Mantzato: Σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 05 Αυγούστου 2020
Mantzato: Σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης

Στα παλιά ηπειρώτικα σπίτια το Μαντζάτο ήταν το καθιστικό, το δωμάτιο όπου μαζευόταν όλη η οικογένεια. Ένας χώρος θαλπωρής, φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι που έφερνε κοντά τους ανθρώπους. Αντίστοιχα, το σύγχρονο Mantzato έρχεται να επιτελέσει την ίδια λειτουργία, να αποτελέσει δηλαδή το σημείο αναφοράς του σύγχρονου ανθρώπου και έναν τόπο συνάντησης στην πιο street εκδοχή του.

Οικείο και αυθεντικό, το Mantzato, μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στον χώρο του franchising, θέτει στο επίκεντρο τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης και τον ακολουθεί καθ’ όλη την πορεία του μέσα στη μέρα.

Του προσφέρει τον πιο μυρωδάτο πρωινό καφέ ή έναν χυμό γεμάτο βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Το μεσημέρι, για το διάλειμμα από την εργασία, το Mantzato ετοιμάζει υγιεινά και πεντανόστιμα snack και χορταστικά γεύματα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας. Όταν η μέρα φτάνει προς το τέλος της, το προσωπικό του Mantzato είναι ακόμα εκεί για ένα ποτήρι καφέ και κάποια θρεπτικά snack για το σπίτι και την οικογένεια.

mantzato franchise logo 200Όλη η γεύση της Μεσογείου στις συνταγές του Mantzato!

Κάπως έτσι, το Mantzato γίνεται σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα των καταναλωτών καθώς τους εξυπηρετεί όλες τις ώρες της ημέρας.
Γίνεται όμως και σημείο επικοινωνίας και ξεκούρασης μέσα στη γεμάτη υποχρεώσεις ρουτίνα του σύγχρονου ανθρώπου. Άλλωστε, η φιλοξενία είναι μέρος της κουλτούρας μας.

mantzato franchise prosopiko

Ο roaster στο Mantzato ξέρει από καλό καφέ…

Η ομάδα, που δημιούργησε το Mantzato, ασχολείται με τον καφέ και την εστίαση τα τελευταία 30 χρόνια. Η μητρική εταιρεία διαθέτει δική της μονάδα παραγωγής, είναι roaster και συνεπώς γνωρίζει σε βάθος τι σημαίνει καλός καφές.

Το μυστικό, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Mantzato, κρύβεται τόσο στη χώρα προέλευσης όσο και στον τρόπο ψησίματος. Γι’ αυτό και οι ίδιοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο διαχείρισής του. Στο πώς καθαρίζεται, ξεραίνεται και εισάγεται. Στο ποιες ποικιλίες συνδυάζονται και στο πώς τελικά ψήνονται.

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια «δίνει» τον καφέ του Mantzato, έναν καφέ γεμάτο γεύση, έντονα αρώματα και πλούσιο μεστό σώμα. ‘Εξαιρετικό χαρμάνι 5 αστέρων premium arabica με μοναδική γεύση στην κρύα και τη ζεστή παρασκευή. Το χαρμάνι αυτό φέρει το όνομα Mantzato και πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα του δικτύου.

mantzato franchising proionta 1

Ολοκληρωμένες λύσεις ποιότητας στο Mantzato

Το προϊοντικό μείγμα του Mantzato δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών. Η υψηλή ποιότητα, οι ισορροπημένες γεύσεις και οι χορταστικές ποσότητες είναι τα χαρακτηριστικά του μενού.

Επιπλέον, οι πρωτότυπες μεσογειακές γεύσεις και συνταγές του προκαλούν τον καταναλωτή να ανακαλύψει νέα γευστικά μονοπάτια.

Το μενού του Mantzato, με την υπογραφή του chef Ιωσήφ Συκιανάκη, περιλαμβάνει healthy χυμούς από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χειροποίητες πίτες με κριτσανιστό φύλλο που
θυμίζουν… γιαγιά, ιδιαίτερα σάντουιτς και wrap με μεσογειακά υλικά, λαχταριστές σαλάτες με πρωτότυπες σως, και όχι μόνο.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του Mantzato επιτυγχάνει την ισορροπία μεταξύ προϊόντος και τιμής. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει τις μοναδικές προτάσεις του Mantzato αρκετές φορές μέσα στη μέρα συμβάλλοντας στην κερδοφορία του καταστήματος.

