Pet City: 30 χρόνια, τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 10 Απριλίου 2019
Pet City: 30 χρόνια, τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους

Με όραμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο αληθινής οικογένειας φιλόζωων, η Pet City με 60 καταστήματα συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά σε Αθήνα και περιφέρεια, προσφέροντας το καλύτερο για τα αγαπημένα μας ζωάκια!

 Pet City. Ένα όνομα, μία ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες! Leader στην αγορά των pet shops, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως το πλέον αξιόπιστο brand name, συνώνυμο της ποιότητας και της ποικιλίας. Με πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη των κατοικίδιών μας, η Pet City βρίσκεται επάξια στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Τροφές, κρεβατάκια, βιταμίνες, φαρμακευτικά προϊόντα και πολλά άλλα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας είναι διαθέσιμα στα 60 καταστήματα του δικτύου. Η εταιρεία – με στόχο κάθε πόλη της Ελλάδας να διαθέτει το δικό της Pet City – λειτουργεί ήδη 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και 2 στη Χαλκίδα, αναζητώντας συνεργάτες που θα «ταξιδέψουν» το brand στην περιφέρεια!

petcity.MAROYSI

Νο1 pet shop brand…

Η Pet City διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας που δίνει στον franchisee μεγάλο περιθώριο κέρδους. Παράλληλα, οι συμφωνίες που έχει συνάψει με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό διασφαλίζουν την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, η Pet City χαρακτηρίζεται από έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που διέπει τη δράση της εδώ και 30 χρόνια. Με κεντρικό μήνυμα «Αγαπώ τα ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον», έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τις επόμενες γενιές για την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

PETCITY LOGOΗ Pet City διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας που δίνει στον franchisee μεγάλο περιθώριο κέρδους.

…Σε μια δυναμική αγορά

Ένας από τους κλάδους με ευρεία ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι αυτός των pet shops. Σύμφωνα με τα στοιχεία των φιλοζωικών οργανώσεων, τουλάχιστον το 15% του πληθυσμού της χώρας διαθέτει ένα ή και περισσότερα κατοικίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναπτύσσεται φιλοζωική κουλτούρα, κυρίως στις μικρότερες ηλικίες.

Ακόμα, σύμφωνα με έκθεση του Συνδέσμου της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Ζωοτροφών (FEDIAF) o αριθμός των κατοικίδιων εκτιμάται πως ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Επιπλέον, η αγορά του pet food υπολογίζεται στα 70 δις δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τα στοιχεία της GFK (GROWN FOR KNOWLEDGE), με την πλειοψηφία αυτών να αφορούν τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη.

petcity.Voula

Το δικό σου Pet City

Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee της Pet City λειτουργεί τη δική του επιχείρηση, έχοντας μόνιμη καθοδήγηση και διαρκή υποστήριξη από μια έμπειρη ομάδα, με συνεχή ανοδική πορεία. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων 300 τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπου διεξάγονται ειδικά σεμινάρια για τη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών και του προσωπικού.

Η Pet City «αγκαλιάζει» τον νέο συνεργάτη από την πρώτη μέρα, προσφέροντάς του:

• Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα

• Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές

• Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας

• Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

• Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος και τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση

• Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού

• Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

• Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων

• Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

PETCITY pet.shop

Επίσης, με το ειδικό πρόγραμμα multi – unit που είναι διαθέσιμο από την Pet City, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να λειτουργεί πάνω από ένα καταστήματα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία πώλησης, ταυτόχρονα.