληνικό γαστρονομικό ταξίδι 
στην παράδοση και την ιστορία της Ελλάδας

ΤΟ ΠΡΩΤΟ CONCEPT STORE ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Στο Yoleni’s Flagship concept store στο Κολωνάκι -τον πρώτο ολοκληρωμένο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας- , ο καταναλωτής βιώνει μια αυθεντική γευστική εμπειρία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα 7 ορόφων που θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία του 1950 και 1960, του οποίου το ύφος και η κουλτούρα αποτελεί πρότυπο παράδειγμα για την ανάπτυξη και τη δομή μελλοντικών καταστημάτων franchise της εταιρείας. Κύρια στοιχεία αποτελούν το εδωδιμοπωλείο, όπου φιλοξενούνται πάνω από 2500 αυθεντικά προϊόντα 210 Ελλήνων παραγωγών και ο χώρος της περίφημης Θρακιώτικης πίτας, η οποία παρασκευάζεται και ψήνεται μπροστά στον πελάτη στιγμή της παραγγελίας.

  yoleni.s 8rakiwtikh.pita

www.yolenis.com

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Yoleni’s άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες το 2013, ζωντανεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη «μαγεία» της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Έκτοτε οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να «επιβιβαστούν» σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, όπου συναισθήματα, κληρονομιά, παράδοση, υγιεινή διατροφή, γνώση και ελληνικός ήλιος γίνονται ένα! Προϊόντα λαδιού, λάδι, προϊόντα φούρνου, γλυκά, όσπρια, ζυμαρικά, βιολογικά προϊόντα, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, μέλι κ.λπ., όλα μέσα από την ελληνική γη! Βασική αρχή πάντα, η υψηλή ποιότητα και η υψηλή διατροφική αξία!
Η Yoleni’s πέρα από τους απλούς καταναλωτές που απολαμβάνουν ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής και πολιτιστικής αξίας προμηθεύει ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering services (HO.RE.CA), ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Ελληνικά προϊόντα λοιπόν αλλά και έλληνες παραγωγοί «ταξιδεύουν» απλά, γρήγορα και με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο και μεταφέρουν τους καρπούς της ελληνικής γης σε Ευρώπη και Αμερική. Μάλιστα, η Yoleni’s Hellas τιμήθηκε με το ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για την καινοτομία και τις δράσεις που ενισχύουν σημαντικά την ελληνική οικονομία.

yolenis.franews2

 

YOLENIS5

ΤΟ ΠΡΩΤΟ FRANCHISE ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η νέα εμπειρία Yoleni’s μέσα από φυσικά καταστήματα είναι έτοιμη να αναπτυχθεί στις αγορές του εξωτερικού, καθώς και σε περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον, μέσω franchising. Έχοντας ισχυρά εφόδια, εδραιωμένο brand name σε Ελλάδα και εξωτερικό, τεχνογνωσία και στρατηγικές συμμαχίες, σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου που διαδίδει σε όλο τον κόσμο την ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέσα από πολλαπλά κανάλια διανομής.
Πιο συγκεκριμένα, έχουν σχεδιαστεί 4 διαφορετικοί τύποι καταστημάτων (140-240τ.μ.) ώστε κάθε υποψήφιος να επιλέξει αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε εκείνον και στην αγορά της περιοχής ενδιαφέροντος.
• Yoleni’s Total Experience, όπου προσφέρει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με σερβιριζόμενο sit in, take away και delivery.
• Experience To Go, όπου και πάλι βρίσκουμε όλο την προϊοντική γκάμα και τις υπηρεσίες, με τη μοναδική διαφοροποίηση αυτή του self service sit-in.
• Pita & Coffee με όλα τα μη συσκευασμένα προϊόντα, ποτά και είδη δώρων (Take away / Delivery και Self Service Sit in).
• Τέλος το Edodimopolio, όπου θα προσφέρονται όλα τα συσκευασμένα προϊόντα (Take away / Delivery).
Το 1ο franchise κατάστημα ετοιμάζεται να ανοίξει στο Rhode Island, όπου ήδη η εταιρεία διατηρεί καθετοποιημένες αποθήκες για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες για να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση της περιοχής!

Ο απόλυτος εκπρόσωπος και πρεσβευτής της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο

  yolenis.kava

 YOLENI’STORIES… GREEK STORIES!

Η αυθεντική ελληνική παράδοση διαδίδεται σε κάθε σημείο του χάρτη μέσα από μια επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά και πάνω από όλα διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
• Ισχυρό brand name, παγκόσμιας αναγνώρισης
• Δεν υπάρχει άλλο concept στην αγορά που προσφέρει τέτοιου είδους ελληνικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας και μάλιστα σε αυτή την ευρεία προϊοντική γκάμα. Αποκλειστικά ελληνικά speciality προϊόντα που είναι πολύ αγαπητά στο κοινό, διαδίδοντας την πραγματική ελληνική γαστρονομική εμπειρία σε όλο τον κόσμο
• Ενιαία, ιδιαίτερη και διαφοροποιημένη αγοραστική εμπειρία μέσα από τα φυσικά καταστήματα που προσφέρουν και έτοιμες λύσεις αλλά και νωπά φρέσκα – προϊόντα
• Το μοναδικό φυσικό κατάστημα που συγκεντρώνει την παγκόσμια τάση και στροφή στα υγιεινά, ελληνικά προϊόντα και στη μεσογειακή διατροφή
• Το μοναδικό concept στην κατηγορία του -και από τις ελάχιστες ελληνικές επιχειρήσεις- που επενδύουν στην omnichannel στρατηγική, που αποτελεί το μέλλον στον χώρο του marketing και της αλληλεπίδρασης με το κοινό. Οι καταναλωτές πλέον αναζητούν την εμπειρία που συνδέει τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και οι εταιρείες που χτίζουν πιστό κοινό επενδύουν συστηματικά σε αυτή.
• Οι καταναλωτές έλκονται από τον «μύθο» και στη Yoleni’s έχουν να διηγηθούν με έναν μοναδικό τρόπο τον ελληνικό «μύθο». Τον ελληνικό μύθο σχετικά με τα προϊόντα, την προέλευσή τους, τους παραγωγούς και πολλά πολλά άλλα! Η «αφήγηση» είναι βασικό στοιχείο του concept και της επικοινωνίας της ίδιας της εταιρείας που ξέρει πώς να προσελκύει το κοινό και να δημιουργεί νέες, μοναδικές εμπειρίες
• Διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, εντάσσοντας στο product mix συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
• Μια διαφοροποιημένη αγοραστική εμπειρία που ενισχύεται ακόμα και από τις πληροφορίες που αποτυπώνονται στις συσκευασίες των προϊόντων. Ιδιαίτερες συνταγές, video, φωτογραφίες μαζί με τα διατροφικά στοιχεία και την προέλευση των προϊόντων που συμπληρώνουν τη μοναδικότητα και την διαφοροποιημένη πρόταση της Yoleni’s στον χώρο.

{gallery}YOLENIS{/gallery}