PET CITY, τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουλίου 2018
PET CITY, τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους

Η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα που έχει διαμορφώσει την εικόνα των pet shops στη χώρα, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης στους franchisees που θα την επιλέξουν!

Για οτιδήποτε χρειαστούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ένα είναι το όνομα που έρχεται στο μυαλό μας: Pet City! Με παρουσία 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της λιανικής, η Pet City, ο leader του χώρου, γνωρίζει πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πιστών μας φίλων. Διαθέτει πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από τροφές και αξεσουάρ, μέχρι είδη υγιεινής και καλλωπισμού.

 PETCITY Glyfadas

Παράλληλα η τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας δίνει στον franchisee μεγάλο περιθώριο κέρδους, ενώ οι συμφωνίες της εταιρείας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό διασφαλίζουν την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

PETCITY LOGO

Το ισχυρό brand name, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία στον χώρο αναδεικνύουν τα Pet City ως το ιδανικό επιχειρηματικό μοντ’ελο για ανάπτυξη και κερδοφορία.

 Το No 1 pet shop brand…

Με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ, η εταιρεία αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για όσους θέλουν το καλύτερο για τα ζωάκια τους. Παραμένοντας προσηλωμένη στο motto της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», η «αυτοκρατορία» της Pet City αριθμεί 60 καταστήματα σε Αττική, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη. Έχοντας ως όραμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης οικογένειας φιλόζωων στην Ελλάδα, προσφέρει στον υποψήφιο franchisee μια αποδοτική ευκαιρία επιχειρηματικής δραστηριοποίησης με πλεονεκτήματα και προοπτικές.

petcity.MAROYSI

…με ιστορία ετών!

Το 1988 η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου και μέχρι το 1996 είχε συμπεριλάβει 1.200 pet shops στο πελατολόγιό της. Το 1996 το επιχειρηματικό μοντέλο στράφηκε στη λιανική πώληση, έχοντας ωστόσο σαν κοινό γνώμονα τη διάθεση προϊόντων για κατοικίδια ζώα. Την ίδια χρονιά το πρώτο κατάστημα Pet City ανοίγει τις πόρτες του και από τότε το δίκτυο έχει επεκταθεί με καταστήματα σε όλη την Αττική, αλλά και εκτός, με δυο καταστήματα σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας και δύο στη Θεσσαλονίκη.

Το brand Pet City χαίρει υψηλής αναγνωρισιμότητας χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε συνδυασμό με τις πιο φιλικές τιμές και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού εξαιτίας της πολύχρονης πείρας και της άρτιας οργάνωσης των καταστημάτων του δικτύου.

petcity.Voula

Γιατί franchising με Pet City;

Η δημιουργία της Pet City βασίζεται στη φιλοσοφία του one stop shop, δηλαδή του καταστήματος στο οποίο ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα εξειδικευμένα αντικείμενα και τις υπηρεσίες που αναζητά. Η υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα των προσφερόμενων προϊόντων, οι ανταγωνιστικές τιμές και η μεγάλη ποικιλία συνθέτουν ορισμένα από τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι υποψήφιοι franchisees που θα ενταχθούν στο δίκτυο.

petcity.Markopoulo

H Pet City παραμένοντας πιστή στην αποστολή και το όραμά της, σχεδιάζει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω franchise καταστημάτων, αναζητώντας συνεργάτες σε όλη την Ελλαδική περιφέρεια με προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση και την επικοινωνία, προκειμένου να γίνει εφικτή η υλοποίηση του οράματός της για τη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο αληθινής φιλόζωης οικογένειας στην Ελλάδα.

Ο υποψήφιος franchisee που θα ενταχθεί στην οικογένεια της Pet City θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την κερδοφορία με την εξαιρετική σχέση προσωπικής/επαγγελματικής ζωής, ενώ το concept είναι ιδανικό και για family business.