Spoon: Απόλαυση με το… κουτάλι!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρτίου 2020
Spoon: Απόλαυση με το… κουτάλι!

Το Spoon είναι το εστιατόριο με την ευρωπαϊκή διάθεση και τη νεανική αισθητική που ξέρει πώς να ικανοποιεί τόσο τους πελάτες, όσο και τους συνεργάτες που μπαίνουν στην οικογένειά του.

Μας συστήθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα κέρδισε την καρδιά του κοινού για τα απολαυστικά και ξακουστά βαφλάκια του, τα οποία συμπληρώνονται με εξαιρετικές αλμυρές εκδοχές, δροσιστικές σαλάτες, κρύα σάντουιτς, ζεστές μπρουσκέτες, λαχταριστά πιάτα με pasta, γευστικές tortillias και αυθεντικό croque monsieur που ταξιδεύουν τους πελάτες σε έναν μοναδικό κόσμο απολαύσεων! Και όλα αυτά το κοινό τα απολαμβάνει σε value for money τιμές, είτε στον άκρως φιλικό και νεανικό χώρο του Spoon, είτε μέσω της υπηρεσίας delivery, είτε μέσω take away σε χαρακτηριστικές συσκευασίες, κάνοντας βόλτα στην πόλη.spoon breakfastPop αισθητική, έντονα, χαρούμενα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση και προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές σε όλα τα κοινά. Στο Spoon θα πάνε φοιτητοπαρέες και εργαζόμενοι για ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα ή το γραφείο, τουρίστες, οικογένειες με παιδιά για ένα χορταστικό γεύμα ή απολαυστικό γλυκό. Όλοι απολαμβάνουν τους υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς που ξέρει να φτιάχνει το Spoon στη χαλαρή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο κατάστημα. Και καθώς η απόλαυση… Spoon έχει ξεκινήσει ήδη να ταξιδεύει εκτός συνόρων, εντός του 2020, αναμένεται στη Λευκωσία, το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise.

spoon franchise

Το άψογο και πάντα φιλικό προσωπικό του Spoon είναι συνεχώς δίπλα στον πελάτη για να του προσφέρει την καλύτερη γευστική εμπειρία! Έχοντας πλέον δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης γίνονται ένα στο Spoon! Εδώ δεν τρώνε απλώς, αλλά απολαμβάνουν ποιοτικό φαγητό σε μια άκρως χαλαρή, νεανική και φρέσκια ατμόσφαιρα με χιουμοριστική διάθεση.

Δημήτρης Ηλίας, Ιδρυτής
Ενισχύοντας τη φήμη του Spoon
H ομάδα του Spoon επενδύει στην προώθηση του δικτύου, ώστε να διευρύνει ακόμα περισσότερο τo brand awareness. Συχνά, πραγματοποιούνται συμφωνίες για την πανελλαδική προβολή σε:
  • Πλατφόρμες – οδηγούς εξεύρεσης καταστημάτων εστίασης
  • Πλατφόρμες τοποθέτησης online παραγγελιοληψιών
  • Online Άρθρα και περιοδικά πανελλήνιας εμβέλειας
Επιπλέον, το Spoon διατηρεί κι εμπλουτίζει καθημερινώς τις σελίδες του στα social media, διαθέτοντας περισσότερους από 33.000 ακόλουθους που αυξάνονται μέρα με τη μέρα!
spoon franchise coffee shops
 
Η γεύση της επιτυχίας
Κάθε νέο κατάστημα ξεκινά έχοντας εξασφαλίσει μια σειρά από προνόμια όπως:
  • To ανερχόμενο brand. To Spoon έχει ήδη κερδίσει 100.000 ευχαριστημένους πελάτες, ενώ κάθε μήνα προστίθενται 500 νέοι στη λίστα των φίλων που το επιλέγουν!
  • Μοναδικά Signature Dishes τα οποία διαθέτουν υψηλό περιθώριο κέρδους και διαφοροποιούν την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό.
  • Fast Start-Up. Μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του Spoon.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μέσω της οποίας τόσο ο franchisee, όσο και το προσωπικό του αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την εύρυθμη κι αποδοτική λειτουργία του νέου σημείου.
  • Υψηλές αποδόσεις & Υπεραξίες. Μέσα από την εμπειρία του υφιστάμενου καταστήματος, ο franchisee λαμβάνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις που οδηγούν στην κερδοφορία της επιχείρησής του.
Για το Spoon, ο ιδανικός συνεργάτης είναι αυτός που επιθυμεί να συμμετέχει σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων κι εμπειριών με φρέσκιες ιδέες! To να ανοίξει ο υποψήφιος franchisee το δικό του Spoon είναι απλό, καθώς δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για δημιουργία, βασικός παράγοντας που οδήγησε και τον κ. Δημήτρη Ηλία, Ιδρυτή του Spoon στην επιτυχία.