Omikron Brunch: Παίζει δυνατά σε γεύση και εμφάνιση

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 21 Αυγούστου 2020
Omikron Brunch: Παίζει δυνατά σε γεύση και εμφάνιση

Οι καιροί μπορεί να αλλάζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν και οι συνήθειες που μας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Το δημοφιλές brunch είναι φυσικά μία από αυτές. Το Omikron Brunch, το concept που έβαλε την αγαπημένη αυτή συνήθεια στην καθημερινότητά μας, πάει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας το πληρέστερο και νοστιμότερο menu brunch και παράλληλα μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise, σχεδιασμενη σύμφωνα με τις νέες τάσεις στη εστίαση, με επιλογές για sit-in, take away και delivery.

Το φαγητό, κυρίως αυτό που έχει φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι, μας ενώνει. Αυτή την ιδιότητα έχουν και οι γεύσεις του Omikron Brunch, του επιτυχημένου franchise concept στον κλάδο της εστίασης από την Πάφο της Κύπρου. Γύρω από ένα τραπέζι, γεμάτο με καλούδια του Omikron Brunch, οι άνθρωποι δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις, καθώς οι γεύσεις του μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Omikron Brunch 3

Ένα δυνατό προϊοντικό μείγμα συνθέτουν οι πεντανόστιμες αλμυρές συνταγές, τα λαχταριστά γλυκά και οι μυρωδάτοι καφέδες, που περιλαμβάνονται στο menu του Omikron Brunch. O franchisee παίρνει στα χέρια του μια σειρά από εύκολες και πρωτότυπες συνταγές, που βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα, ατελείωτες γευστικές δοκιμές και σύνθεση των καταλληλότερων πρώτων υλών. Μάλιστα, είναι λεπτομερώς τυποποιημένες ώστε κάθε φορά να επιτυγχάνεται το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.

omikron logo neoΟι μοναδικές συνταγές του Omikron Brunch βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα, ατελείωτες γευστικές δοκιμές και σύνθεση των καταλληλότερων πρώτων υλών.

Το μενού του Omikron Brunch χωρίζεται σε 6 κατηγορίες. Η πρώτη είναι η «Rise and Shine» και περιλαμβάνει όλες τις συνταγές με αυγά, από scrambled μέχρι posset, σε συνδυασμό με αβοκάντο, σπαράγγια, λουκάνικα, καπνιστό σολομό, prosciutto και άλλα λαχταριστά υλικά. Η δεύτερη είναι τα «Simple Sandwiches» για όσους θέλουν να φάνε κάτι στα γρήγορα. Ακολουθεί η κατηγορία «Sandwiches and Bagels» με φρεσκοψημένα bagels και ciabatta και περισσότερους από 10 συνδυασμούς με mozzarella, pesto, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου κ.ά. Ακολουθούν οι Σαλάτες και τα Granola Bowls, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.

Φυσικά, υπάρχουν και οι stars του μενού, που δεν είναι άλλοι από τα θεαματικά, γευστικά και «fluffy» αμερικάνικα pancakes και τα βελούδινα smoothies και milkshakes. Όλα συνοδεύονται άψογα από τον φημισμένο «well prepared» καφέ και τους speciality coffees του καταλόγου. Η ομάδα του Omikron Brunch επιλέγει να δουλεύει με τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ της Segafredo Zanetti. Πρόκειται για έναν dark roasted καφέ, 100% Arabica, πολυποικιλιακό με βάση τη Βραζιλία.

omikron brunch 6

Πρώτα τρώμε… με τα μάτια

Οι συνταγές του Omikron Brunch δίνουν πρωτίστως έμφαση στη γεύση και τα ποιοτικά υλικά, αλλά όχι μόνο. Δίνουν επίσης βαρύτητα στο μοντέρνο και ελκυστικό food styling, καθώς όπως είναι γνωστό πρώτα «τρώμε» με τα μάτια. Ο σημερινός μέσος καταναλωτής είναι ένας Instagram heavy user, ο οποίος επιθυμεί κάθε πιάτο που θα παραγγείλει να αποτελεί το κατάλληλο… μοντέλο για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο υψηλού επιπέδου, για να το αποτυπώσει με το κινητό του, να το ανεβάσει στα social media και να πάρει πολλά – πολλά likes. Τα πιάτα του Omikron Brunch συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes, δημιουργώντας ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι μάλιστα περιμένουν κάθε νέα πρότασή του με ανυπομονησία.

