ΜΑΣΣΑΛΙΑ – Ένας κόσμος γεμάτος γεύσεις

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαρτίου 2019
ΜΑΣΣΑΛΙΑ – Ένας κόσμος γεμάτος γεύσεις

Δημιουργικά πιάτα για όλα τα γούστα και ξεχωριστές γεύσεις κορυφαίας ποιότητας συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας. Η Μασσαλία μας προσκαλεί σε ένα συγκλονιστικό γαστρονομικό ταξίδι, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και αμοιβαία αποδοτικότητα για τους υποψήφιους συνεργάτες.

Το Μασσαλία έκανε την εμφάνισή του το 2010 στην Χαλκιδική και μετατράπηκε αμέσως σε πρώτη επιλογή για νόστιμους, ποιοτικούς και δημιουργικούς μεζέδες. Με ελληνική ταυτότητα και δημιουργικό ταπεραμέντο, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο με σαφή προσανατολισμό, οργάνωση και τυποποίηση, αποτελώντας μια ξεχωριστή επιλογή στην αγορά της εστίασης.

Massalia (5)

Η αποθέωση της ελληνικής κουζίνας

Ένας casual χώρος που συνδυάζει αρμονικά την ελληνική κουζίνα με τη φιλοσοφία του μεζέ. Οι δημιουργικές εκτελέσεις αγαπημένων πιάτων, οι προτάσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και η ποικιλία γεύσεων συνθέτουν μια απολαυστική συνήθεια για όσους αγαπάνε το καλό φαγητό.
Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία διακρίνονται για τη μοντέρνα και διαφοροποιημένη προσέγγισή τους στην εστίαση, καθώς και για την άριστη εξυπηρέτηση που ολοκληρώνει την αγοραστική εμπειρία. «Οι δύο ώρες που θα περάσει στη «Μασσαλία» ο πελάτης πρέπει είναι ώρες απόλαυσης», τονίζει ο κ. Νίκος Καρδαράς, συνιδιοκτήτης της αλυσίδας.

massalia Cover image 828x315px 03
Χταπόδι αλά Μεζεδοπωλείο Μασσαλία με πουρέ μελιτζάνας, κασέρι Σοχού και σάλτσα τομάτας, παντρεύουν Μ. Ασία, Θεσσαλονίκη και Ιταλία. Το πιο δημιουργικό μενού της αγοράς με τους πιο νόστιμους μεζέδες γοητεύει το κοινό και εξασφαλίζει επαναλαμβανόμενες επισκέψεις..

massaliaΤα μεζεδοπωλεία Μασσαλία φροντίζουν να συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις, ανανεώνοντας συχνά το μενού τους.

Διαφοροποίηση με ουσία

Σήμερα το κοινό έχει γίνει πιο απαιτητικό. Αλλάζει γούστα και διατροφικές συνήθειες, αποκτώντας νέες ανάγκες στις οποίες καλείται να προσαρμόζεται κάθε εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του. Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία φροντίζουν να συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις, ανανεώνοντας συχνά το μενού τους. Τα πιάτα του χαρακτηρίζονται από απλότητα και φινέτσα, παρασκευασμένα πάντοτε με προϊόντα ανώτερης ποιότητας που πρωταγωνιστούν κάθε φορά στη γαστρονομική σκηνή. Και δίνουν καθημερινά στον πελάτη αυτό ακριβώς που ζητάει από μια έξοδο για φαγητό!
Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης του δικτύου αποτελεί η εξέλιξη. Η ομάδα του Μασσαλία εργάζεται διαρκώς προκειμένου να εκσυγχρονίζεται, να βελτιώνεται και να μειώνει τα κόστη των καταστημάτων της. Αφουγκράζεται τον κλάδο και παίρνει τις σωστές αποφάσεις, τόσο για το κοινό που αγκαλιάζει καθημερινά τη Μασσαλία, όσο και για τους συνεργάτες της.

massalia estiatorio

Δημιουργικότητα στο franchising με οφέλη

Έχοντας εδραιώσει ένα ισχυρό brand που η φήμη του ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο Μασσαλία παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία κερδίζοντας διαρκώς νέους, πιστούς φίλους. Η πρόταση franchise που παρουσιάζει, χαρακτηρίζεται από υψηλή κερδοφορία και ξεκάθαρη ταυτότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη στον μελλοντικό συνεργάτη. Ταυτόχρονα, ο συνεργάτης- franchisee επωφελείται από την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία, τις κεντρικές συμφωνίες που έχει συνάψει με ποιοτικούς προμηθευτές και το στρατηγικό μάρκετινγκ. Με υψηλή ρευστότητα και μεγάλα περιθώρια κέρδους, η Μασσαλία προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία franchise στον πιο ελκυστικό χώρο της αγοράς.