Την εμπειρία Mantzato συμπληρώνει η pop αισθητική του χώρου. Χρώματα ζωντανά και παιχνιδιάρικα δίνουν μια χαρούμενη νότα, ενώ ο επισκέπτης του Mantzato αισθάνεται
πως βρίσκεται σε έναν χώρο οικείο και «δικό» του.

mantzato eksoteriko katastimatos franchise 1

Η μητρική εταιρεία του Mantzato παράγει και προμηθεύει τον franchisee με όλα τα βασικά προϊόντα σε προνομιακές τιμές, εγκαθιδρύοντας μια win-win συνεργασία.

Mantzato μία win-win συνεργασία

Η μητρική εταιρεία του Mantzato δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία καφέ, ξηρών καρπών, υγιεινών snack και αποξηραμένων φρούτων.

Όλα αυτά τα καλούδια αποτελούν μέρος του προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων Mantzato, εγκαθιδρύοντας ουσιαστικά μια win-win συνεργασία για την εταιρεία παρα-
γωγής του franchisor και τον franchisee.

Έχουμε λοιπόν, μία δυνατή εταιρεία με μεράκι και ξεκάθαρη ταυτότητα, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών και να στηρίξει ένθερμα και πρακτικά τους συνεργάτες – franchisees της, οι οποίοι τελικά επωφελούνται από τις προνομιακές τιμές σε όλα τα βασικά τους προϊόντα και αποτελούν το σημαντικότερο εκπρόσωπο της εταιρείας στον τελικό καταναλωτή.

 mantzato franchise esoteriko katastimatos 2

Ο συνεργάτης franchisee του Mantzato επωφελείται…

Μπαίνοντας στην ομάδα του Mantzato, ο νέος συνεργάτης – franchisee επωφελείται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία αυτής της ομάδας, τη διορατικότητά της να αναγνωρίζει τις νέες τάσεις στην αγορά και την υποστήριξη που θα του παρέχει ώστε να λάβει τις σωστές αποφάσεις για την κερδοφορία της επιχείρησής του.
Αρχικά,οι άνθρωποι του Mantzato θα λειτουργήσουν συμβουλευτικά στην επιλογή του κατάλληλου σημείου για το νέο κατάστημά του. Σημεία δίπλα σε εταιρείες, δρόμοι με υψηλή διέλευση πεζών και τουριστικοί προορισμοί αποτελούν περιοχές-στόχους για ένα νέο Mantzato.
Κατόπιν, η ομάδα του Mantzato θα βρίσκεται δίπλα στον franchisee για να επιβλέψει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα του concept.
Μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι άνθρωποι της εταιρείας μεταδίδουν στον υποψήφιο συνεργάτη-franchisee όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. Επιπρόσθετα, ο νέος franchisee θα λάβει μία σειρά από απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που καταγράφουν και προτυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες.
Τέλος, ο franchisee επωφελείται από τις συνεχείς ενέργειες marketing και PR.

{gallery}mantzato-franchise{/gallery}

Γιατί Mantzato;

To Mantzato σχεδιάστηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον καταναλωτή καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτό σημαίνει υψηλή μέση απόδειξη από τον συνδυασμό
προϊόντων και πολλαπλές επισκέψεις από κάθε καταναλωτή καθημερινά. Διαθέτει, επίσης, πολλαπλές πηγές εσόδων, που δεν είναι άλλες από το take away, το delivery, το sit-in και την πώληση καφέ και υγιεινών snacks.
Συνοπτικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο franchisee κερδίζει γιατί εντάσσεται σε ένα σύστημα franchise με:
• Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον τομέα της καφεστίασης
• Καθετοποίηση στην παραγωγή όλων των βασικών του προϊόντων
• Μια διαφοροποιημένη πρόταση, που βασίζεται σε μοναδικές συνταγές και εξαιρετικά προϊόντα.
• Ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα, που εξασφαλίζει υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.
• Οργανωτικές υποδομές
• Δομές υποστήριξης από μια εταιρεία με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία
• Ένα περιβάλλον που χτίζει σχέσεις πιστότητας με τους πελάτες.
To Mantzato είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο συνεργάτη – franchisee παρέχοντάς του ασφάλεια, αξιοπιστία και όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία.
Οι ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές για την ανάπτυξη νέων σημείων του δικτύου, δημιουργούν εξαιρετικές ευκαιρίες υπεραξιών και multi-unit ανάπτυξης.

mantzato eksoteriko katastimatos franchise 3