Green Family – το Ελληνικόν: Με εμπειρία και εξειδίκευση στην ισχυρή αγορά των βιολογικών

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 02 Νοεμβρίου 2018
Green Family – το Ελληνικόν: Με εμπειρία και εξειδίκευση στην ισχυρή αγορά των βιολογικών

Με δυναμική ανταπόκριση στην αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα και έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής, προσαρμόζεται με ευελιξία στις νέες τάσεις της αγοράς συνδυάζοντας αρμονικά ποιότητα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, η Green Family – το Ελληνικόν, προάγει την υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα με συνέπεια και γνώση από το 1996. Το δίκτυο με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον και στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των πελατών. Με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της Green Family – το Ελληνικόν, ο υποψήφιος franchisee έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια σταθερή επιχείρηση σε έναν άκρως ελκυστικό κλάδο. Μια επιχείρηση που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα, κερδοφορία και προοπτικές.

GreenFamily 10

Με πάθος και όραμα από το 1996

O στόχος της GreenFamily- το Ελληνικόν είναι ένας: να προσφέρει διαρκώς τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων της αγοράς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Και έχει επιτύχει να αποτελεί το σημείο αναφοράς για εκατοντάδες καταναλωτές καθημερινά. Το όραμα και η αφοσίωση της εταιρείας από το 1996 είναι αυτά που κερδίζουν το κοινό και το κάνουν να εμπιστεύεται τα 8 καταστήματα του δικτύου για τα ψώνια του και την κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της ανάπτυξη η αλυσίδα ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στο Βόλο μέχρι το τέλος του 2018 ενώ παράλληλα εξαπλώνεται και στην Αττική. Το πρώτο κατάστημα Green Family – το Ελληνικόν στην πρωτεύουσα θα ανοίξει στα Βόρεια Προάστια μέχρι το τέλος του έτους ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο σημεία τους πρώτους μήνες του 2019.

Χάρη στη μακρά πορεία της στον χώρο και τη σημαντική της εμπειρία, η GreenFamily- το Ελληνικόν γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν κάθε κατάστημα στην επιτυχία. Η γνώση του αντικειμένου, η οργάνωση των διαδικασιών, η κεντρικοποίηση και η ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και η επίτευξη οικονομιών κλίμακας είναι τα πολύτιμα εργαλεία που αναπτύσσει η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει τον franchisee και να ενισχύσει την κερδοφορία της επιχείρησης.

greenfamilyΜε την εκπαίδευση της εταιρείας, ο franchisee μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια κα σιγουριά μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο των βιολογικών προϊόντων .

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία επενδύει σε νέους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι διαδικασίες logistics, η συσκευασία της μαναβικής και του ξηρού φορτίου για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Green Family – το Ελληνικόν. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών λόγω της ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών και ο συνεργάτης της εταιρείας προμηθεύεται άμεσα, εξασφαλίζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του δικτύου διαδραματίζει το στήσιμο των καταστημάτων, σχεδιασμένο ειδικά για να προσφέρει λύσεις. Με λειτουργικότητα που διευκολύνει τη λειτουργία και ενισχύει τη διαδικασία των πωλήσεων, «λύνει» τα χέρια του franchisee. Παράλληλα, η εικόνα των καταστημάτων χαρίζει στο brand μια ξεκάθαρη και ενιαία ταυτότητα.

Συνεργασίες που φέρνουν την κερδοφορία

Είναι γεγονός πλέον. Ο καταναλωτής έχει κάνει μια σημαντική στροφή στις καταναλωτικές του συνήθειες, επιλέγοντας όλο και πιο συχνά προϊόντα μικρών παραγωγών για τα καθημερινά του ψώνια. Το δίκτυο αναγνωρίζει την ανάγκη αυτή γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει ένα productmixμε βιολογικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Στηρίζοντας έμπρακτα τον Έλληνα παραγωγό χτίζει μακροχρόνιες και έντιμες σχέσεις, με πίστη στο μεράκι και την υπευθυνότητά τους και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που κάνουν τη διαφορά.

Η Green Family – Το Ελληνικόν στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιοκαλλιεργητών και παραγωγών σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους, χτίζοντας γερά θεμέλια για σχέσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας, εκ των οποίων επωφελούνται όλα τα καταστήματα του δικτύου. Σήμερα, ο αριθμός των παραγωγών με τους οποίους συνεργάζεται η αλυσίδα ανέρχεται σε πάνω από 300 Έλληνες βιοκαλλιεργητές και 100 μικροβιοτεχνίες και οικοτεχνίες.

GreenFamily 12Με μακρά πορεία στον χώρο και σημαντική εμπειρία, η GreenFamily- το Ελληνικόν γνωρίζει ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν κάθε κατάστημα στην επιτυχία.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της εταιρείας όχι μόνο διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας. Είναι και ένα μέσο με το οποίο η Green Family – Το Ελληνικόν εξασφαλίζει συμφέρουσες τιμές, χάρη στο μεγάλο αριθμό παραγγελιών που εκτελεί. Έτσι, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και ταυτόχρονα κερδίζει νέα κοινά. Βασικό μέλημα της εταιρείας μέσα από αυτή την φιλοσοφία είναι να ενδυναμώσει τόσο τις σχέσεις τις με το κοινό όσο και το ίδιο το brand.

Πως κερδίζουν οι συνεργάτες

Η συνεργασία ενός franchisee με την Green Family – το Ελληνικόν αποτελεί στάση ζωής και η φιλοσοφία αυτή είναι που του εξασφαλίζει κερδοφορία και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Μια εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές, η Green Family – το Ελληνικόν, με 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Λάρισα, αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις συνεργασίας. (ίσως για Αθήνα).

Ποια είναι τα κύρια οφέλη που απολαμβάνουν οι franchisees του δικτύου; Συνεργασία υψηλού επιπέδου με σεβασμό και συμμετοχή στην ενδυνάμωση του brand. Η εταιρεία υποστηρίζει τους συνεργάτες της σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας παρέχοντας διαρκώς τεχνογνωσία και γνώση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιτυχία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην επιμόρφωση και τη διαρκή εκπαίδευση του συνόλου των συνεργατών της -υπαλλήλων και franchisees- μέσα από ένα σύστημα e-learning που έχει αναπτύξει με webinars μέσα από την διαδικτυακή της σελίδα www.greenfamily.gr. Με αυτό τον τρόπο, οι συνεργάτες της GreenFamily- το Ελληνικόν μένουν πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της αγοράς και επιτυγχάνουν τη διαφοροποίηση.

GreenFamily 18

Παράλληλα, η συνεχής καινοτομία και ανάπτυξη κωδικών και προϊόντων μαζί με την ύπαρξη προϊόντων private label ενδυναμώνουν τη σχέση franchisor και franchisee και ανοίγουν τον δρόμο για την κερδοφορία. Τέλος, η ύπαρξη παροχών προς τους πελάτες των καταστημάτων όπως πρόγραμμα πιστότητας με επιστροφή πόντων, δίνει άλλη διάσταση στη σχέση καταναλωτή και εταιρείας, από την οποία επωφελείται άμεσα ο franchisee.

Με υψηλό επίπεδο οργάνωσης, χρηματοοικονομικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα, πελατοκεντρική φιλοσοφία και ολοκληρωμένες υποστηρικτικές ενέργειες, το δίκτυο αναζητά franchisees με αγάπη για την ποιότητα και τα βιολογικά προϊόντα, που θα συνεργαστούν στην μεγαλύτερη οικογένεια βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας.