Miss Price: Value for money επιλογές για όλη την οικογένεια

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιουλίου 2020
Miss Price: Value for money επιλογές για όλη την οικογένεια

Το Miss Price καλύπτει τις ανάγκες της γυναίκας, του άνδρα, του παιδιού και του σπιτιού συνολικά και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Η αλυσίδα discount stores, που αναπτύσσεται μέσω franchising, επενδύει στην έννοια του value for money, σε μια εποχή που για τον καταναλωτή έχει τεράστια σημασία να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγοραστική του δύναμη.

Σήμερα, έχει δημιουργηθεί ένας νέος τύπος καταναλωτή που επιδιώκει την έξυπνη αγορά και την εξοικονόμηση χρημάτων. Επιβραβεύει την ταχύτητα και την ευγένεια των πωλητών. Αποφασίζει έξυπνα και αγοράζει προϊόντα σκεπτόμενος την προστιθέμενη αξία που θα του παρέχουν.

miss price 2

Όλα αυτά τα ζητούμενα ικανοποιούνται άψογα στα καταστήματα της αλυσίδας discount stores Miss Price. Το καταναλωτικό κοινό θα βρει στα ράφια τους προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, είδη προσωπικής φροντίδας και εποχιακά είδη σε τιμές, που γεμίζουν το καλάθι χωρίς να αδειάζουν την τσέπη. Στη διάθεσή του θα έχει έμπειρους πωλητές που θα τον βοηθήσουν να βρει ακριβώς το προϊόν που αναζητά. Επιπλέον, στα Miss Price θα βρει γρήγορα και εύκολα στο ίδιο μέρος όλα όσα χρειάζεται, από καλλυντικά και είδη καθαρισμού, μέχρι χαρτικά και σκεύη μαγειρικής. Αν και οι καταναλωτικές επιλογές είναι πλέον περιςσότερες από ποτέ, ο σύγχρονος άνθρωπος διαθέτει όλο λιγότερο χρόνο, επομένως αναζητά λύσεις που θα του εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

miss priceΣτα Miss Price τα ψώνια γίνονται μια διασκεδαστική εμπειρία! 

Στόχος η συνολική ικανοποίηση του πελάτη

Με 10.000 κωδικούς προϊόντων να εναλλάσσονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής κάθε επίσκεψη στα Miss Price μοιάζει με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Στα καταστήματα Miss Price κάθε εποχή έχει τη θέση της στο ράφι, χαρακτηριστικό που δεν βλέπουμε συχνά στα συνοικιακά καταστήματα. Βέβαια, τα ποιοτικά προϊόντα και οι σωστές τιμές, από μόνα τους δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία. Εξίσου σημαντικός είναι και ο προορισμός. Tο άρωμα και η μουσική του Miss Price δημιουργούν μία έντονα ευχάριστη αίσθηση που αποτυπώνεται στη μνήμη του καταναλωτή, δημιουργώντας έναν θετικό συνειρμό για το brand.

miss price 5

H σωστή θέση στο ράφι αλλά και οι επαρκείς ποσότητες αποτελούν πηγή ικανοποίησης για τον πελάτη και αυξάνουν σημαντικά την κερδοφορία και τη ρευστότητα κάθε καταστήματος, καθώς οι καταναλωτές έχουν την τάση για παρορμητικές αγορές, οι οποίες μπορούν να αγγίξουν έως και το 70% των πωλήσεων. Για τον λόγο αυτό, η αλυσίδα discountstoresMissPriceεπενδύει συστηματικά στο merchandising.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η συνολική ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας του concept.

miss price1

Τα καταστήματα της αλυσίδας Miss Price διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας επιχειρηματικής πρότασης ιδανικής για family business.

Για τον franchisee…

Η πρόταση Miss Price βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με πολλαπλούς πυλώνες κερδοφορίας για τoν franchisee, όπως τα προϊόντα καθημερινότητας, τα εποχιακά είδη, τα μαγειρικά σκευή, τα καλλυντικά, κ.ά. Η επιτυχία του concept δεν είναι τυχαία μιας και εμπνευστής του είναι ο Κωνσταντίνος Τηνιακός, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών και του εμπορίου εδώ και 32 χρόνια.

miss price 6

Το Miss Price καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας 365 μέρες τον χρόνο, προσφέροντας πολλαπλές πηγές κερδοφορίας για τον franchisee. 

Τα μέλη του δικτύου Miss Price απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μίας άριστα οργανωμένης εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι οικονομίες κλίμακας, οι επικερδείς για το δίκτυο συμφωνίες της μητρικής εταιρείας, οι πολυετείς και ξεκάθαρες συμφωνίες, η άριστη διαχείριση σε επίπεδο logistics εξασφαλίζουν τη δυνατότητα τροφοδοσίας των καταστημάτων με προϊόντα σε τιμές ακόμα και εκτός ανταγωνισμού.

Επιπλέον, τα υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας προϊόντα του Miss Price διασφαλίζουν στον υποψήφιο συνεργάτη υψηλή ρευστότητα, που είναι βασικό ζητούμενο για κάθε επενδυτή. Η έμπειρη ομάδα του Miss Price παρέχει στον franchisee υποστήριξη σε κάθε βήμα του επιχειρηματικού του εγχειρήματος, ξεκινώντας από την επιλογή του κατάλληλου σημείου, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη επισκεψιμότητα και κατ’ επέκταση οι υψηλές αποδόσεις. Η υποστήριξη συνεχίζεται και στον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τα πρότυπα του concept.

Ένα πλήρες και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα χτίζει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του franchisee αλλά και του προσωπικού του. Ο νέος συνεργάτης, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύεται στην οικονομική διαχείριση, το in-storemarketing, το merchandising των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών. Τα αναλυτικά εγχειρίδια και η συνεχής υποστήριξη διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Φυσικά, οι τεχνικές αύξησης των πωλήσεων δεν εξαντλούνται στη δραστηριότητα εντός των καταστημάτων. Ο franchisor με στοχευμένες ενέργειες marketing και δημοσίων σχέσεων ενισχύει την εμπορική αναγνωρισιμότητα του δικτύου συνολικά, όπως και κάθε μεμονωμένου καταστήματος.

miss price 4

Ιδανικό και για family business

Τα καταστήματα της αλυσίδας Miss Price διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας επιχειρηματικής πρότασης ιδανικής για family business. Μια οικογένεια που θα επιλέξει να επενδύσει και να εργαστεί στα Miss Price, ουσιαστικά αποφασίζει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παραγωγικές ώρες που αντιστοιχούν σε κάθε μέλος της, αυξάνοντας παράλληλα την κερδοφορία για την ίδια.

Η αλυσίδα discount stores, που μπήκε δυναμικά στην αγορά του franchising, δημιουργεί καταστήματα-σημεία αναφοράς σε κάθε περιοχή και οδηγεί τους επενδυτές της στην πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.