BIOAXIS Homecare: η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2018
BIOAXIS Homecare: η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον

Η BIOAXIS Homecare ανοίγει νέους δρόμους στις υπηρεσίες υγείας κατ’ οίκον, καθώς με εξειδίκευση και προηγμένες τεχνολογίες παρέχει υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Η σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία σε μια αγορά που «ανθίζει»!

Ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο με ένα όραμα. Να φέρει την αλλαγή στη θεραπεία και τη νοσηλεία, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών και των οικείων τους και συμβάλλοντας στη μείωση των εξόδων της φροντίδας στο σπίτι. Σήμερα, η BIOAXIS Homecare διευρύνει την αγορά και δημιουργεί νέες προοπτικές, προσεγγίζοντας την κατ’ οίκον φροντίδα με αξιοπιστία, αφοσίωση και υπεροχή. Και χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που έχει αναπτύξει, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και δυναμική πρόταση franchise του χώρου. Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε έναν κλάδο ταχέως αναπτυσσόμενο στο πλευρό μιας ισχυρής εταιρείας, τότε η BIOAXIS Homecare είναι αυτό που ζητάτε. 

Bioaxis.1

Μια αγορά «με ψυχή»

Το homecare μπαίνει δυναμικά στον ελλαδικό χώρο με ανοδικές τάσεις, αλλάζοντας τα δεδομένα της αγοράς και δημιουργώντας ανεξάντλητες ευκαιρίες. Και η BIOAXIS Homecareείναι εδώ για να αναδείξει τη δυναμική του κλάδου! Με την πρότασή της αξιοποιεί τις αυξανόμενες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας στο σπίτι, προσφέροντας τη δυνατότητα για πολλαπλές εφαρμογές που ενισχύουν την κερδοφορία του franchisee.

BIOAXIS.LOGO.300Η BIOAXIS Homecare αξιοποιεί τις αυξανόμενες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας στο σπίτι, προσφέροντας τη δυνατότητα για πολλαπλές εφαρμογές που ενισχύουν την κερδοφορία του franchisee.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, στην Ελλάδα σήμερα, πάνω από 600.000 νοικοκυριά έχουν τουλάχιστον ένα άτομο με προβλήματα υγείας. Από αυτά, το 12% χρησιμοποιεί επαγγελματική βοήθεια. Σε μια αγορά που οι ανάγκες για υπηρεσίες υγείας συνεχώς αυξάνονται, ο κλάδος του homecare παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και αποτελεί την πιο δυναμική πρόταση στο franchising, με τη BIOAXIS Homecare να αναδεικνύεται ως το πιο ολοκληρωμένο concept του χώρου. Ταυτόχρονα, το homecare με την BIOAXIS Homecare εξελίσσεται σε έναν κλάδο με μοναδικές ευκαιρίες και ανοδική πορεία. Ξεκινώντας με χαμηλό ύψος επένδυσης και μια μικρή ομάδα συνεργατών, μπορεί κανείς να επεκταθεί σε πολλαπλά σημεία, με τη στήριξη ενός μεγάλου και ισχυρού ομίλου.

Φυσικά, μπορεί για τον απαιτητικό αυτό χώρο μια προηγούμενη εμπειρία να φανεί χρήσιμη στον μελλοντικό franchisee αλλά ταυτόχρονα το homecare αποτελεί την τέλεια επιλογή για κάποιον που θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη. Για τη διαχείριση της BIOAXIS Homecare δεν χρειάζονται ιατρικές γνώσεις αλλά ικανότητες διαχείρισης ανθρώπου δυναμικού και ηγετικές ικανότητες καθώς επίσης και να μοιράζεται ο franchisee τις αξίες της εταιρείας.

Bioaxis.2

 Το πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Ως πρωτοπόρος της αγοράς, η BIOAXIS Homecare ξεχωρίζει για το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και για τις νέες τεχνολογίες στις οποίες επενδύει διαρκώς. Με μακρά εμπειρία και βαθιά ενσυναίσθηση, η εταιρεία βοηθά ασθενείς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: homenursing, homecare και lifecare.

