OK! ANYTIME MARKETS: Σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα πάντα κοντά στον πελάτη

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρτίου 2017
OK! ANYTIME MARKETS: Σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα πάντα κοντά στον πελάτη

Μετά από 17 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας, η εταιρεία OK! Anytime Market Α.Ε. συνεχίζει να προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή ό,τι χρειάζεται άμεσα, καλύπτονταςτις ανάγκες του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 Τα καταστήματα O.K Anytime Markets, έκτασης 65 έως 90 τετραγωνικών πωλούν γαλακτοκομικά, τρόφιμα και ό, τι περιλαμβάνει ένα μεγάλο super market. Διαθέτουν ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που συνήθως προμηθεύονται από ένα τυπικό super market.
Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό, καθώς είναι ανοιχτά από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ, διευκολύνοντας τους πελάτες που πιέζονται λόγω έλλειψης χρόνου και δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Επίσης, οι τιμές των προϊόντων είναι εξαιρετικά προσιτές σε σύγκριση με αυτές των καταστημάτων super market.

Παρέχουμε τη δυνατότητα στον κάθε νέο συνεργάτη μας να αποκτά ένα κατάστημα που του διασφαλίζει βιωσιμότητα, κερδοφορία και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης.

ok.kava

Οφέλη συνεργασίας και ανάπτυξης δικτύου
Ο franchisee ενός καταστήματος Ο.Κ! Anytime Markets εντάσσεται σε ένα πλήρες υποστηρικτικό περιβάλλον. Όλο το πλαίσιο των εργασιών και οι εμπορικές συμφωνίες ρυθμίζονται κεντρικά, με μόνο κριτήριο την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουρ-γία του καταστήματος, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή οικονομική απόδοση.
Τα καταστήματα προμηθεύονται το 80% των προϊόντων από τις κεντρικές αποθήκες με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, 3 φορές την εβδομάδα. Το υπόλοιπο 20% των προϊόντων παραδίδονται απευθείας στα καταστήματα από τις αντίστοιχες εταιρείες, με πολύ δελεαστικές κεντρικές συμφωνίες.
Τα καταστήματα λειτουργούν πλήρως μηχανογραφημένα και όλες οι εργασίες τους γίνονται γρήγορα και απλά με την βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών. Έμπειρα στελέχη, επισκέπτονται όλα τα καταστήματα της εταιρείας σε τακτική βάση αποτελώντας συμβούλους και καθοδηγητές για τους ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία παραδίδει τα καταστήματα «με το κλειδί στο χέρι», έτοιμα και γεμάτα εμπορεύματα σε ιδιοκτήτες που έχει ήδη εκπαιδεύσει και μόνο σε σημεία που έχει διεξαχθεί μελέτη ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχή τους πορεία.

ok esoteriko

Πρωτοποριακό και επιτυχημένο concept
Το concept της εταιρείας είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και καινοτόμο. Στην ουσία πρόκειται για τo συνδυασμό ενός super market με τα πλεονεκτήματα ενός καταστήματος λιανικής που διακινεί μόνο τυποποιημένα προϊόντα και καταφέρνει να διατηρεί την ποιότητα, την επάρκεια των προϊόντων, τις φιλικές τιμές και φυσικά τα άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης σε κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα.

ok.05 jpg
Το τμήμα marketing της εταιρείας φροντίζει για την άψογη και ενιαία εμφάνιση των καταστημάτων και την προβολή τους κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Δημιουργεί τα πακέτα των προσφορών προς τους πελάτες, προσφέρει το έντυπο υλικό και φροντίζει τα καταστήματα να είναι πάντα επίκαιρα και ελκυστικά. Η μέριμνα αυτή δεν γίνεται μόνο στο ξεκίνημα του καταστήματος, αλλά και σε ολόκληρη τη διάρκεια λειτουργίας του.
Οι υποδομές που η εταιρεία έχει αναπτύξει, η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν στον κλάδο και η οικονομικά προσιτή επένδυση σε συνάρτηση με τη δραστηριοποίηση στον ασφαλή τομέα των τροφίμων, καθιστούν σήμερα την Ο.Κ! Anytime Markets μια ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του franchise με όλες τις προϋποθέσεις της εμπορικής επιτυχίας.