ΩΚΕΑΝΟΣ: Ταξίδι επιτυχίας με ελληνική παράδοση… στο franchise!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρτίου 2016
ΩΚΕΑΝΟΣ: Ταξίδι επιτυχίας με ελληνική παράδοση… στο franchise!

Ένα concept που εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις της εποχής που απαιτούν ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και μια διαφορετική, ξεχωριστή εμπειρία. Βασικό προϊόν; Ο ελληνικός καφές … και οι προβλέψεις του!

Kαινοτομία, παράδοση και καφεμαντεία συναντιούνται στον Ωκεανό! Εδώ και 20 συνεχόμενα χρόνια, ο Ωκεανός κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς κατάφερε να διαφοροποιηθεί και να παραμείνει στην αγορά ως κάτι αυθεντικό, ξεχωριστό και 100%… ελληνικό!

Βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ αλλά και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Ναι-χαρτί προτεραιότητας!Άλλωστε όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο κ. Κώστας Κούκουλης, ιδρυτής της Ωκεανός ≪Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε ελληνικές προτάσεις, σε ελληνικά προϊόντα και σε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης. Και ο Ωκεανός αντιπροσωπεύει και τα τρία αυτά στοιχεια.

okeanos3

 Με φανατικό κοινό

Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Γιατί; Γιατί στον Ωκεανό περνάς καλά μέσα σε ένα φιλόξενο, οικείο και χαλαρό περιβάλλον και κυρίως, μπορείς να φας, να πιεις, ξοδεύοντας τα ελάχιστα! Και γιατί όχι; Ας μάθεις και την εξέλιξη όσων σε ενδιαφέρουν!
Με ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα,  καλύπτει κάθε γούστο, κάθε διάθεση και κάθε στιγμή της ημέρας! Τσάι, χυμοί, καφές espresso, ποτά και λοιπά ροφήματα συμπληρώνουν τον κατάλογο, ενώ μικρά αλλά συνάμα απολαυστικά συνοδευτικά πιάτα, όπως clubsandwiches, toasts και τορτίγιες, συντροφεύουν το κοινό την ώρα αναμονής για την «ανάγνωση» του καφέ…
Ένα allday και ιδιαίτερα συγκροτημένο concept που έφερε στην αγορά μια νέα μοναδική κατηγορία πολυδιάστατου καταστήματος, που λειτουργεί στη βάση του 3 σε 1 (café- bar- καφεκοπτείο), διεκδικώντας με επιτυχία μερίδια αγοράς, τόσο από την αγορά της καφεστίασης, όσο και από την ψυχαγωγία.

okeanos.cafes

 

Μια κούπα ελληνικού καφέ και χαρτάκι… προτεραιότητας καθημερινά στον Ωκεανό!

 

Κάνοντας τη διαφορά στην καφεστίαση…

Ένα conceptπου διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό με ένα απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος. Χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας και με πολλαπλά profitcenters που εξασφαλίζουν υψηλή ρευστότητα. Και πολύ βασικό! Μια χαμηλού κόστους επένδυση και ένα conceptιδιαίτερα ανθεκτικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Τα παραπάνω καθιστούν τον Ωκεανό μια σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα και διαχρονική επενδυτική πρόταση, που απευθύνεται σε μια μεγάλου μεγέθους αγορά και ένα ευρύ πελατειακό κοινό, που υπερβαίνει, παρεμφερείς χώρους εστίασης! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το ηλικιακό targetgroup του «Ωκεανός» κυμαίνεται από 16-66 ετών, με το 85% να αποτελείται από γυναίκες! Με υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και διαφοροποίηση μέσα από τη δωρεάν καφεμαντεία, ο Ωκεανός αποτελεί ένα concept ιδανικό για άμεση απόδοση, υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

okeanos4

 … με «πολύτιμα» εφόδια!

  • Απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από πολλαπλά κοινά
  • Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αφοσίωσης πελατών
  • Προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων κατά το διάστημα αναμονής, μέχρι να διαβαστεί το φλιτζάνι! Επαναλαμβανόμενες πωλήσεις καθώς και υψηλότερη μέση απόδειξη.
  • Συνιστά ένα allday διαχρονικό conceptβασισμένο σε ένα αγαπημένο προϊόν, τον ελληνικό καφέ και μια διαχρονική τάση, την ανάγκη μας να μάθουμε τα μελλούμενα. 
  • Το 80% των πωλήσεων στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ, γεγονός που συνεπάγεται υψηλό μικτό περιθώριο κέρδους
  • Είναι ένα δοκιμασμένο, επιτυχημένο μοντέλο καταστήματος με 20 χρόνια πορείας
  • Προσφέρει αποκλειστικότητα περιοχής, που προσδίδει ασφάλεια στην επένδυσή σας
  • Απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας.

Και όπως λένε χαρακτηριστικά στον Ωκεανό… «Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία, αρκεί το μεράκι σας για πωλήσεις και η θέλησή σας για επιτυχία!».

Eνημερωθείτε άμεσα για την επιχειρηματική πρόταση της Ωκεανός ΕΔΩ