Στοχεύοντας στο να προσφέρει μια ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή στο σπίτι, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare παρέχει κατ’ οίκον νοσηλεία με διακριτικότητα και μέριμνα. Στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι πιστοποιημένοι νοσηλευτές της εταιρείας περιλαμβάνονται φυσιοθεραπείες και εκπαιδεύσεις ασθενών, ενώ όλες οι νοσηλευτικές πράξεις ασκούνται στο σπίτι με συνταγή γιατρού. Και για όσους χρειάζονται σταθερή παρακολούθηση και βοήθεια, η BIOAXIS Homecare προσφέρει υποστήριξη προσαρμοσμένη πάντα στις εκάστοτε ανάγκες, όπως ημερήσια φροντίδα, προσαρμοσμένα προγράμματα και σεμινάρια φροντίδας ασθενών για τους οικείους των ασθενών.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και με ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών και κλινικών στον τομέα της κατ’ οίκον φροντίδας. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, προϊόντα και λύσεις για ασφάλεια εντός και εκτός σπιτιού.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η BIOAXIS Homecare βοηθούν τον franchisee να αναπτυχθεί στην αγορά, να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των πελατών του και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των συνεργατών του.

Εξασφαλίζοντας ποιότητα και ομοιομορφία

Η BIOAXIS Homecare, με ένα προηγμένο μοντέλο λειτουργίας και διαχείρισης ασθενών, προσφέρει στους συνεργάτες της ισχυρά εργαλεία προκειμένου να αναπτυχθούν στην απαιτητική αγορά των υπηρεσιών υγείας με ποιότητα και ομοιομορφία.

Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται πιστοποιητικά διασφάλισης για την ποιότητα, ERP System, mobile εφαρμογές για νοσηλευτές και φροντιστές, πανελλαδικό marketing, 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο, coach για κάθε συνεργάτη, onlinereporting και κεντρικές συμφωνίες με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες.

Ταυτόχρονα, η χρήση της τεχνολογίας βοηθάει τον franchisee, τόσο στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης του όσο και στη διαχείριση του κάθε περιστατικού.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μέσω του μοντέλου που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, βοηθούν τον franchisee να αναπτυχθεί στην αγορά, να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των πελατών του και να εξασφαλίσει την σταθερότητα των συνεργατών του, ιατρών και νοσηλευτών.

bioaxis

Γεννημένη για franchising

H BIOAXIS Homecare, χάρη στο ολοκληρωμένο concept που έχει δημιουργήσει, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο ιδανικό για franchising. Αξιοποιώντας την αυξανόμενη ανάγκη του κοινού για υπηρεσίες υγείας, παρέχει μια σειρά υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την κατ’οίκον φροντίδα, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κοινού και ανοίγουν νέους δρόμους για εξέλιξη. Επιλέγοντας την BIOAXIS Homecare, ο franchisee επωφελείται από ένα αναγνωρισμένο brand που ξεχωρίζει για το πιστοποιημένο προσωπικό, τις αυστηρές διαδικασίες και τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας που της δίνουν το προβάδισμα στην αγορά. Χάρη στα παραπάνω, ο συνεργάτης της εταιρείας αποκτά δύναμη και κύρος στο χώρο από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Ταυτόχρονα, απολαμβάνει την πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη της ομάδας. Ο συνεργάτης – franchisee της BIOAXIS Homecare δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία. Θα πρέπει απλά να μοιράζεται το πάθος της εταιρείας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με φροντίδα, μέριμνα και ενσυναίσθηση. Επίσης, είναι σημαντικό να διαθέτει ικανότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ηγετικές ικανότητες.

Με χαμηλή επένδυση και υψηλή απόδοση σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο, η πρόταση franchise της BIOAXIS Homecare αποτελεί μια συμφέρουσα και αποδοτική επιχείρηση που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς των υπηρεσιών.