Omikron Brunch 5

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι πολλαπλές πηγές κέρδους χτίζουν τη ρευστότητα του Omikron Brunch.

Γιατί Omikron Brunch

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι πολλαπλές πηγές κέρδους χτίζουν τη ρευστότητα του Omikron Brunch. Την κερδοφορία της επιχείρησης ενισχύει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost των κωδικών του μενού, όπως και το γεγονός ότι αυτοί εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Η ομάδα του Omikron Brunch διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει κάθε νέο υποψήφιο συνεργάτη. Ποια είναι όμως συγκεκριμένα τα εργαλεία που θα πάρει στα χέρια του εκείνος; 

omikron brunch 7

Ο franchisee γίνεται μέρος ενός προσεκτικά μελετημένου και τυποποιημένου concept με εμπειρία τεσσάρων ετών κερδοφόρας λειτουργίας. Ο franchisor βρίσκεται δίπλα του κατά την επιλογή και την εύρεση του κατάλληλου σημείου, για να διασφαλιστεί η κερδοφορία του νέου καταστήματος. Επίσης, έχει την πείρα και την εμπειρία να τον καθοδηγήσει στο στήσιμο του νέου καταστήματος, ώστε σε λιγότερο από δύο μήνες να μπορεί να ανοίξει τις πόρτες της δικής του επιχείρησης.

Ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, βοηθά τον franchisee και το προσωπικό του να αφομοιώσει όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το concept ξεχωριστό και επιτυχημένο. Τα μέλη του δικτύου λαμβάνουν επίσης μια σειρά δοκιμασμένων και επιτυχημένων συνταγών, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τη γεύση και φυσικά στο μοντέρνο και ελκυστικό food styling.

Τα χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες, και το καλοσχεδιασμένο σύστημα παραγγελιοληψίας διευκολύνουν την αποδοτική λειτουργία του νέου καταστήματος. Δίπλα στον franchisee βρίσκεται, επίσης, ανά πάσα στιγμή μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης.

Πολυκάναλη είναι η υποστήριξη σε θέματα branding και marketing για τη γρηγορότερη επιτυχία του συνεργάτη, με εκτεταμένη παρουσία στα social media και συνεχείς προωθητικές καμπάνιες. Η τελική πινελιά, που μεταφέρει πλήρως την ατμόσφαιρα του Omikron Brunch σε κάθε νέο σημείο, είναι τα ηλεκτρονικά album μουσικής και η σειρά signature posters, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το concept.

omikron brunch menu franchise

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο για όλους και για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να δεις στο Omikron Brunch ζευγάρια, παρέες νεαρών ή ακόμα και παιδιών του γυμνασίου να απολαμβάνουν το brunch, τα milkshakes ή τον καφέ τους. Υποδεχόμαστε όλους τους πελάτες μας με φιλική διάθεση και με βασικό μας στόχο την ικανοποίηση του καθενός χωριστά, κάτι που αναγνωρίζεται και αναφέρεται σε πολλές περιπτώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημειώνουν οι ιδρυτές του, Παναγιώτης Αχιλλέα και Ιουλιανός Νεοφύτου.

Για τους ίδιους, ο ιδανικός franchisee είναι ένας άνθρωπος με όρεξη να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και να αφιερωθεί σε αυτό και με τη δυνατότητα να αφήσει τον εαυτό του να νιώσει το πραγματικό vibe του Omikron Brunch, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να το μεταδώσει στον πελάτη του.