MR. DIM: Ποτέ άλλοτε η Ασιατική κουζίνα δεν είχε τόση γεύση από Ευρώπη

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 05 Νοεμβρίου 2019
MR. DIM: Ποτέ άλλοτε η Ασιατική κουζίνα δεν είχε τόση γεύση από Ευρώπη

Πολυσυλλεκτικό, μοναδικό και value for money, το MR. DIM ήρθε στην αγορά της εστίασης το 2016 και έφερε μαζί του μια εσάνς από Μαλαισία, Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Κορέα στο ευρωπαϊκό τραπέζι μας. Αγαπήθηκε στην Αθήνα, λατρεύτηκε στις Σπέτσες και μπήκε στην αγορά του franchise, με σκοπό να μεταδώσει το άρωμα Ασίας στη street food εκδοχή του σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Κάθε επίσκεψη σε ένα MR. DIM, αποτελεί μια εμπειρία γεύσης. Εδώ θα συναντήσουμε τον φοιτητή, τον εργαζόμενο, τον «ψαγμένο» και τον «experience addict», που αναζητά τη διαφορετικότητα σε ένα γεύμα γρήγορο, πλούσιο και ταυτόχρονα οικονομικό. Η εμπειρία ξεκινά πολύ πριν το σερβίρισμα, με το που γίνεται η είσοδος του πελάτη στο κατάστημα. Γιατί θα βρεθεί σε έναν χώρο, όπου το σύγχρονο και μοντέρνο περιβάλλον παίρνουν ένα διαφορετικό χρώμα. Το βιομηχανικό design παντρεύεται με ασιατικές πινελιές, που προσδίδουν στην ατμόσφαιρα μια ιδιαίτερη εσάνς. Σε συνδυασμό με τα αρώματα των εδεσμάτων που μαγειρεύονται στο κατάστημα τη στιγμή της παραγγελίας και διαχέονται στον χώρο από το ανοιχτό παρασκευαστήριο γεύσεων, στα MR. DIM, κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε ασιατική… τελετουργία που συμβαίνει στο φως του ήλιου ή του φεγγαριού!

MRDIM

mr.dim.logo.200

Στα MR. DIM κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε ασιατική… τελετουργία που συμβαίνει στο φως του ήλιου ή του φεγγαριού!

 
Μοναδική εμπειρία σε κάθε κατάστημα

Αν αγαπάτε την εμπειρία της Ασιατικής κουζίνας και σας αρέσει να γίνεστε το επίκεντρο των συζητήσεων και των προτιμήσεων, τότε αδιαμφισβήτητα, τα MR. DIM αποτελούν μια ιδανική πρόταση για εσάς. Σε μια απαιτητική αγορά όπως η εστίαση, δημιουργείται πιο έντονα η ανάγκη για concepts που χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα και ολοκληρωμένες λύσεις. Το δίκτυο MR. DIM ανταποκρινόμενο στις τάσεις αυτές, έχει επιτύχει να εδραιωθεί μέσα από τις εξαιρετικές και ποιοτικές του γεύσεις. Είτε επισκεφθεί το εστιατόριο στην Αθήνα, είτε στις Σπέτσες το σίγουρο είναι ότι ο πελάτης θα φάει κάτι το μοναδικό, που δεν θα βρει πουθενά αλλού. Τυχαίο; Καθόλου!

crab.roll.mr dim

Καθετί που μπαίνει στο MR. DIM είναι προϊόν έρευνας, προσεκτικής μελέτης και τεχνογνωσίας των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το concept. Ο Γιώργος και η Ναταλία, οι ιδρυτές και διαχειριστές των καταστημάτων, διαθέτοντας πολυετή πείρα στον χώρο της εστίασης, δημιούργησαν τα καταστήματα, οραματιζόμενοι να προσφέρουν γεύσεις διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα οικείες στους ελληνικούς μας γευστικούς κάλυκες, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή κι εξαιρετικά υψηλή ποιότητα!

Ο MR. DIMer θέλει την ευκολία του!

