Τα SOLOMIND συνδυάζουν τη γνώση με την κερδοφορία!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτωβρίου 2018
Τα SOLOMIND συνδυάζουν τη γνώση με την κερδοφορία!

19 κέντρα μελέτης, 30 χρόνια πείρας! Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου έχει ξεκινήσει δυναμικά την ανάπτυξή της και στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες στους franchisees που θα την επιλέξουν!

Η εκπαιδευτική αλυσίδα SoloMind συστήθηκε στο κοινό της Κύπρου το 2009. «Δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο μελέτης SoloMind, με όραμα να διαδώσουμε τις ιδέες μας για το πώς βλέπουμε την εκπαίδευση του αύριο, μέσα από ένα πρωτοπόρο και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας», αναφέρει ο Κώστας Κάπονας, ιδρυτής της SoloMind. H καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση SoloMind έχει επιτύχει τον συνδυασμό ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με ένα κέντρο μελέτης ταυτόχρονα, γεγονός που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, η SoloMind προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες, ηλεκτρονικές και διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης. Το αποτέλεσμα; Tο ένα κατάστημα να διαδέχεται το άλλο μέσα σε μόλις 2 χρόνια από την είσοδό της στο franchising.

20170804 100934

H SoloMind, θέλοντας να βοηθήσει όσο περισσότερα παιδιά μπορεί, «άνοιξε τα φτερά της» και εκτός συνόρων. Ήδη λειτουργεί ένα κέντρο μελέτης στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει αγαπηθεί για τις σύγχρονες, ηλεκτρονικές και διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης που χρησιμοποιεί, μετατρέποντας το διάβασμα σε ένα ευχάριστο παιχνίδι!

Η πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών…

Οι γονείς εμπιστεύονται τα SoloMind γιατί εφοδιάζουν τα παιδιά με κριτική σκέψη και αυτοεκτίμηση, ωθώντας τα να αγαπήσουν το διάβασμα χωρίς να το βλέπουν σαν μια «υποχρέωση». Στα SoloMind, η μελέτη μετατρέπεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Το παιδί καλύπτοντας όλες τις μαθησιακές του ανάγκες στα SoloMind, προοδεύει και αποκτά μια καλύτερη σχέση με το σχολείο γενικότερα. Βλέπει πως οι κόποι και οι προσπάθειές του ανταμείβονται και με χαρά και όρεξη προσπαθεί συνεχώς ώστε να βελτιώνεται καθημερινά.

SOLOMIND.logo

Τα SoloMind εστιάζουν στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, στοχεύοντας στην εις βάθος μελέτη των σχολικών μαθημάτων της ημέρας.

 

Επιπλέον, στα SoloMind oι μαθητές έρχονται σε επαφή με πρακτικές, ιδιαίτερα χρήσιμες για τη μαθησιακή ανάπτυξή τους, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν σπίτι απελευθερωμένοι από τα βάρη του σχολείου για να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά τους. Οι γονείς εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα SoloMind, γιατί πέρα από την καθημερινή μελέτη των μαθημάτων, στα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά κέντρα εφαρμόζονται προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του Δημοτικού. Μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική, χορός κ.λπ.), οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από κατάλληλα εκπαιδευμένους παιδαγωγούς, οι μικρότεροι μαθητές ενισχύουν την κριτική σκέψη και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους με νέες φράσεις, «χτίζοντας» τις βάσεις για την επιτυχία!

…με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό

Πώς αποδίδουν οι εκπαιδευτικές μέθοδοι των SoloMind και πώς επωφελείται από αυτές ο υποψήφιος συνεργάτης; H διαφορά τους με άλλα εκπαιδευτικά κέντρα είναι ότι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή -αλλά και τον franchisee- ξεχωριστά! Εστιάζουν στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαθητών και στοχεύουν στην εις βάθος μελέτη των σχολικών μαθημάτων της ημέρας, με τη χρήση αποτελεσματικών μεθόδων, ώστε να διασφαλιστεί πως το παιδί κατανοεί πλήρως την ύλη, ξεπερνώντας ενδεχόμενα μαθησιακά κενά τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τη μετέπειτα πορεία του στο σχολικό περιβάλλον. To επιστημονικό εκπαιδευτικό προσωπικό της SoloMind καθοδηγεί τα παιδιά και τα βοηθά να εμβαθύνουν στη γνώση, κάνοντάς τα να νιώθουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ένα ολοκληρωμένο σύνολο ενεργειών από το οποίο επωφελούνται όλα τα μέλη του δικτύου.

