MON KULUR: Λαχταριστές ζύμες, με άρωμα καφέ και κερδοφορίας

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουλίου 2019
MON KULUR: Λαχταριστές ζύμες, με άρωμα καφέ και κερδοφορίας

Είναι το σημείο από το οποίο αναδίδεται το γνώριμο άρωμα του ζυμαριού που γίνεται ένα με τα χαρμάνια του καφέ, δημιουργώντας στη μνήμη των περαστικών νέες εγγραφές! Το Mon Kulur, η αλυσίδα που έγινε συνώνυμη του πιο νόστιμου, ζυμωτού κουλουριού και συνδέεται άρρηκτα με τον πιο ποιοτικό και απολαυστικό καφέ, ξέρει πώς να συνδυάζει 3 πηγές εσόδων σε 1 κερδοφόρα πρόταση franchise.

Tο πρώτο Mon Kulur, μας συστήνεται το 2014. Η ιστορία της ομάδας στον χώρο της αρτοποιίας ξεκινά πολλά χρόνια πίσω, όταν τα αδέρφια Καραδήμα ήταν ακόμη παιδιά. Προέρχονται από οικογένεια αρτοποιών, καθώς τόσο ο πατέρας, όσο κι ο παππούς τους ασκούσαν το ίδιο επάγγελμα. Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε φούρνους, έμαθαν για τα καλά την τέχνη του ζυμώματος και παρατηρούσαν παράλληλα τις εξελίξεις που πραγματοποιούνταν σταδιακά στην αγορά. Αποφασίζουν, λοιπόν, να εστιάσουν στο κουλούρι, διατηρώντας τις μοναδικές και αποκλειστικές συνταγές, όπως τους παραδόθηκαν από τον παππού και τον πατέρα τους, ενισχύοντας παράλληλα την ισχυρή τους παρουσία με τον άριστης ποιότητας καφέ. Προτείνοντας διαρκώς καινούργιες γεύσεις, που βασίζονται στις νέες τάσεις, αποτέλεσαν πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς για το αγαπημένο, παραδοσιακό σνακ για φοιτητές, νέους, οικογένειες, εργαζόμενους και όσους αγαπούν το κουλούρι από παιδιά, μέχρι και σήμερα.

mon kulur service

Λαχταριστά «ζυμώματα » σε απίθανο καφέ!

Μια βόλτα έξω από ένα κατάστημα είναι ενδεικτική για να καταλάβει κανείς ότι στα Mon Kulur κάτι διαφορετικό «ζυμώνεται»! Οι παραγγελίες καφέ συνοδεύονται από τρία πράγματα: ένα μικρό όνομα, μια καλημέρα κι ένα χαμόγελο. Τον απολαυστικό καφέ συνοδεύουν πάντοτε τα πιο νόστιμα κουλούρια, κλασικά ή γεμιστά, σοκολατένια ή τυρένια και σε αμέτρητες άλλες εκδοχές. Φρέσκοι χυμοί, κουλουροκρίτσινα κάθε λογής που στολίζουν το κατάστημα και μοσχομυρίζουν και λαγανάκια γεμιστά είναι κάποιες από τις επιλογές των «πεινασμένων» πελατών που παραγγέλνουν τον καφέ. Και καθώς περιμένουν, απολαμβάνοντας το σνακ τους, γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της διαδικασίας ζυμώματος.

mon koulour logoΟι παραγγελίες καφέ συνοδεύονται από τρία πράγματα: ένα μικρό όνομα, μια καλημέρα κι ένα χαμόγελο.

