Μασσαλία – Ταξίδι γευστικών αρωμάτων

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαΐου 2019
Μασσαλία – Ταξίδι γευστικών αρωμάτων

Όταν οι γεύσεις από Μεσόγειο συναντούν τις πιο ποιοτικές και δημιουργικές προτάσεις, τότε τον πρώτο λόγο έχουν τα Μασσαλία. Από το 2010 τα αγαπημένα μεζεδοπωλεία που ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, κατέκτησαν την καρδιά του κοινού που σπεύδει από διάφορες γωνιές της χώρας να γευτεί τα ξεχωριστά πιάτα.

Κάθε γεύση, κάθε μεζές, κάθε σύνθεση φέρουν μια αφήγηση. Η αφήγηση αυτή παραπέμπει σε μέρη της Μεσογείου, καθώς τόσο τα υλικά, όσο και οι συνταγές ταξιδεύουν σε αγαπημένους γευστικούς προορισμούς που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη. Στο αγαπημένο brand συναντώνται στοιχεία της ελληνικής ιστορίας, κάνοντας αναφορά στους αρχαίους Φωκαείς που ταξίδεψαν ως τη Μασσαλία κι επέστρεψαν 2.500 χρόνια μετά στη Χαλκιδική, ιδρύοντας τη Νέα Φωκαία. Οι ιδιοκτήτες της Μασσαλία άντλησαν την έμπνευσή τους από την «κινητικότητα» αυτή κι έκαναν την ιστορία των Φωκαών «σήμα» για τα καταστήματά τους.

massaliaΗ τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα οχτώ χρόνια της λειτουργίας μας είναι, ίσως, το μεγαλύτερο όφελος για τον υποψήφιο συνεργάτη. Πρέπει να γνωρίζει ότι θα βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του για να τον υποστηρίξουμε σε κάθε του βήμα, με σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση για το προσωπικό – σε οποιοδήποτε πόστο- και με συμβουλευτικό ρόλο σε οποιαδήποτε δυσκολία τού παρουσιαστεί. Θα είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας.

Νίκος Καρδαράς, Συνιδρυτής
massalia piata
Διαφοροποίηση και δημιουργικότητα

Στον απαιτητικό κλάδο της εστίασης τα Μασσαλία έχουν πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό της διαφοροποίησης με τη δημιουργικότητα. Εμπειρία, μοναδικότητα και τεχνογνωσία είναι το μαγικό τρίπτυχο των Μασσαλία. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όχημα για τον υποψήφιο συνεργάτη- franchisee, ο οποίος λαμβάνει την κατάλληλη υποστήριξη και γνώση, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το κατάστημά του από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πώς; Μέσα από το σωστά δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχεται στον συνεργάτη, προκειμένου εκείνος να έχει λάβει γνώση για κάθε πτυχή του καταστήματος, τόσο σε λειτουργικό, όσο και σ’ επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

massalia kotopoulo me rodi

Τα Μεζεδοπωλεία Μασσαλία έχουν κερδίσει τα πιο απαιτητικά κοινά της Ελλάδας. Η πολυετής παρουσία τους έχει κάνει το brand των Μασσαλία σήμα κατατεθέν, καθιστώντας τα πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες. Επισκέπτες από διαφορετικά μέρη δηλώνουν την προτίμησή τους για τα πολυσυζητημένα μεζεδοπωλεία και ανανεώνουν διαρκώς το ραντεβού τους μέχρι την επόμενη επίσκεψη. Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα και η άψογη ποιότητα δημιουργούν πιστότητα κι επαναληψιμότητα της πελατείας που με τη σειρά της, αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων για τον επιχειρηματία που επιλέγει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης.

massalia salata

Γεύσεις με άρωμα και ταυτότητα

Αρώματα από γευστικές συνθέσεις που ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε όλη τη Μεσόγειο και του «σπάνε τη μύτη» είναι από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Μασσαλία. Ο κατάλογος ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με βάση τις νέες προτιμήσεις και ανάγκες του κοινού και δημιουργείται πάντα με άποψη και φροντίδα από τους… «ειδικούς της πείνας». Μπιφτέκι με chimichurri,χειροποίητη πάπρικα και πατάτες ή μελωμένη πανσέτα στη σχάρα με πουρέ μελιτζάνας και μους φέτας είναι κάποιες από τις επιλογές του τωρινού καταλόγου που… λιώνουν στο στόμα. Είναι γεγονός ότι το κοινό συρρέει από διάφορες περιοχές προκειμένου να γευτεί κάτι από «Μασσαλία» κι αυτό οφείλεται στο ότι οι σεφ των καταστημάτων ξέρουν πώς να δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που συνδυάζει όλες τις αισθήσεις του πελάτη!

massalia (21)
Η εμπειρία ολοκληρώνεται από το καλαίσθητο περιβάλλον, που πλαισιώνεται από ένα σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό. Με χαμόγελο, προθυμία και έτοιμο να προτείνει το κατάλληλο πιάτο για όλα τα γούστα, το προσωπικό του Μασσαλία αποδεικνύει ότι το δίκτυο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Αντίθετα, φροντίζει προκειμένου να λειτουργούν όλα στην εντέλεια, ώστε κάθε επίσκεψη των πελατών να αποτελεί ένα ταξίδι γεύσεων και εμπειριών.

massalia ad