SMART SOLUTIONS:Το franchise της… digital εποχής

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρτίου 2016
SMART SOLUTIONS:Το franchise της… digital εποχής

Customized εργαλεία και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε μια αγορά που πρωταγωνιστεί στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Η Smart Solutions αποτελεί τη σύγχρονη επενδυτική ευκαιρία στο digital marketing που εστιάζει στην τουριστική προώθηση κάθε περιοχής.

Η Smart Solutions παρέχει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες με επικοινωνιακές και πωλησιακές ικανότητες να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία της εταιρείας και να δραστηριοποιηθούν σε μια αγορά που σημειώνει διαρκή άνοδο. Στοχεύοντας στην ενίσχυση και ανάδειξη τουριστικά της εκάστοτε περιοχής, ο συνεργάτης του δικτύου αξιοποιεί ένα σύνολο αποτελεσματικών και δοκιμασμένων εργαλείων που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες. Πελατολόγιο; Όλες οι επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς!

Με έμφαση στο αποτέλεσμα

Δημιουργήθηκε το 2008 από μια ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων αλλά και του εντύπου. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία σε έντυπο αλλά και διαδικτυακό μάρκετινγκ, η Smart Solutions προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως web hosting, Website Development, online marketing, Έντυπα προϊόντα και Υπηρεσίες προβολής μέσα από εξειδικευμένους τοπικούς οδηγούς pocket-guide. Βασικό σημείο διαφοροποίησης η έμφαση στο αποτέλεσμα! Όπως μας εξηγεί ο κ. Π. Ρώτας, CEO της Smart Solutions: «Είμαστε κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ψηφιακών και εκτυπωτικών λύσεων. Είμαστε μια εταιρεία marketing που επεξεργάζεται τη διαφορετική θέση του κάθε πελάτη και προτείνει τις ανάλογες λύσεις μέσα από μια ευρεία γκάμα Diversified προϊόντων. Οι λύσεις που προτείνουμε εξαρτώνται από το προφίλ του επιχειρηματία, τα χαρακτηριστικά του κλάδου και την περιοχή δραστηριοποίησης».

SMART solutions 974

Στο σφυγμό της ελληνικής οικονομίας

«Η Ελλάδα έχει τουριστικό προϊόν το οποίο μπορεί να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί. Το μέγεθος της συγκεκριμένης αγοράς αυξάνεται συνεχώς και εμείς είμαστε εκεί. Η στροφή της εταιρείας στον τουρισμό ήταν μια στρατηγική απόφαση που πήραμε πριν από πέντε χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κίνηση μας αυτήν.  Συνεχίζει να αποτελεί τη βάση πολλών επενδύσεων αλλά και κερδών», σχολιάζει ο κ. Π. Ρώτας. 

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει η Smart Solutions, προωθεί την κάθε αγορά σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, προσελκύοντας και εξυπηρετώντας παράλληλα τον τουρισμό!

Δύο μοναδικά εργαλεία μόνο από την Smart Solutions!

 • pocket-guide

Έντυπος και ηλεκτρονικός ταξιδιωτικός οδηγός  που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, επιλογές για διαμονή, φαγητό και λοιπές δραστηριότητες μέσα από την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων. Το πελατειακό κοινό; Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις! (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία κ.λπ ).

 • Online booking

Συστήματα online κρατήσεων, το οποίο ενσωματώνεται σε νέες ή υπάρχουσες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, να αυξήσει την πληρότητά του και να ελαχιστοποιήσει  τις προμήθειες προς τουριστικούς πράκτορες και portals online κρατήσεων.

SMART franchise 974

 O smart…  επιχειρησιακός σύμβουλος της περιοχής!

To μέλλον… βρίσκεται στο ψηφιακό περιβάλλον κι όλες οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με το πελατειακό κοινό, ο… «smart» franchisee είναι πάντα παρών, δίπλα στους πελάτες του και δίνει customized λύσεις. Έχοντας στα χέρια του κάθε φορά τη σωστή λύση τη σωστή στιγμή, γίνεται ο επιχειρησιακός σύμβουλος  μιας ολόκληρης περιοχής!

 H… Smart franchise ευκαιρία:

 • Χαμηλού κόστους επένδυση
 • Δυναμική αγορά με αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης
 • Η μοναδική εταιρεία με ολοκληρωμένες, σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας με customized προϊόντα & υπηρεσίες
 • Προώθηση τοπικής αγοράς και Εύρος εφαρμογών για τον τουρισμό
 • Εκτεταμένο πελατολόγιο σε κάθε περιοχή σε όλους τους κλάδους
 • Υψηλή τεχνογνωσία, σημαντικά κέρδη.
 • Χωρίς Royalties

…. Με Smart Customers

 • Τουρισμός (Συστήματα Booking, SEO, Web development και Design, pocket-guide, Έντυπα Προϊόντα (επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, αυτοκόλλητα κ.α.)
 • Εστίαση (SEO, Web development και Design, pocket-guide, Προγράμματα εμπορικής διαχείρισης, Έντυπα προϊόντα (μενού, αφίσες, σουπλά κ.ά.)
 • Λιανική (Web development και Design, SEO, Έντυπα προϊόντα -διαφημιστικά φυλλάδια, συσκευασίες προϊόντων, stands κ.α.)

… Για Smart franchisee

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Το μόνο που χρειάζεται είναι επικοινωνιακές ικανότητες, διάθεση για πωλήσεις και δικτύωση στην τοπική αγορά.