KOI SUSHI BAR: Το γνήσιο και προσιτό σε όλους sushi

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρτίου 2017
KOI SUSHI BAR: Το γνήσιο και προσιτό σε όλους sushi

Το KOI sushi bar μας συστήνει μια νέα και φρέσκια προσέγγιση στο sushi, εισάγοντας ένα premium προϊόν σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, διευρύνοντας την αγορά και προτρέποντας όλο και πιο πολλούς να τολμήσουν και να το δοκιμάσουν.

 Η ευρέως διαδεδομένη και δημοφιλής ιαπωνική κουζίνα, αποκτά περαιτέρω αναγνώριση και ζήτηση με το KOI, καθώς το sushi γίνεται πιο προσιτό, ποιοτικό, γευστικό, φρέσκο και πλέον διαθέσιμο σε όλους, ανεξαρτήτως budget.
Η φιλική ατμόσφαιρα, ο μοντέρνος χώρος, η σωστή εξυπηρέτηση και η χαλαρή διάθεση μετέτρεψαν το KOI sushi bar σε μια ασφαλή και σίγουρη επιλογή για έξοδο και διασκέδαση. Μέσα από την casual αισθητική και τις χαμηλές τιμές, γίνεται ο πρωταγωνιστής της αγοράς, δίνοντας έναν άλλο αέρα στην εστίαση.

Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το sushi σε μια υγιεινή street food επιλογή και το KOI σε μια απολαυστική συνήθεια.

koi.sushi

Μια εναλλακτική διάσταση στο street food
Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες και ζευγάρια απολαμβάνουν την αυθεντική εμπειρία sushi χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία. Το KOI sushi bar αναγνωρίζει τις τάσεις και τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και δημιουργεί γεύσεις προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα, σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.
Το KOI είναι ένα γνήσιο sushi bar που στηρίζεται στις εξής βασικές αξίες: Να προσφέρει ένα νόστιμο και ποιοτικό προϊόν με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα όμορφα διαμορφωμένο μοντέρνο χώρο με έντονο το στοιχείο της ιαπωνικής κουλτούρας που σε φιλοξενεί ευχάριστα.Το sushi έγινε street food και το KOI sushi bar μια απολαυστική συνήθεια!

koisushi.filadelfeia

KOI…η νέα αγαπημένη συνήθεια
To KOI sushi bar γίνεται γρήγορα το πρώτο σε ανάπτυξη δίκτυο στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει πεντανόστιμες γεύσεις στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.
Ο ρυθμός ανάπτυξης και επέκτασης του δικτύου είναι ραγδαίος και αυτό αποδεικνύεται από τον αυξημένο αριθμό καταστημάτων που ανοίγουν σε όλο και περισσότερες περιοχές της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας. Σύνταγμα, Βούλα, Χαλάνδρι, Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Σμύρνη, Καλαμαριά και κέντρο Θεσσαλονίκης σερβίρουν στο κοινό τις μοναδικές και ανεπανάληπτες KOI γεύσεις και η συνέχεια δείχνει να είναι ιδιαίτερα δυναμική…
Το μυστικό της επιτυχίας του KOI sushi bar δεν είναι μόνο το προϊόν… το καλό service και η φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το προσωπικό του καταστήματος, συνέβαλαν στην καθιέρωσή του σε μια απολαυστική συνήθεια.
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθώς σε όλα τα καταστήματα προσφέρονται συνεχώς νέες γεύσεις και ο κατάλογος ανανεώνεται σχεδόν κάθε 4 μήνες το χρόνο. Μια value for money επιλογή που με επίκεντρο τον πελάτη, προσπαθεί να τον ικανοποιεί και να τον εξυπηρετεί με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλάνε για μια KOI experience…

KOI sushi.bar

Για όλες τις ώρες και τις εποχές
Η επιτυχία επιβεβαιώνεται εύκολα… Αρκεί ένας περίπατος έξω από τα καταστήματα και θα διαπιστωθεί ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή. Σειρά έχουν τα νησιά, οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, οι περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων καθώς και επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική και… μια στάση στο KOI θα ενταχθεί στα «place to be».
Στο Κoi οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ελαφρύ, θρεπτικό και λαχταριστό έδεσμα που έχει πλέον καθιερωθεί στις διατροφικές συνήθειες του κοινού. Πριν την βραδινή μας έξοδο, μετά την βόλτα μας σε μια όμορφη παραλία, μια στάση στο αγαπημένο sushi bar, συμπληρώνει ευχάριστα τις καλοκαιρινές μας στιγμές!

KOI.SYNTAGMA

Τα επόμενα KOI…
Η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η εξυπηρέτηση και η καινοτομία συνέβαλαν στην επιτυχία και των 12 καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία φροντίζουν να αναδεικνύουν την αλυσίδα KOI sushi bar ανάμεσα στα πιο πολυσύχναστα και αγαπημένα σημεία της πόλης.
Οι συνεργάτες αξιοποιούν ένα ισχυρό brand name, αλλά και ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για υψηλές και διαρκείς αποδόσεις.

{gallery}koi copy 2{/gallery}
• Αποδεδειγμένα επιτυχημένο street food concept που προσφέρει ένα premium προϊόν, όπως το sushi, σε προσιτές τιμές και σε σταθερά υψηλή ποιότητα
• Συνεχή ανανέωση γεύσεων, εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο μενού
• Λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα, που αποπνέει τη γοητεία της ιαπωνικής κουλτούρας με έμφαση σε άυλα στοιχεία του retail mix.
• Ένα concept που ανταποκρίνεται πλήρως στην στροφή των καταναλωτών στο υγιεινό και φρέσκο φαγητό και σε ένα ευρύ και όλο και πιο εκπαιδευμένο κοινό
• Μειωμένα κόστη πρώτων υλών λόγω της υψηλής διαπραγματευτικής μας δύναμης.
• 3 profit centers ( sit in, take away και delivery)
• Με ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση για τα δεδομένα του κλάδου και εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις
• Winning strategies και πλάνα λειτουργίας που διαχειρίζεστε εύκολα
• Αποκλειστικότητα Περιοχής
• Πλήρης Εκπαίδευση και Συνεχής Υποστήριξη
• Διαμόρφωση καταστήματος
• Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι
Ένα ευέλικτο concept που δίνει τη δυνατότητα για επιμέρους συμπληρωματικές πωλήσεις, καθώς και οι 2 τύποι καταστημάτων που διαθέτει περιλαμβάνουν sit in, take away και delivery. Ο μελλοντικός franchisee μπορεί να δημιουργήσει το δικό του KOI και να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά σε ένα σημαντικά διαφοροποιημένο και κερδοφόρο μοντέλο, αποκτώντας το δικό του φανατικό κοινό και εξασφαλίζοντας υψηλά κέρδη.

koi fakos