Omikron Brunch: Ο χώρος που δημιουργεί εικόνες αναμνήσεις και συναισθήματα…

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 07 Ιανουαρίου 2020
Omikron Brunch: Ο χώρος που δημιουργεί εικόνες αναμνήσεις και συναισθήματα…

Το Omikron Brunch έχει θεωρηθεί το πιο πρόσφατο «success story» στον τομέα της εστίασης και του brunch. Πρόκειται για ένα πολύ καλά δομημένο concept που μοιράζεται, εδώ και 4 χρόνια, ένα πρωτότυπο μενού με αξέχαστες γεύσεις και χαρίζει ικανοποίηση σ’ ένα σύνθετο πελατολόγιο όλες τις ώρες της μέρας.     

«Το Omikron Brunch προσφέρει μια εμπειρία που δεν μπορείς να βρεις σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όταν βρίσκεσαι στο Omikron Brunch δεν θα χαθείς στο κινητό σου αλλά στο διακριτό μουσικό χαλί που συνοδεύει  την παρουσία σου. Ο χώρος θα σε παρασύρει, θα σε χαλαρώσει, θα σε φέρει πιο κοντά με τους φίλους σου», αναφέρει ο Παναγιώτης Αχιλλέα ο οποίος μαζί με τον συνεταίρο του, Ιουλιανό Νεοφύτου έχουν δημιουργήσει τον προσεγμένο αυτό χώρο. Γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο με τα καλούδια του Omikron Brunch οι παρέες ανοίγουν συζητήσεις που αφήνουν ιστορία και δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις. Είναι μάλλον αυτό το μείγμα αισθήσεων που λύνει τη γλώσσα και ανοίγει την όρεξη.

omikron logo neoΤο brunch γίνεται καθημερινή επιλογή!

 Ο Παναγιώτης Αχιλλέα, επιστρέφοντας από την Αγγλία όπου σπούδασε interior design, αποφάσισε να στεγάσει την επιχειρηματική του ιδέα, δηλαδή το να προσφέρει το καλύτερο brunch, σε ένα υπέροχο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό. Ο χώρος έχει δομηθεί σε διαφορετικά επίπεδα, σε καθένα από τα οποία επικρατεί ένα εξαιρετικά μοναδικό σκηνικό. Η ρετρό διακόσμηση, το τζάκι, η όμορφη βεράντα με τα κρεμαστά φυτά της, ο ιδιαίτερος φωτισμός και η άνετη επίπλωση του χώρου δημιουργούν ένα μοναδικό μείγμα αισθήσεων.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο για όλους και για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να δεις ζευγάρια, παρέες νεαρών ή ακόμα και παιδιών του γυμνασίου να απολαμβάνουν το brunch, τα milkshakes ή τον καφέ τους. Μάλιστα, έχουμε δημιουργήσει μια ομαδική κουλτούρα, με βάση την οποία υποδεχόμαστε όλους τους πελάτες με φιλική διάθεση και με βασικό μας στόχο την ικανοποίηση του κάθε πελάτη χωριστά, κάτι που αναφέρεται σε πολλές περιπτώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημειώνει ο Ιουλιανός Νεοφύτου.

OmikronBrunch brunch

Στο Omikron Brunch όλα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση

Οι υπέροχες αλμυρές συνταγές, τα λαχταριστά γλυκά και οι ψαγμένοι καφέδες του Omikron Brunch δημιουργούν ένα δυνατό προϊοντικό μείγμα, που ωθεί τον πελάτη να παραγγείλει δύο και τρεις φορές σε κάθε επίσκεψη. Οι νέοι franchisees που θα γίνουν μέλη του δικτύου θα λάβουν μία σειρά δοκιμασμένων και επιτυχημένων συνταγών, που δίνουν βαρύτητα στη γεύση αλλά και στο μοντέρνο και ελκυστικό foodstyling, καθώς όπως είναι γνωστό πρώτα «τρώμε» με τα μάτια.

Ένα ακόμα ατού της κουζίνας του Omikron Brunch είναι οι νέες συνταγές, οι seasonal και οι θεματικές προτάσεις που συνοδεύουν συχνά το μενού κρατώντας έτσι ενεργό το ενδιαφέρον των πελατών.

Omikron Brunch 5

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της επιτυχημένης επιχείρησης, το concept του brunch επιδέχεται τέτοιου είδους πειράματα. «Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρεις έμπνευση από τις κουζίνες άλλων χωρών. Ιδιαίτερες γεύσεις που σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε στο Omikron Brunch είναι ροφήματα με matcha και salted caramel latte», σημειώνει ο κ. Αχιλλέα. Οι πιστοί πλέον πελάτες του Omikron Brunch θα ενημερωθούν από τα social media για τις νέες προτάσεις και θα σπεύσουν με την παρέα τους να τις δοκιμάσουν.