20170804 101036

Με σύμμαχο την τεχνολογία

Η τεχνολογία έχει δώσει νέα μορφή στην εκπαίδευση, παρέχοντας σημαντικές ευκαιρίες στους μαθητές. Χρησιμοποιώντας την κατά τη διδασκαλία στην τάξη, ενισχύεται η συνεργασία και οι μαθητές αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά και με τον δάσκαλο. Το διαδίκτυο, πηγή χρήσιμων πληροφοριών, αξιοποιείται στο έπακρον στα SoloMind για την καθημερινή μελέτη των μαθητών, κάνοντάς τη γρήγορη και αποτελεσματική! Με τη χρήση του συστήματος ψηφιακής μελέτης Learn Digital, ο μαθητής έρχεται σε επαφή με ένα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό υλικό, προετοιμασμένο από πολύπειρους καθηγητές και δασκάλους. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της SoloMind με τα δυνατά λογισμικά εργαλεία προσφέρουν στους μαθητές απαντήσεις στα όποια ερωτήματά τους. ‘Ετσι, οι μαθητές παρακολουθούν τα σχολικά μαθήματα με περισσότερο ενδιαφέρον, ζήλο και συμμετοχή.

20668491 1658845474140385 443632406 n

Ο franchisee της SoloMind

Ο υποψήφιος συνεργάτης της SoloMind, είτε επενδυτής, είτε αυτοαπασχολούμενος δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Μπορεί να είναι κάποιος που με θέληση και όρεξη επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας, αναγνωρίζοντας τη δυναμική που προσφέρει ο κλάδος. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι εκπαιδευτικός όλων των βαθμίδων που επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και να συνεισφέρει έμπρακτα στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών του.

Με πείρα 30 ετών, η ομάδα διοίκησης της SoloMind γνωρίζει τις ανάγκες και τα θέλω των υποψήφιων συνεργατών, στηρίζοντάς τους σε κάθε τους βήμα.

 

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η ομάδα της SoloMind αντιμετωπίζει τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα. Για την επιλογή του κατάλληλου σημείου παρέχεται πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί η πληρότητα των τμημάτων του κέντρου μελέτης. «Επιθυμία μας είναι οι συνεργάτες μας να νιώθουν ότι αποτελούν ίσα μέλη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου. Η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία των συνεργατών μας», προσθέτει ο κ. Κάπονας. Στόχος είναι σε κάθε κέντρο μελέτης του δικτύου, τα παιδιά να ανακαλύπτουν καθημερινά τη μοναδική εμπειρία μελέτης «SoloMind». Για την εξασφάλισή του, εφαρμόζεται ένα ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης για κάθε συνεργάτη, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τη διαχείριση μαθητών, γονέων και ανθρώπινου δυναμικού, όσο και την αποτελεσματική προώθηση του κέντρου μελέτης στην τοπική αγορά. Επίσης, η έμπειρη ομάδα της SoloMind, στηρίζει τον υποψήφιο συνεργάτη στον σχεδιασμό του νέου κέντρου μελέτης. Οι αίθουσές του διαμορφώνονται έτσι ώστε να ευνοούν τη συγκέντρωση που απαιτείται για τη μελέτη, αλλά και να εξυπηρετούν λειτουργικά τον καθηγητή, προσφέροντάς του πλήρη επίβλεψη.

solomind.new

Παράλληλα, η SoloMind για τη στήριξη των κέντρων μελέτης εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες με:

• Κεντρικές συμφωνίες με καταξιωμένους οργανισμούς παροχής υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την παροχή εξωτερικών συνεργατών/ καθηγητών στα Κέντρα Μελέτης του Δικτύου (Λογοθεραπευτές, σύμβουλοι παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, Παιδοψυχολόγοι κ.ά.).

• Αποκλειστικά προϊόντα επωνυμίας SoloMind. Επιπρόσθετο όφελος για τα Κέντρα SoloMind αποτελούν τα είδη γραφικής ύλης και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία θα προσφέρουν τα Κέντρα Μελέτης υποστηρικτικά στους μαθητές τους. Ο franchisee προμηθεύεται αυτά τα είδη από το δίκτυο, μεταπωλώντας τα με ένα σημαντικό περιθώριο κέρδους

• Σημαντική πηγή εσόδων για την κάλυψη των σταθερών λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης αποτελούν τα Summer/ChristmasCampsστα οποία δύναται να συμμετέχουν οι εγγεγραμμένοι μαθητές του δικτύου.

solomind

Η επιτυχία των SoloMind συνδέεται με την ευημερία των franchisees! Με πείρα 30 ετών, η ομάδα διοίκησης της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής αλυσίδας της Κύπρου γνωρίζει τις ανάγκες των υποψήφιων συνεργατών, στηρίζοντάς τους σε κάθε τους βήμα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κέντρου μελέτης που αποκτούν. Παιδιά, γονείς και franchisees, όλοι μια οικογένεια που αντιμετωπίζεται με αγάπη και σεβασμό στα SoloMind! Η πρόταση franchise SoloMind είναι ιδανική για όποιον θέλει να επενδύσει στον χώρο της Εκπαίδευσης, φέροντας ένα ισχυρό brand name με διεθνή αναγνώριση, ικανό να δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για εξέλιξη και κερδοφορία.