O MR.GADGET… ΤΟΥ FRANCHISE!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Απριλίου 2016
O MR.GADGET… ΤΟΥ FRANCHISE!

Τα πιο έξυπνα, εξειδικευμένα, κινούμενα accessories για tablets και smartphones. Οι πιο «in» συσκευές σε εξαιρετικές τιμές. Στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς!
Σε μια αγορά που μεγεθύνεται διαρκώς, ο MR.GADGET έρχεται και προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση με… πολύ δυνατό μέλλον.

Τις ατελείωτες ευκαιρίες που κρύβει ο μαγικός κόσμος της τεχνολογίας προσφέρει το πρωτοποριακό concept του MR.GADGET με την ολοκληρωμένη επιχειρηματική του πρόταση στον χώρο του λιανεμπορίου και του e-commerce.
Όπως άλλωστε αποκαλύπτει… το ίδιο το όνομά του, πρόκειται για ένα πολυπροϊοντικό brand που δραστηριοποιείται στη μεγάλου μεγέθους και άκρως δυναμική αγορά των smartphones και ειδικότερα εκείνη των mobile accessories & gadgets.
Σήμερα ο MR.GADGET αναγνωρίζεται ως ο απόλυτος σύμμαχος των φίλων της τεχνολογίας και προσφέρει στο κοινό έξυπνα, πρωτότυπα και μοντέρνα tech προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές. Τόσο μέσα από το φυσικό κατάστημα, όσο και μέσω του e-shop.
Πίσω από τον MR.GADGET βρίσκεται η εταιρεία Versa ή αλλιώς η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και εν τέλει η επώνυμη υπογραφή της ως εγγύηση. Με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τις Βαλκανικές χώρες αλλά και τις κατάλληλες υποδομές, η εταιρεία Versa σχεδίασε ένα σωστά δομημένο σύστημα franchise με μοναδικές απευθείας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και τα ισχυρότερα brands διεθνώς. Και μέσα σε μια αγορά που συνεχώς διευρύνεται…

mr.gadget.4zoom

Με τα Νο1 προϊόντα

Με ευρεία προϊοντική γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται και αλληλοσυμπληρώμενα profit centers (κατάστημα και e-shop), ο MR.GADGET παρέχει στους franchisees πολλαπλές εισροές εισοδήματος, ενισχύοντας την κερδοφορία των καταστημάτων όλο τον χρόνο.
Από θήκες για tablet και smartphones και όλα τα συναφή αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε, μέχρι φορητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά τσιγάρα, κάμερες καταγραφής οδήγησης, ενδοεπικοινωνίες, ξυριστικές μηχανές, κονσόλες PlayStation & άλλα πολλά διαφορετικά προϊόντα, όλα τα συναντάμε στο κατάστημα του MR.GADGET. Τα προϊόντα έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας (ISO), καινοτομίας (Innovation) και γκάλοπ αποδοχής κοινού, διασφαλίζοντας τόσο ότι το όνομα του brand παραμείνει εφάμιλλο της καινοτομίας και της σταθερής ποιότητας, καθώς και το ότι τα προϊόντα βρίσκονται πάντα στην αιχμή των καταναλωτικών προτιμήσεων και της ζήτησης.
Η ευρεία προϊόντική γκάμα, οι ενδελεχείς έλεγχοι, οι ανταγωνιστικές τιμές, η έντονη ζήτηση και φυσικά το ήδη εδραιωμένο brand name του MR.GADGET συνθέτουν μια επιχειρηματική πρόταση με πολύ δυνατό μέλλον! Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι το 2016 αναμένεται περαιτέρω αύξηση 20-25% των mobile accessories & gadgets, τότε μιλάμε για μια αγορά που βρίσκεται και θα βρίσκεται στο επίκεντρο για πολλά πολλά χρόνια…

mr.gadget.6zoom

 

«People matter to us».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ομάδα των MR.GADGET μέσα από το slogan «People matter to us» … ο πελάτης είναι στο επίκεντρο και όλα στηρίζονται σε αυτή την αρχή. Και όπως αποκαλύπτουν τα σχόλια του κοινού, φαίνεται ότι αυτό αποδίδει… Όλοι μιλούν για τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά προϊόντα και ο Mr Gadget λαμβάνει μια σειρά θετικών κριτικών από ικανοποιημένους καταναλωτές, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό και φυσικά το loyalty των πελατών. «Η φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση καθώς και η υπευθυνότητα που δείχνουμε εδώ και χρόνια στον καταναλωτή, μας έχει κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων του όσον αφορά στα αξεσουάρ & gadgets κινητής τηλεφωνίας» εξηγεί η διοικητική ομάδα του MR.GADGET.
Τα καταστήματα MR.GADGET έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άκρως λειτουργικά & άνετα, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητούν. Σωστά δομημένες κατηγορίες προϊόντων, ευρύχωροι διάδρομοι για άνετη μετακίνηση αλλά και κατάλληλη τοποθέτηση προϊόντων που ευνοεί τις πολλαπλές αγορές. Το προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, είναι πάντα έτοιμο να παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και κυρίως άμεσα και γρήγορα.

 

Το ισχυρό brand name, η υψηλή τεχνογνωσία, η κορυφαία ποιότητα, το μοναδικό προϊοντικό μείγμα, οι ασυναγώνιστες τιμές και τέλος το δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο του MR.GADGET, σας παρέχουν τα εχέγγυα για την ασφαλή επένδυση των χρημάτων σας

Παναγιώτης Χρηστίδης, Δ/νων Σύμβουλος

 

MR GADGET.FB

O MR.GADGET με μια ματιά

Μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση… 

Σε μια αγορά με μέλλον 
Το προϊοντικό μείγμα βασίζεται σε μια μεγάλου μεγέθους και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά, αυτή των smartphones & tablets.

Με την εγγύηση μιας αξιόπιστης και έμπειρης εταιρείας
Ο MR.GADGET δημιουργήθηκε από την εταιρεία Versa με την πολύχρονη εμπειρία στην αγορά των mobile accessories & gadgets.

Με τα δημοφιλέστερα tech προϊόντα της ελληνικής & διεθνής αγοράς
Κάθε προϊόν μας περνάει από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας ISO, πρωτοπορίας και γκάλοπ αποδοχής.

Με πολλαπλές εισροές εισοδήματος
Θήκες για κινητά και tablets, Mobile/Tablet Accessories & Gadgets, Κινητά και tablets και άλλα πολλά προϊόντα.

Με θωρακισμένη επενδυτική πρόταση
Αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο, δοκιμασμένο στο χρόνο, που παρουσιάζει υψηλή κερδοφορία, ρευστότητα, μοναδικές αποδόσεις!

Με ισχυρό & αγαπητό brand name
Όπως αποδεικνύουν τα “reviews” των πελατών, ο Mr. Gadget έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Που είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό
Είναι το brand με την πιο ολοκληρωμένη εταιρική εικόνα στην αγορά των mobile accessories στην Ελλάδα.

Που δίνει ευκαιρία να ηγηθείτε στην αγορά
Ο MR.GADGET κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς στον κλάδο των mobile accessories

….και που αποτελεί μια win win επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλής επένδυσης και υψηλών αποδόσεων.

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του MR. GADGET εδώ

mr.gadget.2zoom