Mr Dim- Μια επιτυχημένη modern Asian eatery στο πιάτο του… franchisee

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 22 Ιουνίου 2018
Mr Dim- Μια επιτυχημένη modern Asian eatery στο πιάτο του… franchisee

Παντρεύοντας το ασιατικό street food με τα πλεονεκτήματα ενός καλαίσθητου εστιατορίου, το food spot με τις εξωτικές γεύσεις κερδίζει το κοινό χάρη στις ξεχωριστές συνταγές και τον value for money χαρακτήρα του. Το Mr Dim ήρθε για να μείνει!

MrDim 8

Dimsum, noodles, bao burgers και δεκάδες ακόμα προτάσεις από κάθε άκρη της Ασίας αποτελούν τη σφραγίδα του Mr Dim για ένα ταξίδι στις πιο εξωτικές κουζίνες του κόσμου. Ένα σύγχρονο και διαφορετικό fast casual εστιατόριο άνοιξε το 2016 στη Νέα Σμύρνη για να μυήσει το κοινό στην αυθεντική ασιατική κουζίνα και τις νοστιμιές της, ενώ τις γεύσεις του συναντάει κανείς και το καλοκαίρι στο καλοκαιρινό κατάστημα των Σπετσών. Gourmet, χορταστικό, άκρως προσιτό και εύκολο στη διαχείριση το Mr Dim αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία δραστηριοποίησης στην αγορά της εστίασης με ισχυρά και διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

MrDim 12

Εύκολο στη λειτουργία και στη διαχείριση με ελεγχόμενο και συγκεντρωμένο μενού το Mr Dim προσφέρει πάντα γρήγορη εξυπηρέτηση, κάθε ώρα της ημέρας.

Ένα αυθεντικό ασιατικό στέκι

Το Mr Dim έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των foodies, προσφέροντας μια μοναδική ποικιλία πιάτων με κοινό παρανομαστή τον ασιατικό χαρακτήρα. Dim sum, bao burgers, sushi, εξωτικές σαλάτες και λαχταριστά noodles, όλα τα έχει το νέο talk of the town που λέγεται Mr Dim. Το μοντέρνο ασιατικό εστιατόριο που συνδυάζει το γρήγορο φαγητό με τις ποιοτικές γευστικές προτάσεις έχει κατακτήσει όχι μόνο τη Νέα Σμύρνη αλλά και όλη την Αθήνα που το επισκέπτεται για να δοκιμάσει τα εξαιρετικά του πιάτα. Ο κ. Γιώργος Φωτόπουλος, ιδρυτής του Mr Dim εξηγεί: «Το Mr Dim είναι ένα Ασιατικό εστιατόριο – ταχυφαγείο σε μοντέρνο χώρο. Συνδυάζει το street food με το εστιατόριο. Η αρχική ιδέα ήταν να προσφέρουμε κυρίως dim sum, αλλά τελικά διαπιστώσαμε ότι πρέπει να εμπλουτίσουμε το μενού αφού το ζητούσε ο κόσμος, όπως το sushi και τηγανιτό ρύζι που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Στην αρχή ο κατάλογος ήταν μικρότερος, είχαμε λιγότερα μαγειρευτά και bao. Το concept είναι να φάει κανείς ένα χορταστικό, οικονομικό και ιδιαίτερο πιάτο. Καμία συνταγή του Mr Dim δεν είναι συνηθισμένη, ακόμα και το απλό ρύζι είναι διαφορετικό. Πάντα κάνουμε πιο ιδιαίτερες συνταγές και αυτό λειτουργεί υπέρ μας».

mrdim.dim sum steamed

Τα σημεία υπεροχής

Στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης ξεχωρίζουν τα concepts που παρουσιάζουν έντονα στοιχεία διαφοροποίησης και το Mr Dimξέρει να ξεχωρίζει. Βασισμένο σε μια ιδέα που αξιοποιεί πλήρως την αυξανόμενη τάση της αγοράς, προσφέρει γρήγορο και χορταστικό φαγητό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ενώ παράλληλα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό ή βραδινό, είτε για delivery και takeaway είτε για μια casual έξοδο για φαγητό.

mr.dim.logo.200

 

Πετυχαίνουμε υψηλή ποιότητα με τους καλύτερους προμηθευτές και ακόμα καλύτερα προϊόντα, σε πολύ προνομιακές τιμές, με αποτέλεσμα να ανεβάζουμε το κέρδος.

