KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Η εξέλιξη των convenience stores

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαΐου 2019
KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Η εξέλιξη των convenience stores

Με γνώμονα τη διευκόλυνση του σύγχρονου καταναλωτή, τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE χτυπούν στην καρδιά κάθε γειτονιάς, προσφέροντας στους πελάτες μια ολοκληρωμένη λύση για πολλαπλών τύπων αγορές. Η επαναληψιμότητα και οι συνδυαστικές αυτές αγορές εξασφαλίζουν μεγαλύτερη μέση απόδειξη και προσφέρουν πολλαπλές πηγές εσόδων στον franchisee.

Έχοντας την εμπειρία των 40 ετών στη λιανική, τη γνώση και το όραμα, η «ΙΝΚΑΤ Α.Ε.» δημιούργησε τα πρώτα convenience stores, που πολύ γρήγορα κατέκτησαν την καρδιά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πρόκειται για τη μόνη πρόταση της ελληνικής αγοράς που προσφέρει τη λύση των 5 καταστημάτων σε 1. Coffee & snack shop, περίπτερο με καπνικά είδη, mini market, κάβα και service point, όλα σε ένα κατάστημα της οικογένειας KIOSKY’S CONVENIENCE STORE.

kioskys.franchisee.vironas2

Το ευρηματικό κι ευέλικτο brand δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να κάνει την επιχείρησή του σημείο αναφοράς για την περιοχή του. Η καλημέρα και το χαμόγελο που συνοδεύουν τον απαραίτητο καφέ της ημέρας και η ευκολία για τις καθημερινές, συνδυαστικές αγορές, καθιέρωσαν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε leader της αγοράς.

kioskys newΗ μοναδικότητα των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται στο ότι ο πελάτης μπορεί να κάνει πολλαπλές αγορές στο κατάστημα της γειτονιάς του, ψωνίζοντας οικονομικά, γρήγορα και εύκολα. Λαμβάνοντας την απαραίτητη εκπαίδευση από το δίκτυο, ο νέος συνεργάτης είναι σε θέση να λειτουργήσει το δικό του κατάστημα και να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης και πιστότητας με τους πελάτες της περιοχής του.

kioskys.osa2

Γιατί επένδυση στην KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Η οικογένεια της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE δίνει μεγάλη σημασία στις συνεργασίες της και στις σχέσεις που χτίζει με τους ανθρώπους της. Φροντίζει προκειμένου ο franchisee που επιλέγει να δραστηριοποιηθεί στην αλυσίδα, να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί να λειτουργεί την επιχείρησή του αυτόνομα κι αποδοτικά. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο συνεργάτης- franchisee μαθαίνει όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας κι εξυπηρέτησης. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας εταιρείας με υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν στις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος.
Το ισχυρό brand αποτελεί συνώνυμο των convenience αγορών. Δημιουργεί το αίσθημα εμπιστοσύνης στους πελάτες, οι οποίοι αναγνωρίζουν εξ αρχής το «κατάστημα της γειτονιάς» κι έπειτα το επισκέπτονται ξανά και ξανά για τις καθημερινές αγορές τους. Οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές διασφαλίζουν την καλή ποιότητα των προϊόντων, ενώ δίνουν τη δυνατότητα για συχνό ανεφοδιασμό κι ευνοούν την εξασφάλιση της πιο συμφέρουσας τιμής. Τόσο η επαναληψιμότητα και η πιστότητα των πελατών, όσο και οι στρατηγικές αυτές συμφωνίες σημαίνουν αύξηση του κέρδους για την επιχείρηση.
Σεβόμενη τον πολύτιμο χρόνο των ανθρώπων που επενδύουν στη δυναμική του δικτύου, η εταιρεία διασφαλίζει το αμεσότερο δυνατό άνοιγμα των καταστημάτων, εντός του χρονικού πλαισίου των τριών μηνών και με το «κλειδί στο χέρι». Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι ιδανικό τόσο για single, όσο και για multi unit ή συμμετοχικά σχήματα.

