ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: All day ελληνικό bistro με αύρα Μεσογείου

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουνίου 2019
ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: All day ελληνικό bistro με αύρα Μεσογείου

Ερχόμενος στην οικογένεια του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee αλλάζει την εικόνα των παραδοσιακών ψητοπωλείων που γνωρίζαμε ως σήμερα, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα της κατηγορίας ethnic greek στην εστίαση.

Πώς συνδυάζεται η παράδοση με τη μοντέρνα εικόνα του σήμερα; Μια επίσκεψη στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, αρκεί για να το ανακαλύψεις! Από το 2014, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR έχει μυήσει το κοινό της Κύπρου σε έναν λαχταριστό κόσμο γεύσεων που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου! Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά ψητοπωλεία, παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι, που ξυπνά… αναμνήσεις από κάθε ελληνική και κυπριακή γωνιά! Γνωρίζοντας πλέον τη συνταγή της επιτυχίας, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο, με σκοπό να διαδώσει τις λαχταριστές του γεύσεις αλλά και να προσφέρει μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση στη δυναμική αγορά του ethnic greek.

kalamakibar.poikilia1

Πρωτοπόρος στην εστίαση

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Πανόραμα Franchise 2019, η κατηγορία της εστίασης αναδείχθηκε «νικητής» στον χώρο του franchising, συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την ανοδική της πορεία. Αυτό σημαίνει πως νέες αλυσίδες εμφανίζονται διαρκώς, με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη. Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ξεχωρίζει στον χώρο του ethnic greek, καθώς μας επανασυστήνει την έννοια του παραδοσιακού ψητοπωλείου που είχαμε συνηθίσει έως σήμερα! Επίσης, παρατηρείται πως οι εξελίξεις στην εστίαση καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τις συνήθειες και τα πρότυπα κατανάλωσης. Με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, οι καταναλωτές περνούν όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας με την αγορά έτοιμου φαγητού. Όμως, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα, αναζητώντας προσιτές λύσεις. Φαίνεται πως η κατανάλωση φαγητού αντιμετωπίζεται συνολικά ως εμπειρία, όπου οι πελάτες αναζητούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Πρωταγωνιστής στο Casual Dining, τη νέα τάση, είναι το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR! Ακουμπά στην παράδοση και μετασχηματίζει την εικόνα του κλασικού ψητοπωλείου σε ένα αγαπημένο all day ελληνικό bistro, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον πελάτη.

kalamaki bar.logoOι στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές εξασφαλίζουν την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές.

 
Αναδεικνύοντας προορισμούς…

Στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ο πελάτης απολαμβάνει δεκάδες επιλογές από την πλούσια κυπριακή και ελληνική κουζίνα. Μπιφτέκι Ηπειρώτικο, Σεφταλιές Σκαλιώτικες, Γύρος χοιρινός Μακεδονίτικος αλλά και ορεκτικά της παρέας όπως Καπνιστές Φτερούγιες Αλανιάρικες, Χαλούμι Χωριάτικο, όλα Α’ ποιότητας, ταξιδεύουν το κοινό σε έναν λαχταριστό κόσμο γεύσεων, ξυπνώντας αναμνήσεις! Κάθε πιάτο στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR είναι φτιαγμένο από αγνά υλικά, επιλεγμένα από τοπικούς παραγωγούς και έχει να μας διηγηθεί τη δική του ιστορία.

Με μοντέρνες πινελιές

Εισερχόμενος στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, o πελάτης αισθάνεται αμέσως οικεία, «σαν στο σπίτι». Αντικρίζει ένα casual περιβάλλον με design αναφορές που προσεγγίζει την παράδοση με έναν urban culture αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αλλάζει την εικόνα που είχαμε για τα παραδοσιακά ψητοπωλεία, κρατώντας όμως όλη την παράδοση ετών στις γεύσεις του. Στον χώρο του δεσπόζουν ξύλινες λεπτομέρειες που θυμίζουν αληθινό κρεοπωλείο, ενώ τα κόκκινα μεταλλικά στοιχεία που επικρατούν, σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό φωτισμό και τα όμορφα γλαστράκια σε κάθε τραπέζι, προσδίδουν ζωντάνια και ένα αίσθημα φρεσκάδας, κάνοντας το περιβάλλον ακόμα πιο φιλικό!

kalamaki bar.kosmos2

Ανοικτή πόρτα για όλους

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR είναι η ιδανική επιλογή για εργαζόμενους, φοιτητές, παρέες, οικογένειες με παιδιά αλλά και τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν ποιοτικά πιάτα από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, σε value for money τιμές. Αποτελεί ένα πολυσυλλεκτικό concept που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικού κοινού, κάνοντας την επιχειρηματική πρόταση ακόμα πιο ελκυστική για τον υποψήφιο συνεργάτη. Επίσης, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις παρέες όλων των ηλικιών. Οι ποικιλίες του που σερβίρονται σε μεγάλες πιατέλες και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις, είναι ξακουστές στη Λάρνακα και συνοδεύονται άψογα με τα «Ορεκτικά της παρέας», αυξάνοντας τις πωλήσεις του καταστήματος.

Τα οφέλη συνεργασίας

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Η πολυετής εμπειρία της διοικητικής ομάδας της εταιρείας και οι στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές εξασφαλίζουν στον συνεργάτη την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές. Επιπλέον, ο υποψήφιος franchisee του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR επωφελείται από το προϊοντικό μείγμα που δεν γνωρίζει εποχικότητα, καθώς το κρέας βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις των καταναλωτών ανεξάρτητα την εποχή. Ακόμα, τα 3 Profit Centers που διαθέτει, οδηγούν στην αύξηση της κερδοφορίας, αφού ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε στο κατάστημα (Sit in, Take away) ή τηλεφωνικώς (Delivery).

kalamaki bar5

Πολυσυλλεκτικό concept που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικού κοινού.

 

Το πακέτο franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR περιλαμβάνει:

  • Παροχή αναλυτικών οδηγιών για τη διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου. Η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας.
  • Υψηλές αποδόσεις και Υπεραξίες. Ο υποψήφιος franchisee αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συντελεστών του concept λαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να αδράξει όλα τα οφέλη που έχει κατακτήσει το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ &Δημόσιες Σχέσεις. Με τη στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ο συνεργάτης – franchisee καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της! Επιπλέον, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του καταστήματός του.
  • Εκπαίδευση. Παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη αλλά και του προσωπικού του, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.
  • Fast start-up σε λιγότερο από 3 μήνες.

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR με σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου και με πλούσιο μενού που τιμά την ελληνική και κυπριακή παράδοση αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise, κάνοντας τη διαφορά στην κατηγορία ethnic greek της εστίασης.