 

 {gallery}Mr_Dim/mrdim-gallery{/gallery}

Το MrDim:

  • Ξεχωρίζει για τις ποιοτικές γευστικές προτάσεις του
  • Ξαφνιάζει ευχάριστα με τις πρωτότυπες συνταγές του
  • Ξεχωρίζει για τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τις φιλικές τιμές
  • Απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο
  • Εναρμονίζεται πλήρως με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του καταναλωτικού κοινού

thai salad

«Ο κατάλογος του Mr Dim διαφέρει από τους τεράστιους που συναντάμε στα περισσότερα ασιατικά εστιατόρια, είναι μαζεμένος και περιεκτικός ώστε να μην κουράζει τον πελάτη και να προσφέρει πιάτα για όλα τα γούστα. Δουλεύουμε με έναν συγκεκριμένο κατάλογο και προϊόντα επιλεγμένα ώστε να μην δημιουργείται φύρα και που δεν ξεφεύγουν από το οικονομικό πλάνο -food cost. Είναι ένα κομμάτι που έχουμε εξελίξει πάρα πολύ, και μετά από ένα χρόνο λειτουργίας έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την ίδια υψηλή ποιότητα με τους καλύτερους προμηθευτές και ακόμα καλύτερα προϊόντα, σε πολύ προνομιακές τιμές, με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε το κέρδος», τονίζει ο κ. Φωτόπουλος. «Επιπλέον, το φαγητό μας είναι και πολύ ποιοτικό αλλά και πολύ γρήγορο. Είναι σύνηθες να υπάρχει φόρτος παραγγελιών, αλλά ποτέ δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή, ο χρόνος εξυπηρέτησης είναι μικρός. Κι αυτό γιατί τα πιάτα μας μπορεί να μην είναι απλά, αλλά είναι γρήγορα στην παρασκευή».

MrDim 7

Με εμπειρία και υποστήριξη

Μπορεί να είναι εστιατόριο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αποτελεί μια πρόταση με περίπλοκες λειτουργίες και ειδικές απαιτήσεις. Με το Mr Dim, ο franchisee συνδυάζει ιδανικά την επαγγελματική του ζωή με τον ελεύθερο χρόνο, αφού είναι ένα κατάστημα εύκολο και στη λειτουργία και στη διαχείριση. Χάρη στο ελεγχόμενο και συγκεντρωμένο μενού του απαιτεί μόνο έναν μικρό αριθμό προσωπικού, προσφέροντας πάντα γρήγορη εξυπηρέτηση, κάθε ώρα της ημέρας. Παράλληλα, το Mr Dim έχει τυποποιήσει με τέτοιο τρόπο τις συνταγές του ώστε να μην χρειάζεται προσωπικό εξειδικευμένο στην ασιατική κουζίνα. Η εκπαίδευση που παρέχει η εταιρεία είναι πλήρης και δίνει στον franchisee και το προσωπικό του τις απαραίτητες κατευθύνσεις και διαδικασίες προκειμένου να παρασκευάζουν τα αγαπημένα πιάτα του κοινού πάντα με την ίδια ποιότητα και γεύση. Αυτό σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας έχει χρόνο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των πωλήσεων και το marketing, χωρίς να ανησυχεί για το καθημερινό αποτέλεσμα και το προσωπικό.chicken satay

«Το βασικό είναι ο άνθρωπος που θα ανοίξει ένα Mr Dim να το αγαπάει όπως κι εμείς και να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ούτε να ξέρει την ασιατική κουζίνα, αρκεί να έχει πάθος για τη μαγειρική και όρεξη για δουλειά. Ο franchisee του Mr Dim, εάν έχει γνώσεις κουζίνας και εμπειρία διαχείρισης ενός καταστήματος, τότε έχει ακόμα καλύτερες προοπτικές για επιτυχία, αλλά μην ξεχνάμε ότι εμείς θα του παρέχουμε και όλη την απαραίτητη εκπαίδευση. Το Mr Dim άλλωστε δεν είναι απαιτητικό μαγαζί, έχει και εύκολη διαχείριση και εύκολη λειτουργία», τονίζει ο κ. Φωτόπουλος. Με 3 profitcenters για sitin, delivery και takeaway και ένα αποδοτικό μοντέλο επιχείρησης που βασίζεται σε απλοποιημένες διαδικασίες, το MrDim συνιστά μια σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία στην δυναμική αγορά των street food concepts.