kioskys convenience store vironas1

Κάλυψη πολλαπλών αναγκών, πολλαπλά profit centers

Η λογική των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βασίζεται στην ανάγκη του καθημερινού ανθρώπου να πραγματοποιήσει αγορές κάθε τύπου σε ένα και μόνο μέρος, χωρίς να χρειάζεται να χάσει πολύτιμο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο franchisee κατορθώνει να πολλαπλασιάσει τα έσοδά του, καθώς έχει το πλεονέκτημα της μοναδικότητας των συνδυαστικών αγορών, στις κατάλληλες τιμές, με σεβασμό στις ιδιαίτερες καταναλωτικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής του. Ένας πρωινός καφές κι ένα σνακ μπορούν πολύ εύκολα να συμπληρωθούν από τα πρώτα ημερήσια ψώνια, όπως είναι οι αγορές για το σπίτι και τα καπνικά. Ο πελάτης μπορεί επί τη ευκαιρία να πληρώσει τους λογαριασμούς του ή να παραλάβει μια παραγγελία, μιας και τα KIOSKY’S One STOP All λειτουργούν κι ως service point.
Οι πολλαπλές λύσεις που προσφέρουν τα αγαπημένα convenience stores μεταφράζονται στο breakeven που γίνεται γρήγορα, καθώς ο επιχειρηματίας αρχίζει να έχει άμεσα κέρδος από την επένδυσή του. Την ίδια στιγμή, το δίκτυο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία κι εμπειρία που χρειάζεται, ώστε να καθοδηγήσει με σωστά και προσεκτικά βήματα τον νέο franchisee. Η υποστήριξη αυτή συνεχίζεται καθόλη τη διάρκεια συνεργασίας τους, ενισχύοντας την πρόοδο και την τόνωση των εσόδων των καταστημάτων. Πρόκειται δηλαδή για ένα διαφοροποιημένο concept το οποίο παραμένει ακμαίο μέσα στον χρόνο, παρέχοντας στον επιχειρηματία τη σιγουριά που χρειάζεται για να λειτουργεί απρόσκοπτα το δικό του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE.

kioskys.one.stop.all.halandri3

Οι λόγοι αποδοτικότητας με μια ματιά

Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE γνωρίζουν τέτοια επιτυχία, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους υποψήφιους επιχειρηματίες, είναι το γεγονός ότι είναι κερδοφόρα από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους. Η αποδοτικότητα αυτή οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη δομή, όσο και την ευκολία ανοίγματος ενός τέτοιου καταστήματος. Πιο συγκεκριμένα:

KIOSKYS PALIO FALIRO
• Πρόκειται για 5 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικών, snack shop και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά προϊόντα
• Διαθέτει πλήρη προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών
• Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και κατ’ επέκτασιν, τον τζίρο και την κερδοφορία
• Η συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές ενισχύει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια του πελάτη
• Λειτουργεί με το σήμα ενός αναγνωρισμένου κι επιτυχημένου brand name
• Αποτελεί μια σύγχρονη και δυναμική πρόταση, που γίνεται το κέντρο ενδιαφέροντος της γειτονιάς και στοχεύει στη φιλική κι ευχάριστη εξυπηρέτηση του πελάτη για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
• Παρέχει ταυτόχρονα και υπηρεσίες delivery, οι οποίες διευκολύνουν τον πελάτη και τις πωλήσεις του καταστήματος
• Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος του 1 έως 3 μηνών
• Η εταιρεία προσφέρει υπό προϋποθέσεις ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που καλύπτει το 50% της αρχικής επένδυσης χωρίς δάνεια ή χρηματοδοτήσεις
• Ο απαραίτητος χώρος που απαιτείται για τη δημιουργία των καταστημάτων ανέρχεται στα 90 τ.μ. και άνω, με τα 120 τ.μ. να αποτελούν το ιδανικό μέγεθος.
• Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή του χώρου, δίνοντας το κατάστημα στον franchisee «με το κλειδί στο χέρι» αλλά παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της κατασκευαστικής εταιρείας από τον ίδιο τον υποψήφιο franchisee.
• Παρέχεται ειδικό πρόγραμμα μετατροπής υφιστάμενων mini markets ή καφέ σε KIOSKY’S CONVENIENCE STORE.
• Αποτελεί το πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για τη δημιουργία single, Multi Unit ή συμμετοχικών σχημάτων.
• Ο franchisee απολαμβάνει της πλήρους μηχανογραφικής υποστήριξης του δικτύου, καθώς αυτό επενδύει ιδιαίτερα στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες.
• Το δίκτυο χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία marketing, τα οποία αυξάνουν τον βαθμό διείσδυσης στην τοπική αγορά, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τον αγοραστή.
• Λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο με διευρυμένο ωράριο έως και 24 ώρες με μοντέλο self service και μικρές απαιτήσεις σε αριθμό υπαλλήλων. Ιδανικό και για family business.

kioskys gkyzi eisodos magaziou

Το ιδανικό προφίλ των franchisees

Για να γίνει κανείς μέλος της οικογένειας των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE δεν χρειάζεται να διαθέτει σχετική πείρα. Αρκεί να εμπιστευθεί την τεχνογνωσία του δικτύου, που στέκεται διαρκώς στο πλευρό των franchisees, παρέχοντας στους ίδιους και στο προσωπικό των καταστημάτων τους την απαραίτητη καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελούν μια σίγουρη επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον χώρο των convenience stores. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να επιτύχει είναι μεράκι για δουλειά και διάθεση για προσφορά στον καταναλωτή του σήμερα. Με αυτά τα στοιχεία, ο franchisee έχει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί στη δική του επιχείρηση, να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και πιστότητας με τους κατοίκους της γειτονιάς και να αποκτήσει το κύρος ενός σωστού και συνεπούς επαγγελματία.
Τηρώντας τις βασικές αξίες της συνέπειας, της διευκόλυνσης του πελάτη και της μοναδικότητας των καταστημάτων, η επένδυση στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE προσφέρει υψηλά περιθώρια κέρδους στον franchisee, καθώς εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

KIOSKYS ad

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE