Ταξίδι στην ποιότητα και στην Ελλάδα! – FISH & MEAT

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 16 Ιουλίου 2015
Ταξίδι στην ποιότητα και στην Ελλάδα! – FISH & MEAT

Τάραξε τα νερά» στο χώρο του ποιοτικού street food, σερβίροντας casual γευστικές προτάσεις με κρέας και ψάρι και είναι έτοιμο να συνοδεύσει «γευστικά» κάθε στιγμή των διακοπών μας!

Η επιτυχημένη παρουσία του στο Γκάζι επαναπροσδιόρισε το street food συνδυάζοντας μοναδικές γευστικές επιλογές σε κρέας και ψάρι. Το Fish & Meat αποτελεί ένα έντονα διαφοροποιημένο concept, που εισάγει δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, όπως fish and chips, meat sandwiches και burgers της Βόρειο-ευρωπαϊκής κουζίνας και τα εναρμονίζει με τη μεσογειακή κουζίνα και την ποιότητα των πρώτων υλών της Ελληνικής γης. Πλήρες menu σε snacks, κυρίως πιάτα και γλυκά αναδεικνύουν το Fish & Meat σε ποιοτική street food επιλογή, που συνδυάζει τις προτιμήσεις όλης της παρέας και αποτελεί σταθερή επιλογή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με 2 profit centers για sit in και take away, «συμπληρώνει» ιδανικά τα κεντρικά σημεία δημοφιλών τουριστικών προορισμών!

«Γονείς» του είναι τα φημισμένα και δοκιμασμένα concepts στο χώρο της εστίασης, Butcher Shop και Sardelles! Από τη μια, οι λαχταριστές συνταγές με ποιοτικό κρέας και από την άλλη, μοναδικές απολαυστικές γεύσεις θαλασσινών! Το «πάντρεμα» 2 εστιατορίων της εταιρείας Hellenic Food, που έχουν αποδείξει την αξία τους όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία από το 1999 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει γνωστή στο κοινό για την εύρεση και διάθεση εκλεκτών ελληνικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π).

Η επιτυχημένη πορεία, η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η άριστη ποιότητα βιολογικών προϊόντων, οι κατάλληλες υποδομές και η συνεχής υποστήριξη καθιστούν το Fish & Meat μια επιχειρηματική ευκαιρία που φέρνει νέα δεδομένα στη δυναμική αγορά της εστίασης!