Spoon: Το urban all day spot με την ευρωπαϊκή αύρα

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Αυγούστου 2020
Spoon: Το urban all day spot με την ευρωπαϊκή αύρα

Spoon. Μικρό όνομα που θυμάσαι εύκολα, μεγάλες στιγμές απόλαυσης που είναι αδύνατον να ξεχάσεις! Το ταξίδι επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει, με το κοινό της Κύπρου να αδημονεί για την πολυαναμενόμενη άφιξη μέσω συνεργασίας franchise.

Είτε είσαι γλυκατζής, είτε προτιμάς αλμυρές επιλογές, είτε είσαι pasta lover, ένα είναι το σίγουρο. Πως στο Spoon θα βρεις το στέκι που λαχταράς! Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη από το 2012, όταν και μας πρωτοσυστήθηκε. Η αναπτυξιακή πορεία έχει ήδη ξεκινήσει για το Spoon, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την υποστήριξη των συνεργατών. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για δημιουργία. Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το δικό του Spoon, χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας και την εκπαίδευση που παρέχεται η οποία εξασφαλίζει την αποδοτικότητα κάθε σημείου.

spoon brand

Η καθημερινή απόλαυση που γίνεται συνήθεια

Αγαπημένη pop αισθητική με ρετρό αναφορές και θεσσαλονικιώτικη αύρα συνδυάζεται στον χώρο του Spoon που εθίζει μικρούς και μεγάλους. Στο πιο γλυκό «κουτάλι» θα έρθεις από νωρίς το πρωί και θα μείνεις έως αργά το βράδυ. Εργαζόμενοι και φοιτητές παραλαμβάνουν τον speciality καφέ του Spoon με δικό του χαρμάνι που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του. Καθώς η ώρα προχωρά και ξεκινούν οι λιγούρες, οι αμέτρητες γλυκές και αλμυρές προτάσεις του Spoon προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Δροσερές σαλάτες, εντυπωσιακά open sandwiches και croque monsieur, λαχταριστές βάφλες στις πιο special εκδοχές, χορταστικές τορτίγες ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, πάντα σε value for money τιμές!

spoon pasta franchise

Το Spoon έχει επίσης αφήσει ιστορία και για τα γλυκά που προσφέρει, όπως τη θρυλική Μπουενόπιτα, σερβιρισμένη με έξτρα κανατάκι μπουένο. Όλα αυτά μπορείτε να τα παραλάβετε με take away σε χαρακτηριστικές συσκευασίες κάνοντας βόλτα στην πόλη, είτε μέσω delivery, ώστε να τα απολαύσετε στο σπίτι ή το γραφείο. Στο κατάστημα βρίσκουμε επίσης τη σοκολάτα Tony’s Chocolonely από την Ολλανδία, η οποία έχει αποτελέσει έμπνευση για τρεις special βάφλες. Αξίζει να σημειωθεί πως η σοκολάτα παράγεται με slave free συνθήκες, προωθώντας το μήνυμα ενάντια στην παιδική εκμετάλλευση, το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Spoon.

SPOON.LOGO.200Στο Spoon απολαμβάνεις και κερδίζεις ταυτόχρονα!

Combo deals και όλοι είναι ευχαριστημένοι

Στο Spoon απολαμβάνεις και κερδίζεις ταυτόχρονα! Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε οικονομικά combo deals, τα οποία μάλιστα μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του. Λαχταριστά σάντουιτς, σαλάτες, ροφήματα και γλυκά προσφέρονται ως «πακέτο» για απόλαυση δίχως όρια σε… δελεαστικές τιμές! Αναρωτιέστε ποιο είναι το όφελος για τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee; Αρχικά, χτίζει πιστότητα πελατών, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κερδοφορίας του. Επιπλέον, ανεβάζει τη μέση απόδειξη, δίνοντας παράλληλα αξία στον πελάτη, ωθώντας τον να επιλέγει το κατάστημα ξανά και ξανά!

Ο franchisee, πρωταγωνιστής της γεύσης

Το Spoon είναι ένα αναγνωρίσιμο brand, το οποίο έχει χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας ήδη πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες και περισσότερους από 33.500 ακόλουθους στα social media.

spoon plate

Η ομάδα του Spoon εστιάζει ιδιαίτερα στην προώθηση και προβολή του δικτύου, παρέχοντας στον συνεργάτη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για:

  • Στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα & ηλεκτρονικά μέσα
  • Προωθητικό Υλικό Social Media (digital marketing)
  • Grand Opening & Events που χτίζουν κοινότητες, εξασφαλίζοντας στον franchisee πελατειακό κοινό στο ξεκίνημά του
  • Συνεργασίες και επαφές με leaders της αγοράς

Με λίγα λόγια, ο franchisee του Spoon επιτυγχάνει ταχύτερη διείσδυση στην τοπική αγορά, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών.