SUNGLASSES AND MORE: Σύγχρονα πολυκαταστήματα με γυαλιά ηλίου & αξεσουάρ

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2020
SUNGLASSES AND MORE: Σύγχρονα πολυκαταστήματα με γυαλιά ηλίου & αξεσουάρ

Ο franchisee του SUNGLASSES AND MORE αποκτά μία επιχείρηση με ζήτηση όλο τον χρόνο. Ένα πολυκατάστημα που συνδυάζει επώνυμα και μη γυαλιά ηλίου με μοντέρνα αξεσουάρ σε προσιτές τιμές για όλους.

Τα SUNGLASSES AND MORE καινοτομούν, καθώς συνδυάζουν για πρώτη φορά γυαλιά ηλίου σε ποικιλία σχεδίων και τιμών, με κοσμήματα, χειροποίητα είδη, πρωτότυπα δώρα, τσάντες και αξεσουάρ, για όλη την οικογένεια, σε ασυναγώνιστες τιμές! Λειτουργούν ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό κατάστημα για την υποστήριξη των φυσικών σημείων αλλά και την πανελλαδική εξυπηρέτηση των πελατών.

Το SUNGLASSES AND MORE Accessories shop είναι μια καινοτόμα και έξυπνη επιχείρηση, ένα πολυκατάστημα, κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού. To πρώτο κατάστημα μας συστήθηκε το 2018 στην Καλαμάτα. Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, οδήγησε στη δημιουργία και δεύτερου σημείου στην ίδια πόλη, το 2020 και το ταξίδι συνεχίζεται σε όλη τη χώρα!

sunglassess and more franchise1

Διαρκής ζήτηση

Ο κλάδος της λιανικής-αξεσουάρ αποτελεί έναν επικερδή χώρο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης εντός και εκτός συνόρων. Τόσο το γυναικείο, όσο το ανδρικό κοινό, παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, συνοδεύοντας σε εποχιακή βάση το ντύσιμό του με τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Το SUNGLASSES AND MORE συνεργάζεται με προμηθευτές από Ελλάδα κι εξωτερικό που παρέχουν στο δίκτυο τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, έρχεται να υποστηρίξει τη φήμη αλλά και τις πωλήσεις των καταστημάτων, μέσω του e-shop.

sunglasses and more logo

Τα SUNGLASSES AND MORE είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε τοπικής αγοράς.

Ο ιδανικός franchisee

Το SUNGLASSES AND MORE είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καθίσταται απλή κι εύκολη η λειτουργία του από κάθε υποψήφιο franchisee, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και φύλου. Το κατάστημα απευθύνεται σε πάρα πολλά κοινά και λειτουργεί όλο τον χρόνο, με αποτέλεσμα να αποτελεί ασφαλή επιλογή ακόμα και για όσους ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν χωρίς καμία εμπειρία. Μοναδική προϋπόθεση για τον συνεργάτη είναι να έχει διάθεση να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση και να αγαπάει τη μόδα!

sunglassess and more franchise2

Εύκολη διαχείριση της επιχείρησής σας

Οι απαιτούμενες διαδικασίες για την έναρξη και το στήσιμο της επιχείρησης είναι απλοποιημένες, λύνοντας τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη. Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα χρειαστούν το πολύ 5 μήνες. Στο διάστημα αυτό αλλά και μετά τη λειτουργία της νέας επιχείρησης, ο συνεργάτης τυγχάνει εξειδικευμένης επιμόρφωσης και υποστήριξης σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα (διαφήμιση, λογιστικά, νομικά, δημόσιες σχέσεις, κ.ά.), με στόχο την άριστη λειτουργία και την υπέρβαση των προκλήσεων.

Τα οφέλη του συνεργάτη

Ο βασικότερος λόγος επένδυσης στα SUNGLASSES AND MORE είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προκύπτει λόγω της πολύ μεγάλης ποικιλίας κωδικών, σχεδίων αλλά και προσιτών τιμών που διαθέτει το δίκτυο.

sunglassess and more franchise9

Τα καταστήματα είναι στημένα έτσι ώστε να δουλεύουν όλο τον χρόνο σε κάθε περιοχή. Η εταιρεία εξασφαλίζει στους συνεργάτες της το κατάλληλο marketing plan, ώστε να εδραιωθούν στην περιοχή δραστηριοποίησής τους, αλλά και μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Κάθε κατάστημα σχεδιάζεται μετά από μελέτη των καταναλωτικών συνηθειών και εφοδιάζεται αντιστοίχως. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές αλλά και επαγγελματισμό κατά την έναρξη και λειτουργία της νέας επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα, καθώς εξειδικεύεται σε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.