REY PABLO All day απόλαυση, για όλα τα κοινά

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2019
REY PABLO All day απόλαυση, για όλα τα κοινά

Αποτέλεσαν εξ αρχής έναν αγαπημένο προορισμό, που προσφέρεται για κάθε μέρα, όλη μέρα! Το REY PABLO αποτελεί την επιτυχία του espresso-wine-gastro concept, του συνδυασμού που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και διαφορετικές ώρες της ημέρας. Σημαντικά διαφοροποιημένο και με όχημα την καινοτομία συνεχίζει την επιτυχημένη του διαδρομή σε Βούλα και Μαρούσι, ενώ αναπτυξιακά στοχεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δημιούργησε ένα ξεχωριστό concept στην κατηγορία του casual fine dining και πολύ γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, καθώς αποτελεί τον απόλυτο all day προορισμό που συνδυάζει προτάσεις για brunch, φαγητό και ποτό. Από νωρίς το πρωί μπορεί κανείς να δοκιμάσει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να ξεκινήσει την ημέρα του, πίνοντας παράλληλα τον εκπληκτικό καφέ που αποτελείται από ένα blend εννέα διαφορετικών κόκκων, ειδικά σχεδιασμένο για τα εστιατόρια REY PABLO. Για τη συνέχεια, απολαμβάνει ένα πλήρες μεσημεριανό γεύμα με πιάτα πολυπολιτισμικού χαρακτήρα ή μια ελαφριά, πολύχρωμη και πάντοτε γευστική σαλάτα. Τα REY PABLO προσφέρονται τέλος και για δείπνο, με τα signature cocktails και μια μεγάλη λίστα με κρασί εγχώριας παραγωγής που αποτελούν σήμα κατατεθέν για τα εστιατόρια, να συνοδεύουν τις βραδινές επιλογές.

reypablo logo 200Πέρα από μια ευρεία γκάμα αποκλειστικών προϊόντων, τη μεγάλη ποικιλία στο μενού, τη value for money λογική και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική, βασικά στοιχεία που αναδεικνύουν το REY PABLO ως ένα concept που μπορεί να αναπαραχθεί επιτυχώς με franchising είναι η οργανωμένη δομή λειτουργίας του και, σαφώς, η ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα του brand.

ΜΙΧΑΛΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ, Συνιδρυτές
rey pablo.burger
Μπαίνοντας στην οικογένεια REY PABLO

Μπορεί η προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης ή σε ένα συναφές αντικείμενο να αποτελεί πλεονέκτημα για τον υποψήφιο franchisee που επιθυμεί να μπει στην οικογένεια του REY PABLO, δεν είναι όμως το πλέον απαραίτητο στοιχείο. Σημαντικά εχέγγυα αποτελούν κατά βάση το πάθος, η διάθεση για σκληρή δουλειά κι η ουσιαστική ενασχόληση με την επιχείρηση.
Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση παίζει εξέχοντα ρόλο για το δίκτυο, καθώς αποσκοπεί στο να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται ο νέος συνεργάτης, προκειμένου να λειτουργεί την επιχείρησή του εύρυθμα. Σε αυτές περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις γύρω από τις τυποποιημένες διαδικασίες εξυπηρέτησης και πώλησης, καθώς και η εκμάθηση όλων των λεπτομερειών γύρω από την τυποποιημένη κουζίνα, όπως έχει δομηθεί από την ομάδα REY PABLO.
Στόχος είναι από την πρώτη κιόλας ημέρα ο franchisee να βρίσκεται σε έναν χώρο που κυριολεκτικά θεωρεί «σπίτι» του, γνωρίζοντας το καθετί σε βάθος. Η εμπειρία κι η γνώση της ομάδας REY PABLO στον χώρο της εστίασης, καθώς κι η διάθεσή της να τη μεταδώσει στον νέο συνεργάτη αποτελούν σημαντικές βάσεις για μια αποδοτική συνεργασία.

ReyPablo.platter

Μοναδικό και μόνιμα εξελισσόμενο

Το concept είναι ξεκάθαρο: Ένας ιδιαίτερα ζεστός χώρος με industrial επιρροές που καλεί τον επισκέπτη να «σβήσει» την πείνα ή τη δίψα του, με επιλογές που καλύπτουν κάθε πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή προτίμηση. Η μεγάλη ποικιλία στο μενού του café-bar-restaurant εξυπηρετεί κι ενισχύει την εναλλαγή του κοινού σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, ενώ το τρίπτυχο sit in, take away και delivery ενισχύει την αύξηση της κερδοφορίας. Οικογένειες, εργαζόμενοι, φοιτητές και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ικανοποιούν τις διαφορετικές γευστικές τους ανάγκες σε ένα σημείο.
Σημασία για την ομάδα έχουν η διαρκής εξέλιξη και η καινοτομία. Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και εντός της περιόδου των Χριστουγέννων και του Πάσχα, το μενού αναδιαμορφώνεται. Με ειδικό brunch menu τα Σαββατοκύριακα, που έχουν ως βάση τα προϊόντα εποχής και ειδικές εορταστικές προτάσεις, ανάλογες με τα όσα επιτάσσουν οι περίοδοι των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ο επισκέπτης λαχταρά να δοκιμάσει και κάτι καινούργιο στον αγαπημένο του προορισμό.

reypablo ad