Οι εντυπωσιακές γεύσεις του Omikron Brunch

Από τα πιάτα του μενού του OmikronBrunch αυτό που λατρεύουν οι πάντες είναι τα θεαματικά, γευστικά και «fluffy» αμερικάνικα pancakes, τα οποία συνοδεύονται άψογα με τον φημισμένο «well prepared» καφέ και τους specialty coffees του Omikron Brunch. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καφές είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις προϊόν της επιχείρησης. Η επιχείρηση επιλέγει να δουλεύει με τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ της Segafredo Zanetti. Πρόκειται για έναν dark roasted καφέ, 100% Arabica, πολυποικιλιακό με βάση τη Βραζιλία. «Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα την ποιότητα του καφέ και των blended, και να φέρουμε διαφορετικές γεύσεις που δεν μπορείς να βρεις σε μαγαζιά του ίδιου τύπου γύρω μας. Επίσης, εφαρμόζεται ένα σύστημα με συχνούς τακτικούς ελέγχους που διασφαλίζουν την ποιότητα μας», σημειώνει ο κ. Νεοφύτου.

Omikron Brunch 3

Πρωταγωνιστές του μενού είναι επίσης τα smoothies και τα milkshakes, στα οποία προστίθενται αυθεντικές πρώτες ύλες διατηρώντας έτσι την ποιότητα, που περιμένουν οι πελάτες του Omikron Brunch.

Το μενού του Omikron Brunch χωρίζεται σε 6 κατηγορίες. Η πρώτη είναι η «Rise and Shine» και περιλαμβάνει όλες τις συνταγές με αυγά, από scrambled μέχρι ποσέ, σε συνδυασμό με αβοκάντο, σπαράγγια, λουκάνικα, καπνιστό σολομό, prosciutto και άλλα λαχταριστά υλικά. Η δεύτερη είναι τα «Simple Sandwiches» για όσους θέλουν να φάνε κάτι στα γρήγορα. Ακολουθεί η κατηγορία «Sandwiches and Bagels» με φρεσκοψημένα bagels και ciabatta, με περισσότερους από 10 συνδυασμούς με mozzarella, pesto, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου κ.ά. Ακολουθούν οι Σαλάτες και τα Granola Bowls, που τα έχουν λατρέψει οι πάντες. Τέλος, υπάρχουν οι γλυκιές προτάσεις του μενού, που προσφέρονται όλη τη μέρα, ακόμα και μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 4:30 μ.μ., δίνοντας την επιλογή του συνοδευτικού όλες τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, κρατώντας έτσι υψηλά τη μέση απόδειξη καθημερινά.

omikron brunch 10

Η επιτυχία του μενού οφείλεται φυσικά σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα των πρώτων υλών. Στην επιλογή των προμηθευτών του Omikron Brunch καίριο ρόλο παίζει η αποδεδειγμένη αξιοπιστία τους. «Θα εκπαιδεύσουμε τον franchisee ώστε να μπορεί να αξιολογήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη συνέπεια του προμηθευτή. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με στόχο να παρέχουμε μία ενιαία γευστική εμπειρία στον πελάτη μας», αναφέρει ο κ. Αχιλλέα.

omikron brunch franchise 3

Ο ιδανικός επενδυτής για το Omikron Brunch

Οι κύριοι Αχιλλέα και Νεοφύτου διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσουν και να εκπαιδεύσουν τον υποψήφιο franchisee και να τον βοηθήσουν να στήσει ένα κατάστημα μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου. Μάλιστα, ο νέος επενδυτής θα πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουλέψει, δηλαδή ένα καλοσχεδιασμένο μενού, ένα πλήρες προϊοντικό μείγμα με value for money τιμολόγηση, ένα καλοσχεδιασμένο σύστημα παραγγελιοληψίας και αποθήκης, ηλεκτρονικά album παραγωγής συγκεκριμένης μουσικής, όπως επίσης και μια σειρά signature posters, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Omikron Brunch.

omikron brunch menu

«Για εμένα ο ιδανικός franchisee είναι αυτός που θέλει να ακολουθήσει ένα καλοσχεδιασμένο και επιτυχημένο concept και θα εφαρμόσει όλα τα εγχειρίδιά, που μπορούν να του προσφέρουν την επιτυχία και μια ισορροπημένη  επαγγελματική και προσωπική ζωή. Οιδανικός franchisee θα πρέπει να αφήσει τον  εαυτό του να νιώσει το πραγματικό vibe του Omikron Brunch, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να το μεταδώσει στον πελάτη του. Ο ιδανικός franchisee, τέλος, είναι αυτός που έχει ήδη οραματιστεί το Omikron Brunch να λειτουργεί στην πόλη του», καταλήγει ο κ. Αχιλλέα