Δίνουν αξία στους ανθρώπους τους. Τους αρέσει να απαρτίζονται από ευχαριστημένους πελάτες, από χαρούμενο προσωπικό και αποβλέπουν σε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με τους υποψήφιους franchisees τους. Έχοντας μια τετραετή παρουσία στον χώρο, τα MR. DIM έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand με πολλούς followers, που ακολουθούν την εξέλιξη των εστιατορίων. Οι φανατικοί φίλοι των εστιατορίων είναι πολλοί. Δοκιμάζουν κάθε νέο πιάτο, φροντίζουν να μοιράζονται την εμπειρία τους μέσω των social media, με αποτέλεσμα το όνομα «MR. DIM» ολοένα να διευρύνεται, μεγαλώνει κι εξαπλώνεται!

mrdim 1

Έχοντας σχεδιάσει ένα οργανωμένο και σωστά δομημένο σύστημα franchise, τα MR. DIM εξασφαλίζουν ένα περιβάλλον ασφάλειας και πολλαπλών οφελών για τον υποψήφιο franchisee. Πρωταγωνιστής εδώ είναι τα πιάτα. Χαρακτήρας και διαφοροποίηση είναι το δίπτυχο που έχει καταστήσει τα καταστήματα δημοφιλή στους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας. Γιατί διαθέτουν μοναδικές συνταγές κι απαράμιλλη ποιότητα. Έχοντας συνάψει ειδικές συμφωνίες με τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, ο MR. DIMer μπαίνει σε μια οικογένεια, όπου τα υλικά, οι συνταγές και το food cost δεν θα πρέπει να τον απασχολούν, με δεδομένο ότι η εταιρεία έχει φροντίσει γι’ αυτά στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Παράλληλα, ο συνεργάτης επωφελείται από το πλήρες μηχανογραφικό σύστημα, που του «λύνει» τα χέρια όσον αφορά στις καθημερινές λειτουργίες των καταστημάτων, ενώ ο νέος συνεργάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εύρεση του κατάλληλου σημείου ή την αποκλειστικότητα της περιοχής. Μέσα από μια λεπτομερή έρευνα κάθε αγοράς, η εταιρεία καθοδηγεί το νέο συνεργάτη, με συντονισμένες και γρήγορες ενέργειες, επιτυγχάνοντας ένα fast start up, που μπορεί να υλοποιηθεί εντός 2 μηνών από την τελική υπογραφή της σύμβασης.

MrDim 11

Το MR. DIM ξέρει πώς να διαφοροποιείται και πώς μαζί με αυτό, να ξεχωρίζουν κι οι άνθρωποί του!

Ένας έξυπνος κατάλογος, πολλαπλά οφέλη

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική αγορά, όπου τα πάντα κινούνται γρήγορα, είναι πολύ σημαντικό να διακρίνεται κανείς. Και το MR. DIM ξέρει πώς να διαφοροποιείται και πώς μαζί με αυτό, να ξεχωρίζουν κι οι άνθρωποί του! Διαθέτοντας έναν μεστό και μαζεμένο κατάλογο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων από αυθεντικά, απολαυστικά πιάτα, που βρίσκονται στη διάθεση κάθε ξεχωριστού γούστου. Με ίδια υλικά που συνδυάζονται για τη σύνθεση διαφορετικών πιάτων, επιτυγχάνεται χαμηλό food cost για τον συνεργάτη – franchisee, χωρίς να δημιουργείται φύρα για το κατάστημα.

mrdim.friedrice

Φροντίζουν παράλληλα, οι γεύσεις τους να παραμένουν νόστιμες, διαφορετικές και ποιοτικές, εξασφαλίζοντας την ευκολία στην παρασκευή τους. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο υποψήφιος franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Αρκούν η καλή διάθεση, το μεράκι και φυσικά, η δίψα για μάθηση, που εξασφαλίζεται μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο παρέχεται από την εταιρεία στο νέο συνεργάτη. Μέσα σε ένα διάστημα 4 εβδομάδων, τόσο ο νέος συνεργάτης, όσο και το λοιπό προσωπικό, μαθαίνουν κάθε «μυστικό» που αφορά στις συνταγές αλλά και στις τεχνικές για μια άψογη εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας 3 profit centers, απλές συνταγές και εύκολες διαδικασίες των καθημερινών λειτουργιών του καταστήματος, το νέο MR. DIM είναι η νέα επιχειρηματική ευκαιρία για την αγορά του asian street food!