 

Η ομάδα του Mon Kulur δίνει εξαιρετικά μεγάλη σημασία στις πρώτες ύλες της. Έχοντας συνάψει συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, διαθέτει άριστης ποιότητας προϊόντα που στη συνέχεια μετατρέπονται σε πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές λύσεις για εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά! Πάντοτε φρέσκα και πάντοτε με γνώμονες την παράδοση αλλά και τις σύγχρονες προτιμήσεις, τα καταστήματα Mon Kulur αποτελούν αγαπημένο προορισμό που έχει γεύση από σουσάμι, καλαμπόκι, φρέσκο χυμό και κάθε λογής ζυμωτή λιχουδιά!

mon kulur kafes

Παράδοση στην ποιότητα, παράδοση στην επιχειρηματικότητα

Ντυμένα στο λευκό, που κοντράρει στο μαύρο, τα καταστήματα Mon Kulur διαθέτουν μια καλαίσθητη, μοναδική εταιρική ταυτότητα. Το ασπρόμαυρο σκηνικό επενδύεται αρμονικά από τα δεκάδες χρώματα των κουλουριών που γίνονται αμέσως διακριτά με την είσοδο του πελάτη στο κατάστημα. Κάθε λεπτομέρεια του χώρου ενός Mon Kulur είναι προσεκτικά μελετημένη και αποδοσμένη, για καθέναν από τους 3 τύπους καταστημάτων που προτείνονται στον υποψήφιο franchisee.

mon kulur stafides

Η ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας και η εξάπλωση των Mon Kulur σε ολοένα και περισσότερα μέρη της Ελλάδας, δεν είναι καθόλου τυχαία. Δύο βασικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται η επιτυχία της αποτελούν η τεχνογνωσία κι η εμπειρία. Πρόκειται για δύο στοιχεία που η εταιρεία φροντίζει να μεταδίδει στους νέους της συνεργάτες, με συνέπεια και σταθερότητα. Αποτελεί την 1η αλυσίδα που δημιούργησε πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο, μέσα στο οποίο η νέα ομάδα και ο franchisee εκπαιδεύονται πριν τη λειτουργία κάθε νέου καταστήματος. Οι πρώτες… «ζυμώσεις» που πραγματοποιούνται εκεί, δεν αφορούν μόνο στην τεχνική κατάρτιση των νέων μελών της οικογένειας Mon Kulur ή τις τεχνικές εξυπηρέτησης. Είναι το σημείο, όπου η καινούργια ομάδα αποκτά σαφή εικόνα σε σχέση με την κουλτούρα της εταιρείας, όπως αυτή έχει δομηθεί κι εδραιωθεί μέσα από την πολυετή εμπειρία των ιδρυτικών μελών της Mon Kulur!

monkulur juice

Η Mon Kulur αποτελεί την 1η αλυσίδα που δημιούργησε πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο.

Μια συνεργασία αξίας που βαθαίνει στον χρόνο

Το brand του δικτύου είναι συνυφασμένο με τις πιο ωραίες γεύσεις που περιστρέφονται γύρω από το ζυμωτό προϊόν αλλά και με τον εξαιρετικό καφέ. Η εικόνα για τα Mon Kulur είναι ενιαία, καθώς τόσο η ολοκληρωμένη εκπαίδευση της νέας ομάδας, όσο και οι δομές οργάνωσης που διαθέτει η αλυσίδα, κάνουν τη λειτουργία ενός καταστήματος, απλή υπόθεση. Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και οι διττές παροχές σε takeawayκαι delivery, πολλαπλασιάζουν τα κέρδη για τον επιχειρηματία. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται χαμηλό breakeven.

Οι ευκολίες για τον franchisee δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς η αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να παραλάβει ένα κατάστημα έτοιμο και «με το κλειδί στο χέρι». Η εταιρεία αναλαμβάνει την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, έχοντας διενεργήσει ενδελεχή έρευνα που σχετίζεται με την αγορά της περιοχής, τον ανταγωνισμό και άλλους σημαντικούς παράγοντες που συνεξετάζονται πριν κάθε νέο βήμα του δικτύου. Επιπλέον, η Mon Kulur παρέχει αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια στη νέα ομάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στον franchisee να λειτουργήσει το κατάστημά του εντός 2 μηνών. Μια όμορφη καλημέρα, ένα καλαίσθητο κατάστημα και τα πιο νόστιμα προϊόντα κάνουν το νέο Mon Kulur την αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς!

{gallery}Mon Kulur Gallery{/gallery}