Spoon: All day απόλαυση χωρίς όρια

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιουνίου 2019
Spoon: All day απόλαυση χωρίς όρια

Χορταστικό, value for money, νεανικό! Το Spoon από το 2012 έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας πάνω από 95.000 παραγγελίες ετησίως μέσω delivery, sit in και take away!

 Με φρεσκάδα και νεανικό χαρακτήρα, το Spoon μετατρέπει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές απολαύσεις σε ιστορίες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Στον μοντέρνο, με ευρωπαϊκή αύρα χώρο του, το κοινό βρίσκει ό,τι λαχταρά, κάθε στιγμή της ημέρας! Δροσερά vitamin shakes, πολύχρωμες γευστικές σαλάτες, ανοιχτά sandwich με υλικά που λιώνουν πάνω σε μπρουσκέτα, croquet monsieur σε διαφορετικές παραλλαγές, θεϊκές βάφλες, ζεστές σαλάτες από ζυμαρικά με ολόφρεσκα υλικά, χειροποίητα γλυκά κ.λπ., καθιστούν το Spoon ως πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Με σύμμαχο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, το Spoon ανοίγει τα φτερά του και δημιουργεί νέα καταστήματα, ιδανικά για φοιτητουπόλεις, μεγάλα αστικά κέντρα και τουριστικές περιοχές, προσφέροντας μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

spoon vaflaki

Καθημερινός προορισμός για όλα τα κοινά

Το Spoon μέσα από τον πλούσιο και συνεχώς ανανεωμένο κατάλογο προϊόντων που προσφέρει, απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά που ψάχνουν γρήγορα και εύκολα ένα πλήρες γεύμα κάθε ώρα της ημέρας! Φοιτητοπαρέες και εργαζόμενοι το επιλέγουν για ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα ή το γραφείο, τουρίστες, για να απολαύσουν γεύσεις που θυμίζουν Θεσσαλονίκη, αφήνοντάς τους τις καλύτερες αναμνήσεις, οικογένειες με παιδιά για ένα χορταστικό γεύμα, ή για ένα απολαυστικό γλυκό, όπου οι μικροί μας φίλοι περνούν ξέγνοιαστα την ώρας τους, απολαμβάνοντας υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς.

Νεανική ατμόσφαιρα με χιουμοριστική διάθεση

Στο Spoon οι πελάτες δεν τρώνε απλά αλλά απολαμβάνουν ποιοτικό φαγητό σε μια άκρως χαλαρή, νεανική ατμόσφαιρα με χιουμοριστική διάθεση! Έχοντας πλέον δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, οι στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης γίνονται ένα στο Spoon, το οποίο έχει μετατραπεί στο απόλυτο meeting point του νεανικού κοινού! Εισερχόμενος στο Spoon, o πελάτης αντικρίζει έναν μοντέρνο κόσμο με έντονα χρώματα που του φτιάχνουν αμέσως τη διάθεσή! Με σλόγκαν το “Where taste and fun come toogether”, το Spoon χαρίζει στιγμές απόλαυσης και κάνει τον πελάτη να αισθάνεται οικεία, «σαν στο σπίτι», κερδίζοντας πιστό κοινό που το επιλέγει ξανά και ξανά.

SPOON.LOGO.200Το Spoon έχει μετατραπεί στο απόλυτο meeting point του νεανικού κοινού και όχι μόνο!

 
Η γλυκιά γεύση της επιτυχίας

O ιδανικός συνεργάτης του Spoon διαθέτει όρεξη και θέληση να δημιουργήσει κάτι καινούριο και να συμμετέχει σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών με συνεχώς φρέσκιες ιδέες! Δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για δημιουργία, βασικός παράγοντας που οδήγησε και τον κ. Δημήτρη Ηλία, Ιδρυτή του Spoon στην επιτυχία! 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο υποψήφιος συνεργάτης, καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης, όπως:

  • Παρασκευή των προϊόντων
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε τεχνικές πωλήσεων
  • Ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την πελατεία
  • Τοπική προβολή και προώθηση στην αγορά
  • Αύξηση της συνολικής αγοραστικής εμπειρίας του πελάτη

spoon xwros

Μέσα από την εμπειρία του υφιστάμενου καταστήματος, ο συνεργάτης – franchisee είναι σε θέση να αδράξει πολλαπλά οφέλη. Το Spoon έχει χτίσει ήδη την πελατειακή του βάση, με πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες, 32.500 πιστούς ακόλουθους στα social media, καθώς και 500 νέους πελάτες κάθε μήνα!