PET CITY η No 1 αλυσίδα pet shop

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Μαΐου 2019
PET CITY η No 1 αλυσίδα pet shop

Η Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τα κατοικίδια ζωάκια μας την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψή τους. Επιλέγοντάς την, υποψήφιος συνεργάτης δραστηριοποιείται σε μια ανερχόμενη αγορά και αποκτά το δικό του κατάστημα με ηγετικό brand στον χώρο των pet shops!

Με 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Pet City καλύπτει κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη των «πιστών μας φίλων». Πελάτες και συνεργάτες επωφελούνται απόλυτα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που διαθέτει, δίνοντας στον franchisee μεγάλο περιθώριο κέρδους. Παράλληλα, οι συμφωνίες που έχει συνάψει με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό διασφαλίζουν την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

PETCITY LOGOΗ επιτυχία του εγχειρήματος franchise εξαρτάται από τη δυνατότητα συνεχών επενδύσεων από τη μητρική εταιρεία σε υποδομές, οργάνωση και σε ενέργειες μάρκετινγκ. Οι επενδύσεις αυτές ισχυροποιούν το εμπορικό σήμα και προβάλλουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους συνεργάτες, επιταχύνοντας την ανάπτυξη.

Μαντζουράνης Μαντζουρανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
PETCITY Glyfadas
Η πορεία προς την επιτυχία

Η Ιστορία της Pet City συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της φιλοσοφίας και κουλτούρας. Το 1988, η Pet City Α.Ε.Β.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου και μέχρι τότε επέτυχε να συμπεριλάβει 1.200 pet shops στο πελατολόγιό της. Το 1996, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον της στράφηκε στη λιανική πώληση. Την ίδια χρονιά εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα Pet City στην περιοχή της Παιανίας. Από τότε έως σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί δυναμικά, αριθμώντας συνολικά τα 60 καταστήματα! Με εδραιωμένη παρουσία στην Αττική, η Pet City έχει «ταξιδέψει» και στην περιφέρεια, με τη δημιουργία 4 καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα. Σκοπός της Pet City είναι η διάδοση του brand της σε κάθε πόλη της Ελλάδας, ώστε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη και πιο αληθινή οικογένεια φιλόζωων στη χώρα!

petcity.MAROYSI

Τα οφέλη του συνεργάτη Pet City

Ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee της Pet City λειτουργεί τη δική του επιχείρηση, έχοντας μόνιμη καθοδήγηση και διαρκή υποστήριξη από μια έμπειρη ομάδα με συνεχή ανοδική πορεία. Η Pet City «αγκαλιάζει» τον νέο συνεργάτη από την πρώτη μέρα, προσφέροντάς του:
• Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα
• Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές
• Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας
• Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
• Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος και τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια, με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση
• Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού
• Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο
• Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων
• Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

petcity.Voula

Το δικό σας Pet City

Η πρόταση franchise της Pet City σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει σε κάθε νέο μέλος του δικτύου όλες τις γνώσεις, τις διαδικασίες και τα εφόδια που θα του επιτρέψουν να λειτουργήσει επιτυχημένα και αποδοτικά το δικό του κατάστημα, προσθέτοντας έτσι τον δικό του «κρίκο» στην αλυσίδα αξίας της εταιρείας.
H Pet City αναζητά franchisees με τους οποίους επιθυμεί να αναπτύξει μια μακρόχρονη σχέση με αμοιβαίες προοπτικές εξέλιξης. Γι’ αυτό και ανταποκρίνεται στον μέγιστο βαθμό στις υποχρεώσεις της προς αυτούς, σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας.
Ο κατάλληλος συνεργάτης είναι αυτός που διαθέτει πίστη στις αξίες και τις αρχές της εταιρείας, όπως ομαδικότητα, πνεύμα συνεργασίας, μεράκι και όρεξη για δουλειά, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα του franchise καταστήματος.

petcity ad